Mindenstimmel

Teakehely hétköznapi rituálékhoz

Adj magadnak egy teányi időt!

Nőként nem adhatunk magunknak nagyobb ajándékot, mint azt, hogy odafigyelünk arra, hogy éppen mire van szükségünk – mit kíván a testünk, a lelkünk a ciklusunk diktálta természetesen hullámzó ritmus szerint. Csak úgy tudunk egészségesek, energikusak és örömteliek maradni, ha követjünk és tiszteletben tartjuk ezt a hullámzást.

Ez a teakehely nem csak egy „fületlen bögre”, hanem sokkal több ennél. Szakrális használati tárgy, ami segít abban, hogy adj magadnak egy teányi időt arra, hogy feltedd magadnak a kérdést legalább naponta egyszer: „Mire van éppen most szükségem?”

Mikor megálmodtam ezt a teakelyhet, azt képzeltem el, hogy az ölemben a két tenyerembe fogom a bögrét, ami kellemesen melegíti a kezeimet és a hasamat… és közben van egy szusszanásnyi időm magamra, és arra, hogy igazítsak kicsit magamon lélekben.

Szakrális használati tárgyként ezen a teakelyhen minden jelentést hordoz. A formája, a kehely, a méh kelyhére utal, amit évszázadokig az Élet kelyhének tartottak, és a mai napig kikerülhetetlenül fontos szerepe van a női minőségű teremtés energetikájában. A színe, a sötétvörös, az élet színét idézi – vörös, ahogyan a vér, vagy mint a női Vörös Sátrak, ahol a női tudás adódott át évszázadokon át. A hasán lévő minta központi motívuma egy holdat rejtő tulipán – mindkettő évszázadok óta a női termékenység, vagyis a teremtő erő szimbóluma, és számtalan tanítást hordoz. Ebből nőnek ki az életkert indái két irányba. A fedőn lévő spirál motívum szintén teremtő női szimbólum. A fehér minták finoman megbújnak a kehely vörösében, hiszen a női erő is egy finom minőség.

A kehely űrtartalma 5 dl. Válassz a szerint, hogy többnyire filteres vagy szálas teát iszol-e.

A Teakehely ára: 3500 Ft + postaköltség

A Teakehely szűrővel és fedővel: 4500 Ft + postaköltség

>>> MEGRENDELEM ***