Mindenstimmel

NŐI KÖR (2024-ben)

Ha éppen nőiséged-nőiességed valamelyik területén dolgozol, akár fizikai, akár lelki, akár energetikai szinten, akkor itt a helyed.

Ez a kör valójában varázslat. Teadélutánba rejtett női életvezetési tanácsadás, ami egyúttal a nőiségünknek szentelt idő és figyelem csoportos rituáléja, mindannyiunk kérdéseinek és tapasztalatainak szőttesére kiterítve, minőségi odafigyeléssel átitatva.

A kör célja, hogy támogassuk magunkat és egymást az örömteli női élet kialakításában, lendületet adjunk és vegyünk, kísérjük egymást a tisztánlátásban, döntésekben és cselekvésben. Mindenkinek más-más életterületen kell tennie magáért, de az biztos, hogy körben könnyebben megy.

És akkor mit fogunk csinálni?

Megkérdezzük egymástól, hogy “Hogy vagy? Mire lenne szükséged?” és meghallgatjuk a választ. Teázunk, beszélgetünk, aztán lehet hogy kártyát húzunk, lehet hogy meditálunk, lehet hogy nyújtózkodunk kicsit. Ahogy az alkalom megkívánja. Abból főzünk, ami van – áramló nőként haladunk az intuícióval.

Technikai részletek

IDŐPONT: hamarosan, JELENTKEZÉS legkésőbb 3 nappal előtte! itt: monikasobjak@gmail.com, a tárgyba írd, hogy Női kör Szentendre.
HOZZÁJÁRULÁS: 6000 Ft (előre foglalással), 8000 Ft a helyszínen. (Utaláshoz adatokat regisztráció után küldök.) A programra maximum 8 főt fogadok. (!!! Ha kérsz vacsorát, előre jelezd! Ennek költsége 1000 Ft.)
HELYSZÍN: hamarosan

Korábbi alkalmak tematikájából, avagy ízelítő a ciklusos szemlélet és a természetes ritmusokkkal való összehangolódás megközelítéséből:

NŐI TEST – AZ ÉLET KERTJE

A ciklustudatosság, vagyis a ciklusodra való odafigyelés egy kapu. Ha belépsz ezen a kapun, garantáltan változik az életed – először jobb közérzetet, magasabb energiaszintet tapasztalsz, aztán (ha volt problémád) az egészséged lassan helyreáll. Aztán következik a mélyülő női önismeret, végül az intuícióval való szorosabb kapcsolat. A végeredmény egy olyan nő, aki jól érzi magát a bőrében, és képes jobban működtetni a női oldalát. Ennek az útnak az első lépését tesszük meg ezen az alkalmon. 🌷 Mit ad neked ez az alkalom? *Ezen az alkalmon előszöra női test törvényszerűségeivel ismerkedünk: női hormonegyensúly, táplálkozás, mozgás, női egészségvédő szokások összefüggései. *Megtudhatod, hogyan tudsz kedvezni a szervezetednek nőként, mik azok az alapelvek és trükkök, amik támogatnak női egészséged egyensúlyban tartásában, ha egészséges és energikus akarsz maradni. 🌷 A program második felében akciótervezés lesz: segítek abban, hogy hogyan tudod már másnaptól a GYAKORLATBAN használni a hallott ötleteket. 🌸 Az alkalmat beszélgetéssel, kérdezz-felelekkel zárjuk.

NŐI ÉLEK – AZ ÁRAMLÁS SZÍNEI

Nőként gyakran megkapjuk, hogy “hisztis”, “kiszámíthatatlan” esetleg “túl érzelmes”, ahogy reagálunk. A belső állapotaink hullámzása ugyanúgy természetes dolog, mint a ciklusunk (sőt, valamennyire össze is függ a kettő). A titok abban áll, hogy az érzelmi állapotaink a bennünk élő női minőségek jelzései… így hát érdemes velük szóbaállni, csakúgy, mint a testünk jelzéseivel.🌷 Mit ad neked ez az alkalom? *Ezen az alkalmon a női lélek sokszínűségével ismerkedünk: a hittel teli leány, a rajongásban feloldódó szerető, a gondoskodó anya és a bölcs nagyanya lelkiállapotaival – és a bennük rejlő lelki erőkkel. *Megtudhatod, hogyan tudsz kedvezni a benned élő női minőségeknek, és hogyan támogatnak ők a lelkivilágod egyensúlyban tartásában, ha örömteli és energikus akarsz maradni. 🌷 A program második felében akciótervezés lesz: segítek abban, hogy hogyan tudod már másnaptól a GYAKORLATBAN használni a hallott ötleteket. 🌸 Az alkalmat beszélgetéssel, kérdezz-felelekkel zárjuk.

NŐI ENERGIA – AZ OTTHON MELEGE

A világ nagyon jól megtanít a férfias minőségeinket használni, de sajnos ehhez képest a nőies minőségeink sokkal kevésbé kigyakoroltak. Pedig a nőies működés nem a szoknyától meg a hosszú hajtól fog érződni rajtad, hanem attól, hogy ott van a női energia. Erről pedig aztán végképp semmit nem tudunk.🌷 Mit ad neked ez az alkalom? *Ezen az alkalmon a női energiarendszerrel ismerkedünk: a befogadó, megtartó, tápláló és teremtő erővel, amivel a nők a környezetüket beragyogják. *Megtudhatod, hogyan vigyázz az energiarendszeredre, és mi mindenre jó a női energia az ‘otthon melegének’ fenntartásán kívül. 🌷 A program második felében megtanítom azt a női energiarendszer karban tartó meditációs gyakorlatot, amit minden nőnek ismernie kéne. 🌸 Az alkalmat beszélgetéssel, kérdezz-felelekkel zárjuk.