Mindenstimmel

Energiaszint-emelő gyakorlatgyűjtemény

Minden energia, és minden befolyásolja az energiaszinted.

Ha az energiaszinted magas, jobb lesz a hangulatod, kiegyensúlyozottabb és vidámabb leszel, könnyedébben tudsz reagálni a váratlan helyzetekre, és a tested is egészségesebb lesz. Te magad is befolyásolhatod a saját energiaszinted – egyrészt a tested, másrészt a gondolataid segítségével. A boldogságod és az egészséged leginkább rajtad múlik.

energiaszint borito kivul-page-001

Az indiai ayurvéda és a hagyományos kínai orvoslás évezredek óta tisztában vannak azzal, hogy az ember nem csak a fizikai teste, hanem egy sokkal többrétű rendszer. Így minden felmerülő problémát minden szinten helyre kell tenni a hatékony megoldáshoz. Ez a gyűjtemény a test, a lélek és a szellem legegyszerűbb és leghatásosabb gyakorlatait vonultatja fel, könnyen érthető formában.

Az Energiaszint-emelő gyakorlatgyűjtemény 48 +1 olyan egyszerű gyakorlatot tartalmaz, amikkel:

  • hatékonyabban tudod kezelni a stresszt és a napi feszültséget
  • hamarabb vissza tudod állítani magad az optimális működésre
  • a lehető legmagasabbra tudod vinni az energiaszinted
  • egészségesebb és kiegyensúlyozottabb tudsz maradni

MEGRENDELEM az Energiaszint-emelő gyakorlatokat!

A gyakorlatok között vannak egyszerű testi, mozgásos gyakorlatok, és gondolati, figyelemirányítós gyakorlatok, amelyek minden rétegre hatnak. Egészen pontosan 48 + 1 gyakorlatot tanulhatsz meg arra, hogy nap mint nap egyre jobban legyél!

  • 58 oldal megszűrt és kipróbált tudás
  • 12 egyszerű mozgásos gyakorlat a stressz és feszültség csökkentésére
  • 12 egyszerű mozgásos gyakorlat az energiaszint kiegyenlítésére és emelésére
  • 12 fejben végezhető gyakorlat a stressz és feszültség csökkentésére
  • 12 fejben végezhető gyakorlat  az energiaszint kiegyenlítésére és emelésére
  • + 1 megerősítés, hogy neki is állj csinálni őket

Ennek a tudásnak az ára felbecsülhetetlen, hiszen a boldogabb élet apró trükkjei ezek, amiket én is számtalan tanfolyamon, mesternél és könyvből szedegettem össze ezt a tudásanyagot az elmúlt 16 év során. Most ennek a tudásnak az eszenciája egybegyűjtve a tiéd lehet!

Online formában kapod meg a könyvet, így akár telefonra is le tudod menteni, hogy mindig kéznél legyen, de ki is nyomtathatod magadnak, ha lapozgatós vagy.

És hogy mennyi az ára? Hát, ha leosztanám hány százezer forintot költöttem tanfolyamokra, hány órát töltöttem gyakorlással, és mennyi embernek tanítottam már ezt a tudást, akik kipróbálták és tesztelték… akkor nagyon nagy összeg jönne ki, amit nem biztos, hogy szívesen kifizetnél. De én szeretném, ha minél több mindenki napi szinten, szokásként használná ezeket a gyakorlatokat. Ezért úgy döntöttem, hogy kb. egy gyűjtőjegy árának megfelelő összeget kérem csak el azért az energiáért és időért, amiből a gyűjtemény megszületett.

Csak 2500 forinot!

MEGRENDELEM az Energiaszint-emelő gyakorlatokat!

Kattints, hogy mihamarabb tiéd legyen a kiegyensúlyozott élet 48 + 1 alapvető trükkje!