Mindenstimmel

Energetikai tértisztítás és otthonosság

energiák a gyakorlatban sorozat

Ha energetikai tértisztításról mesélek, sokan kérdezik, hogy tényleg kell-e hozzá fokhagyma, meg sóval körbeszórni a lakást, sarkamon megfordulva háromszor a hátam mögé köpni,  tömjénnel felfüstölni, sámándobbal körbedobolni, fekete macskát megnyúzni, utána pedig kristályokkal meg lópatkóval telerakni a lakást, és hasonlók. A válaszom: ha ez bejön annak, aki ott lakik, akkor lehet, de egyébként mindent meg lehet csinálni eszköz nélkül is. (Az eszközök erősítésnek vannak, de alapesetben nélkülük is működik minden.) Ebben a részben 3 tértisztítós történetet mesélek el.

Az első történet egy lányé, aki egy jó ideje nem tudott rendesen aludni az új lakásban. Elég sok technikát kipróbált már, de valahogy az éjszakák nyugtalanok maradtak, és időnként lelki szemei előtt megjelent egy kislány, aki valahogy a lakáshoz tartozott.  Kényelmetlen érzés volt, és nem szívesen aludt miatta a hálóban. Mikor ránéztünk a lakásra, találtunk egy Mária képet, ami kapuként üzemelt. Tudtán kívül maga a lány nyitotta ezt a kaput, aki eleve gyerekekkel is foglalkozott, és mivel érzékeny volt az energiákra is, egy alkalommal meditációban elküldte a szándékát, hogy szívesen segít olyan gyermek lelkeknek is, akiket érzékelni tud. Így meg is érkezett ez a kislány, aki segítséget kért tőle, de ő annyira meglepődött, hogy nem tudott mit kezdeni vele. A közös munka során a kislány megkapta a kért segítséget, a képet visszazártuk, és a láthatatlan világnak megüzentük, hogy továbbra is segít szívesen, de csak akkor, mikor “fogadóóra”van: az erre szánt meditációk és belső munka ideje alatt. Innentől kezdve a lány nyugodtan tudott aludni a lakásban, és megszűnt a jövés-menés az álmaiban.

Egy fiatal pár azzal keresett meg, hogy mióta új albérletbe költöztek, szintén nem tudnak aludni. A lakásban fura zörejek vannak éjjel, a második ott töltött éjjelükön kitört a zuhanykabin üvege a fürdőben (reggel ott találták a földön), és furán kényelmetlenül érzik magukat a lakásban. Elmesélték azt is, hogy a lakás, ahová beköltöztek, frissen lett felújítva, és előtte egy idős nénié volt, aki ott lakott élete végéig. Csináltunk egy alapos tértisztítást, és pluszban még segítettünk tovább lépni az idős néninek a fény felé. Attól a naptól a lakás “valahogy barátságosabb hangulatú” lett, és nyugodtan aludtak az ottlakók. Az összes eszköz amit használtuk ehhez, egy darab teamécses volt és a szándékunk.

Volt egy házaspár, akik azzal kerestek meg, hogy egy ideje fura hideg légáramlat van mindig a lakásuk egyik részén, akkor is, ha nincs ott nyitva ablak, és a zárt ablakok is tényleg jól zárnak. Az ajtók alatti rést is hiába zárták le, a hideg fuvallat megmaradt. Ahogy beszélgettem velük, kiderült, hogy a lakásnak azon a részén vagy egy ember nagyságú tükör, amit a bolhapiacon vettek. Valahogy a hideg fuvallat érkezése egybeesett a tükör érkezésével a lakásba… A tisztításhoz és az átjáróként üzemelő tükör lezárásához ismét csak egy teamécsest és a tudatos szándékunkat használtuk. Másnaptól normális hőmérséklet lett a lakás ezen részén is.

A saját tértisztítós élményeim közül a legizgalmasabb egy nyaralás alatt történt. Kisebb társasággal egy erdő széli vendégházban töltöttünk egy hétvégét. Ha új helyre megyek, én már rutinszerűen csinálok egy energetikai tisztítást, és ezt itt is megtettem, de valami miatt nem volt elég. Éjjel ugyanis arra ébredtem (illetve olyan félálom volt, amibe befért egy-két tudatos gondolat), mintha a tetőgerincről figyelgetnének minket. Olyan volt, mintha az erdő szellemei jöttek volna megnézni, hogy ki érkezett a területük szélére, de a szándékuk nem feltétlen tűnt barátságosnak. Annyi tudatos gondolat előbukkant belőlem, hogy kértem a fény segítségét magunk köré, és erre az árnyak eltávolodtak. Ez a félálomra ébredés megismétlődött egyszer-kétszer még az éjjel folyamán, de második éjjel teljesen nyugodtan aludtunk.

Hála és köszönet az égieknek.

Itt te is elkezdheted a velük való együttműködést: Egyéni oldás

Ha szeretnéd megtanulni te is, hogyan tartsd rendben a személyes energiatered, szeptember első péntekjén az Energetikai tisztítás alapok workshop, vagy a szeptember közepén induló Szellemgyógyászat – spirituális Én-ismereti csoport érdekes lehet számodra.

***Ha tetszett neked ez az írás, segíts eljuttatni máskohoz is, hátha nekik is jól jön!***

Kategóriák: Tapasztalatok