Szex, pénz és megvilágosodás

Te hogyan találkoztál azzal gondolattal, hogy a gondolataidnak hatása van a fizikai világra, ami körülvesz? Sőt, hogy a gondolataiddal te magad teremted a valóságod? Amiből következik, hogy te magad létre tudsz hozni bármit, amit szeretnél. Hurrá, akkor legyen sok pénz, meg jó párkapcsolat és sok szex! A többség nagyjából innen indul.

szex pénz megvilágosodás 1 mindenstimmel

Nagyon sokan, akik érdeklődnek a spiritualitás iránt, nem a megvilágosodást szeretnék elérni (először). Olvasták az olyan klasszikusok valamelyikét, mint a Titok, A Vonzás Törvénye, a Rendeld meg az univerzumtól!, E2 vagy E3. És igen, először olyan nagyon is „földi” dolgokat akarnak létrehozni, mint egy jól fizető munka, meg egy kiegyensúlyozottan működő párkapcsolat, vagy a kifogástalan egészségi állapot. Mindannyian boldogulni akarunk itt, a 3D-ben, hiszen itt élünk.

Akár párkapcsolat, akár munka, akár egészség a téma… Elhiszed-e hogy megérdemled?

Amiről nem elég világosan van szó a teremtős könyvekben: a gondolat mellett főként az érzelmi töltet számít. A gondolat és az érzelmek ugyanis össze vannak kötve, és egymást erősítik. Stabilan pozitív érzelmeket kialakítani olyan témákkal, amikhez hosszú ideje félelem, kisebbrendűségi érzés, szomorúság, és korlátozó hitrendszerek kötődnek (a karmáról meg a generációs örökségekről nem is beszélve) nem megy egyik pillanatról a másikra. Mennyire hiszed el, hogy lehetséges megkapnod amit szeretnél? Mennyire figyel be a kétely, hogy mégse…?

A kétségek leküzdéséhez bátor önismereti szándék és kitartó belső munka szükséges.

Mennyire tudsz biztos maradni benne, hogy előbb-utóbb megérkezik hozzád, amit kérsz? Meglepően sok, ravasz kis akadály merül fel egymás után, amiken át kell kelni ezen az úton. És közben sokszor hisszük azt, hogy „ezzel már végeztem”, de nem. Rengeteg automatikus gondolat, tudatalatti hiedelem és cseppet sem könnyed érzés árnyékolja be a szexualitás, a pénz és az egészség életterületeit. Például (figyeld közben milyen érzéseid lesznek):

  • A betevőért keményen meg kell dolgozni.
  • A pénz egy mocskos dolog, és akinek sok van, tisztességtelenül szerezte.
  • A pénzből sosem lehet elég, mert könnyen elfolyik.
  • A férfiak mind érzéketlenek/a nők mind hisztisek.
  • A normálisak mind elkelnek, és nekem nem marad egy épkézláb pár.
  • Nem vagyok elég … (szép, művelt, magas, vékony, izmos, gazdag, normális … stb., tetszés szerint) ahhoz, hogy akivel elégedett lennék, észrevegyen.
  • Genetikailag hajlamos vagyok a (hajhullásra, visszérre, hízásra … stb., tetszés szerint).
  • Könnyen megbetegszem és nehezen gyógyulok.
  • Rajtam semmi sem segíthet.

Amikor eljutok odáig, hogy ezeket közelebbről megnéztem, és el tudom hinni azt, hogy rám nem érvényesek, akkor tudnak kialakulni a stabilan pozitív érzések – az elfogadás, a hála és az öröm. Amennyire elhiszem, hogy megérdemlem a jót mindezek ellenére, annyi tud hozzám áramlani belőle. De idáig hosszú út vezet – annál hosszabb, minél jobban ragaszkodsz a régi, berögzült mintáidhoz (amik nem működnek). Aztán…

Később elérkezik egy fordulópont ebben a folyamatban.

Amikor rádöbbenünk, hogy több ez, mint az életünkbe mindenféle kellemes dolgokat varázsolni.

Amikor lassan felfogjuk, hogy többek vagyunk mint ez a test, és többre is képesek vagyunk, mint behívni egy jó kocsit az életünkbe. A valódi lényegünk felismerésével az életünk kényelmessé tételéről valahogy átkerül a fókusz arra, hogy olyasminek a létrehozásában vegyek részt, ami jó nekem is, és másoknak is. Mert megérdemeljük mindannyian.

Innentől a lényeg nem a kényelem megteremtése, hanem a határ feltérképezése. Mi az, ami lehetséges még? Hogyan lehetne még ennél is jobb – nekem, és mindenki másnak, akivel kapcsolatban állok? Ettől persze még itt élek ugyanúgy a 3Dben, és nagyon is örülök a kényelemnek és bőségnek, ami áramlani kezd. Hálás vagyok azért amim van már most – és ettől egyre több lesz belőle, minden téren.

Ha szeretnél te is eljutni ide, gyakorolhatsz velünk közösen itt: A boldogabbik életem gyakorlócsoport.

Ha szeretnél a blogon leírtakhoz gyakorlati tippeket kapni, iratkozz fel a hírlevélre itt:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Szex, pénz és megvilágosodás
Cimke: