Mindenstimmel

Itt az ideje megszólalnom.
A múlt héten részt vettem egy olyan családállításon, ahol a jelenlegi és az ősztől várható helyzetre néztünk rá. Aki kicsit is gondolkodik előre, tudja miről beszélek – egészségügyi, gazdasági, szociálpszichológiai, önismereti és energetikai szempontból egyaránt izgalmas hónapoknak nézünk elébe.
A kollektív teres állítás során a Földanya és a Csillagnemzetségek képviselői számos jó tanácsot adtak az Emberiségnek arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet(ne) folytatni az életet a bolygón. Gondolom, az nem lep meg senkit nagyon, hogy úgy, ahogy eddig, na úgy NEM. Itt a vége, a tavaszi kör csak az ízelítő volt.

De most arra fókuszálok, hogy hogyan IGEN mégis. Ezek a szavak rád vonatkoznak, mint egyénre – te tudod elkezdeni, belőled lesz a kritikus tömeg.

• Kövessük a természeti kultúrákban élt őseink szemléletét, viszonyát a természethez és benne saját magunkhoz.
• Kapcsolódjunk a Forráshoz.
• Kezdjük el észrevenni és tisztelni a Természetet – és egymást.
• Egyszerűség. Egyszerűség, mindenben.
• Minél kisebb ökológiai lábnyom. Minél kevesebb cucc.

Az állítás végén az Emberiség meghajolt a Földanya előtt, a Földanya pedig az Isten előtt. Ez a dolgok rendje – a szakrális társadalom rendje. Ha sikerül rendet tennünk.

Ennek az állításnak a ’folytatásaként’ csináltam egy oldást, amiben kifejezetten arra kérdeztem, hogy mi az én dolgom egyénileg ebben a folyamatban. Azt az üzenetet kaptam, hogy mesélnem kell a természeti kultúrákban élő őseink világszemléletéről. Nem új dolgok ezek, de mégis ismételnem kell – és közösen megtalálni a módját, hogyan tudjuk ezt a mai világban a gyakorlatban csinálni.
Elkezdtem hát mesélni ezzel az írással.
Így kezdődött.

Folytatása következik.

A tiszta tudat fénye legyen veletek!
#mindenstimmel #természetesritmus #újföld

(Az első részt itt olvashatod: Mindenben a lélek – Az ősök üzenete sorozat 1.)(A második részt itt olvashatod: Forrástudat – Az ősök üzenete sorozat 2.) (A harmadik részt itt olvashatod: Látlak téged – Az ősök üzenete sorozat 3.)

***

Kategóriák: Olvasgass