Mindenstimmel

Az Anya ereje bennem

szeptember 10. este 18:00-tól

Minden nőben jelen van a négy fő női minőség. De csak annyira tudják segíteni az életed a gyakorlatban, amennyire képes vagy kapcsolatba kerülni az erejükkel a hétköznapokban.

A Bölcs Asszony talán a legnehezebben megfogható minőség, hiszen ő az, aki már összegyűjtötte a bölcsességet élete során. Hozzá kapcsolódik az elengedés képessége, ő az, aki érzi benned, ha valaminek az ideje lejárt. Ő az, aki a csillagokból kiolvassa legmélyebb álmaid. Ő az, aki a lelkedhez énekel és ettől megpihen benned minden. Ő az, aki egyetlen pillantással megadja a válaszokat, még szólnia sem kell. Ő az, aki kapcsolatot ápol benned a megérzésekkel és a megmagyarázhatatlan bizonyossággal. Ő az, aki tanít, és emlékeztet évszázadok bölcsességére.

A Leány a remény, az optimizmus, az újrakezdés lendületét hordozza magával. Ő az, aki hisz a csodában, ezért nem ismer lehetetlent. Ő az, aki érti benned a szépséget, a virágok nyelvét, a madarak énekét. Ő az, akinek bizalma töretlen, és tiszta szíve ragyogó.

A Szerető kinyílása végigvezet az önszeretettől a másik szeretéséig. Ő az, aki meri élvezni az életet. Ő az, akit elsodor a nevetés, aki mezítláb táncol, aki felveszi a piros ruhát. Ő az, aki képes magát átadni az életnek… s ezáltal ő az, aki képes felolvadni a másik ölelésében is, ha annak jön el az ideje.

Az Anya a feltétel nélküli, körbeölelő szeretet minőségét sugározza benned. Ő az, aki táplál, aki odafigyel, hogy mindened meglegyen. Ő az, aki pihenni küld, ha elfáradtál. Ő az, aki észreveszi, ha valami fáj. Ő az, akinek ringató karjaiban mindig vigaszra találsz.

Amiről ezen az alkalmon mesélek:

  • A négy női minőseg (Leány, Szerető, Anya, Bölcs Asszony) körtánca és szerepe a belső egyensúlyban
  • mikor melyik minőség ideje van a havi ciklus során
  • mikor melyik minőség ideje van az évkörön
  • melyik minőség mit támogat? Minek van most az ideje?
  • tippek és trükkök: hogyan tudok kapcsolódi a minőségekkel a helyett, hogy ellenük dolgoznék? Mire használjam őket?

Minden estének része egy (néha több) olyan gyakorlat, amin keresztül tapasztalhatod is a női minőséget, amiről épp beszélgetünk. Lesz mindig egy női minőség meditáció is, amelyben felvesszük a kapcsolatot ezekkel a női aspektusokkal, gyógyítjuk őket, ha szükséges, és felkérjük őket az együttműködésre.

Részvételi díj: 5500 Ft/fő
Jelentkezés: monikasobjak@gmail.com

Következő alkalmak 2020 során:

A Leány ereje bennem: március 12.
A Szerető ereje bennem: június 11.
Az Anya ereje bennem: szeptember 10.
A Bölcs Asszony ereje bennem: december 10.