Mindenstimmel

Megkönnyítjük a változást, amin keresztülmész.


Meghallgatunk, átgondolunk, tervezünk, nagyon szurkolunk.

Nem egyedül kell csinálnod!

KÖVETKEZŐ IDŐPONT: MÁJUS 25. SZOMBAT!

Akár a környezetből jön változás, akár te magad döntesz úgy, hogy változtatsz valamin, a változás mindenképpen a komfortzóna, az ismerősség és a kényelem ellentéte. Újdonságot jelent, amivel kezdened kell valamit, hiszen itt a rutinok nem működnek. Ez pedig kapacitást követel, mert kísérletezned kell, és valami újat tanulsz – még ha nem is iskolai környezetben. Ettől a csoporttól a három LEGFONTOSABB dolgot kapod segítségnek, amivel át tudsz jutni a változáson.

MEGÉRTÉS: Ha van róla információd, hogyan működik a változás. Ezen lépéseket, modelleket értek, amik támpontot adnak abban, hogyan szokott történni általában egy változás, mire érdemes figyelni, mire számíthatsz. Ettől kevésbé fogod magad elveszve érezni a káoszban.

MEGNYUGVÁS: Ha el tudod fogadni, hogy ott tartasz, ahol tartasz. Ha meg tudsz nyugodni abban, hogy az van, ami van, és nem azzal fárasztod ki magad, hogy „már rég nem itt kéne tartanom”. Senki nem tud a saját árnyéka elé ugrani – a változásnak és neked is megvan a természetes ritmusa. Ha ezt elfogadod, sokkal több energiád marad az alkalmazkodásra.

TÁMOGATÁS: Ha vannak, akik támogatnak a változás folyamata során. S ez sokszor csak annyit jelent, hogy valaki jelen van, ott van veled. Nem kell, hogy helyetted megoldja, csak legyen ott, és hallgasson meg – vagy üljön veled együtt csendben. Ami épp a legtöbb támogatást jelenti neked. Ha magad kell csináld, de nem egyedül, a megküzdésben ez az egyik legnagyobb erő.

Pont ezt kapod a csoportban.

Mit fogunk csinálni egy teljes napig?

Amit csak személyesen lehet: jelen leszünk egymásnak. Odafigyelünk. Átgondolunk, elemzünk, több szempontból megvizsgálunk, tervezünk. Segítségül hívjuk a racionális bal agyféltekét. Meditálunk, képeket nézegetünk, rajzolgatunk, nyújtózkodunk, elmélázunk. Segítségül hívjuk az intuitív jobb agyféltekét. A nap végén pedig egybefésüljük az egészet, lépésről lépésre. 

A nap menete

  • Ismerkedés
  • A változás tapasztalata – hogy vagy most?
  • A változás folyamata – változási modell, hogy értsd is, mi történik.
  • Következő lépések – hol tartasz, és mi a következő lépés? 
  • Napzárás és búcsú

Tudnivalók

Ez egy maximum 8 fős csoport, a helyeket foglalási sorrendben töltöm fel.
Helyszín: Budapest, 1137 Pozsonyi út 16., a Jászai Mari tértől 7 percre.
Időpontok: Május 25., szombati nap. A napi program 10:00 – 17:00ig tart.
Részvételi díj: A teljes program díja 20.000 Ft. A csoport indulása előtt legalább 5 nappal fizetendő.

Ha kérdésed van, mert még nem tudsz dönteni, hívj bátran, (06305566676), vagy jelentkezz díjmentes konzultációra!

Ha itt a helyed, gyere, ha meg ismersz olyat, akinek hasznos lehet, akkor kérlek, add tovább!