Mindenstimmel

A ciklustudatosság, vagyis a ciklusodra való odafigyelés egy kapu. Aki belép ezen a kapun, annak garantáltan változik az élete –  először jobb közérzetet, magasabb energiaszintet tapasztal, aztán (ha volt problémája) az egészsége lassan helyreáll. Aztán következik a mélyebb önismeret, végül az intuícióval való szorosabb kapcsolat. A végeredmény egy olyan nő, aki jól érzi magát a bőrében, képes egyre jobban működtetni a női oldalát és a női minőségű teremtő erőt.

A legegyszerűbb módja a ciklusodra való odafigyelésnek, ha minden nap szánsz egy pár perc figyelmet arra, hogy hol is tartasz éppen benne, mondjuk teázás közben.

Ez a teacsomag két dologban támogat:

  • a keverékek támogatják a ciklus adott hetének hormonális és élettani működését
  • a heti meditációs kártya fókuszt ad számodra a lelki hullámzás követéséhez

A csomag tartalma:

Sötét hold itala (6 adag): fizikailag az elengedést és az energiaszint stabilan tartását, lelkileg a befelé figyelést támogatja.

Összetevők: kurkuma, feketebors, fahéj keveréke – mézzel és (növényi) tejjel érdemes készíteni.

Növő hold tea (6 adag): fizikailag a női hormonok finom egyensúlyának harmonizálását, lelkileg a fokozatos kibontakozást támogatja.

Összetevők: feketemálna-levél, csalán, kínai angyalgyökér, ciromverbéna keveréke.

Telihold tea (6 adag): fizikailag az anyagcsere és a méregtelenítés hatékony működését, lelkileg a teljes kinyílást támogatja.

Összetevők: máriatövis, édesgyökér, hétízű bogyó (schisandra sinensis) keveréke.

Fogyó hold itala (6 adag): fizikailag az immunrendszert erősíti, lelkileg a kényelembe érkezést és lecsendesedést támogatja.

Összetevők: fahéj és gyömbérpor keveréke, mézzel és (növényi) tejjel érdemes készíteni.

Holdfény tea (6 adag): fizikailag antioxidáns és nyugtató hatású, lelkileg a magadra való odafigyelést és az élet élvezetét támogatja.

Összetevők: zöld tea, jázmin, rózsa, narancsvirág, bodza keveréke.

5 db relaxációs kártya

Nőként a ciklusunk minden hetében máson dolgozik a hormonrendszerünk, és ez meghatározza az energiaszintünket és a lelkivilágunk hullámzását egyaránt. A kártyákon mind az négy heti teához találsz egy-egy fókuszmondatot, amivel érdemes relaxálnod az adott hét során – naponta egy teányi időt. Az ötödik, a Holfény tea fókuszkártyája pedig minden napra érvényes! 🙂

1 db cikluskövető kártya

Ezen a lapon egy ciklusnaptárat találsz, amivel nyomon tudod követni, hol tartasz éppen a holdhónapban.

A teacsomag ára: 4500 Ft + postaköltség

MEGRENDELÉS hamarosan