Mindenstimmel

Talizmán – rituális ékszerek

A rituális tárgyak minden eleme jelentést hordoz, energiát rögzít és képvisel. A formája, a színe, a mintája – minden. Ezek a tárgyak segítenek emlékezni. Segítenek a figyelmet azon tartani, ami valóban fontos. Eszedbe juttatják, hogy miből meríthetsz erőt, hogy merre tartasz. Eszedbe juttatják, hogy milyen minőségek mentén szeretnél döntéseket hozni a saját magad, vagy épp a mások felé vezető úton. Adnak egy fókuszt a belső iránytűdnek.

Jobbról balra: Örömteli női élet, A Természet bölcsessége, Asszonyok öröme

Itt tudsz már elkészült darabokat nézegetni: FB: Talizmán – rituális ékszerek
Amit pedig egyre gyakrabban kérnek tőlem, az „valami hasonló, de nem teljesen ilyen”, és erre válaszul született meg az…

*EGYEDI TALIZMÁN CSOMAG*

… amiben két személyes konzultáció és egy egyedi ékszer foglaltatik benne. A folyamat során két alkalommal találkozunk, 2×1,5 – 2 órára.

*Az első alkalommal elmeséled, mire és miért kéred a talizmánt, és együtt nevet adunk neki a beszélgetés végére. A beszélgetés során nagyon valószínű, hogy bevetem majd másfél évtizedes „emberekkel foglalkozós” eszköztáramat. Az ékszerhez hozhatsz olyan ásványt, kagylót, fadarabkát, tollat, amit szeretnéd, hogy belefoglaljak.

*Eztán elkészítem a személyre szabott talizmánodat. Ebben a szakaszban bevetem három évtizedes kézzel készítős rutinomat, valamint az ezzel közel egyidős varázsló típusú érzékelésemet (nevezzük inspirált kreativitásnak).

*Másodszor akkor találkozunk, amikor átveszed a kész ékszert egy személyre szabott szertartás/oldás kíséretében. Ezen az alkalmon pont azt kapod avatásként a talizmánoddal való együttműködés beindítására, amire épp szükséged van. Illat, ének, meditáció, mozgás… amit kíván a pillanat.

AZ EGYEDI TALIZMÁN csomag ára: 45 000 Ft.
A találkozók helyszíne: Szentendre, belváros (a HÉV megállótól 10 percre).

Ha szeretnél ilyet, írj ide: monikasobjak@gmail.com vagy hívj fel: 06305566676

dav