Mindenstimmel

Égi üzenet – 2020 április 6.

“A szellemi térben zajló folyamatokról beszélek most nektek. Ugyanúgy, mint az élet egyéb rétegeiben, a szellemi térben is azt kell most megtanulnotok, hogy figyeljetek oda magatokra. Ti vagytok a felelősek a saját egészségetekért. Ti vagytok a felelősek a saját állapototok rendben tartásáért. Mi már nem tudjuk ezt megtenni helyettetek. Segíteni tudunk, ha kéritek, de mostantól tiétek a felelősség. Figyeljetek oda jobban magatokra. Figyeljetek jobban a titeket érő energetikai hatásokra. Legyetek éberebbek. Tartsátok tisztán az energiákat magatokban és magatok körül. Vegyétek észre és kezeljétek az ártó hatásokat – először értsétek meg, miért kapjátok, aztán cselekdjetek. A negatív, támadó, ártó befolyásra nem a kizárás és az elhatárolódás az egyértelmű válasz. Meg kell értenetek, miért történik, miért kapjátok. A cselekvéshez pedig határozottságra van szükség. Az Univerzumban nem mindenki jó szándékú, de minden okkal történik. Csak figyeljetek jobban, tanuljatok, és fejlődjetek. A feladatok magukban foglalják a megoldást és a fejlődésetek lehetőségét.”
(A most kivonuló plejádiak közül kaptam egy mentort, ő mondta az üzenetet.)

Fordítok egy kicsit praktikumra: 
1) Használd az energetikai tisztítás mindenféle fajtáját, amit ismersz. Lehetőleg napi rendszerességgel. (Ehhez én is tartok minden este egy alapmeditációt: https://www.facebook.com/events/218403752732394/)
2) Figyelj oda a megérzéseidre, nem véletlenül érzed azt, amit érzel. FIGYELJ ODA!
3) Eleve terveztem egy ilyet, bár nem online, de ha lennie kell, legyen: Energetikai tisztítás alapok workshop >> https://mindenstimmel.hu/energetikai-tisztitas-alapok/

Belső munkához útmutatás, a “nem a kizárás és elhatárolódás a megoldás most” témájában:

Weöres Sándor – A teljesség felé
A VÁGYAK IDOMÍTÁSA

Ne mondj le semmiről: mert ki amiről lemondott, abban elszáradt. De kívánságaid rabja se legyél.

Visszafojtott szenvedélyekkel vánszorogni éppoly keserves, mint szabadjára eresztett szenvedélyek közt morzsolódni.

Ha vágyaidat kényezteted: párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd: kísértetként visszajárnak. Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga.

Legtöbb ember, ha véletlenül megpillantja saját mélységének valamely szörnyetegét, irtózattal visszalöki a homályba; ezentúl a szörny még-nyugtalanabb és lassanként megrepeszti a falat. Ha meglátod egyik-másik szörnyedet, ne irtózz és ne ijedj és ne hazudj önmagadnak, inkább örülj, hogy felismerted; gondozd, mert könnyen szelidül és derék háziállat lesz belőle.

Jó és rossz tulajdonságaid alapjában véve nincsenek. Ápolt tulajdonságaid jók; becézett, vagy elhanyagolt tulajdonságaid rosszak.

**** Ha tetszett ez az írás, segíts eljuttatni másokhoz is, lehet, hogy nekik is jól jön. ****

Kategóriák: Olvasgass