Mindenstimmel

Pénz, pénz, pénz

energiák a gyakorlatban sorozat

A szerelem mellett a pénz a másik slágertéma. Abból a szempontból is, hogy az ezzel kapcsolatos gondolatainkat, érzéseinket is számos olyan rejtett program mozgatja, amire nem látunk rá, hacsak nem kezdünk el utána kutatni. Számtalan önsegítő könyv és pénztudatossági tanfolyam foglakozik ezzel, és sok akadályt le lehet tenni a segítségükkel, de a tapasztalatom az, hogy még mélyebb rétegek is vannak.

A lány, aki segítséget kért tőlem, azzal keresett meg, hogy mióta az eszét tudja, ugyanaz a pénzügyi forgatóköny az életében: elismerik a tehetségét, és szerződnek is vele jól fizető projektekre, majd az utolsó pillanatban visszamondják a munkákat vagy épp nem fizetik ki, így a végén állandóan az a helyzet, hogy a megélhetésért kell küzdeni, vagy kölcsönkérni.

Több körös oldás volt végül ez is, az elsőben a legfontosabb motívum egy szegénységi fogadalom volt, ami valamelyik előző életében tett saját magának és az egyháznak, mint apáca. Ezek a saját magunknak és az Istennek tett fogadalmak olyan erősek, hogy attól, hogy testet váltunk a karma körforgásában, a hatásuk még nem múlik el. Ennek a bontásával megérkeztek hozzá az újabb lehetőségek az anyagi bőségre egy héten belül. Aztán pár hónap múlva a dolgok megint elkezdtek rosszabbul alakulni, így sort kerítettünk egy következő oldásra is. Itt fogadalmakkal már nem kellett dolgozni, ám sok olyan blokkoló tényezőt kellett letisztítanunk, amit ő kapott másoktól, illetve saját magától előző életekből – ha véletlen valaha jobban mennének a dolgok, akkor legyen valami fék, ami bekapcsol. Ezzel az alkalommal a Földdel is meg kellett erősítenie a kapcsolatát, amit meg is tettünk a talpcsakrák helyreállításán keresztül (újabb fénykörök és összekötő pontok aktiválódtak) – erre azért volt szükség, hogy jobban be tudja fogadni a földi javakat és kényelmet. Végül kértünk megerősítést arra, milyen az, amikor gondtalan bőségben élhet, és meg is kapta egy régi királynői/úrnői élet emlékképét. Ezzel az oldással ismét stabilizálódott az anyagi helyzete.

Egy férfi klienssel is rendszeresen dolgoztunk a pénz témájával, vele is több körben oldottunk a szegénységi fogadalmakon, bőségről való lemondáson. Addigi életének pénzügyi motívuma az volt, hogy sosincs elég, és ha jön is pénz, azért nagyon keményen és sok órában meg kell dolgozni. Körülbelül egy év alatt eljutott oda, hogy bár szabadúszóként dolgozik, sosem kell félnie attól hogy nem kap elég megbízást. Sőt, mára már ő válogat a felkérések között, és azt vállalja el, ami a legkevesebb energiabefektetéssel a legtöbbet fizet. A következő szintlépés az volt, hogy olyanok is legyenek a munkái között, amit szeret is csinálni, és ez is kedvezően változott az utóbbi időben – egyre több olyan projekttel bízzák meg, amit nem csak a pénz miatt vállal el, hanem azért, mert őszintén érdekli is.

Hála és köszönet az égieknek.

Itt te is elkezdheted a velük való együttműködést: Egyéni oldás

Ha szeretnél jobban elmélyedni ebben a módszerben, akkor itt a helyed: Szellemgyógyászat – spirituális Én-ismereti csoport 2020 szeptembertől

***Ha tetszett neked ez az írás, segíts eljuttatni másokhoz is, lehet, hogy nekik is jól jön. ***

Kategóriák: Tapasztalatok