Mindenstimmel

Szerelem, a sötét verem

energiák a gyakorlatban sorozat

A legtöbb ember mindent megtesz azért, hogy újra megtalálja a szerelem, mert mert nem szeretünk egyedül lenni. Úgyhogy ez az egyik leggyakoribb téma, amivel megkeresnek – nyissunk utat annak a kapcsolatnak, amire az illető vágyik (Végre van párkapcsolatom!A másik dolog, amiért mindent hajlandóak vagyunk megtenni, hogy végre elmúljon a szerelem, főleg ha nem épp jókor kopogtat az életünkben… Mint a következő esetben is.

A hölgy, aki megkeresett – nevezzük Adélnak – azt kérte tőlem, hogy segítsek neki kikeveredni egy plátói szerelemből, amibe egyszer csak teljesen váratlanul “belezuhant”. Egyébként hosszú ideje kapcsolatban él, ami ugyan nem működik ugyan tökéletesen, de még nem szánta rá magát arra, hogy változtasson rajta. Azt megértette, hogy ez a férfi, akibe belehabarodott, egy jel arra, hogy a meglévő párkapcsolatában itt az ideje a megújulásnak, vagy a szétválásnak. De nem akart úgy döntést hozni a meglévő kapcsolata ügyében, hogy közben a “másik” kitöltötte minden gondolatát, lefoglalta minden figyelmét – úgy, hogy ez a férfi nem is tudott az érzelmeiről, a meglévő párja meg végképp nem…

A szerelem érzése rengeteg energiát adott neki, ugyanakkor ez a kettős helyzet hatalmas feszültséget jelentett számára, amit nem tudott tovább elviselni.

Az oldásban megnéztük, hogy mi az a kötelék, ami ennyire szorosan fűzi ehhez a férfihoz. Felbontotta az összes ígéretet, ami összekötötte vele, és gondolatban szétbontotta az őket összekötő szálakat is. Végül kapott egy ajándékot a férfitól , a szeretet érzését magát, ami akkor is nála maradt, amikor a férfi már eltűnt a képből. Egészen egyszerű oldásnak tűnt.

4 nappal később Adél felhívott, hogy a vonzódását ehhez a férfihoz mintha elvágták volna. Előtte egyfolytában rá gondolt, de most eszébe sem jut már napok óta… úgy érezte, kitisztult a feje. Az oldás előtt tartott tőle, hogy az energikusság, amit a szerelem érzése adott neki, eltűnik az életéből, ha sikerül “lekattanni” a férfiról, de ez az energia felszabadult, és vele maradt. Így figyelmét a meglévő kapcsolata rendezésére tudja fordítani.

Hála és köszönet az égieknek.

Itt te is elkezdheted a velük való együttműködést: Egyéni oldás

Kategóriák: Tapasztalatok