Mindenstimmel

Fejfájás, fogfájás, arcüreggyulladás energetikai gyógyítása

energiák a gyakorlatban sorozat

Rengeteg élethelyzetbeli elakadást tisztítottunk, oldottunk már meg a hozzám fordulókkal – pénzügyektől kezdve a párkapcsolaton át a zűrös munkahelyi viszonyokig. De a szellemgyógyászat nem csak a “lelki dolgok” rendbe tételére jó. Jöjjön hát a fizikai bajok első számú sztárja, a fejfájás – és ha már a fej-dolgoknál tartunk, mellé teszem a fogfájást és az arcüreg gyulladást is.

Az mindennapos, hogy az energetikai alapképzésen van legalább egyvalaki, aki fejfájással érkezik, és az egyéniben hozzám fordulók is gyakran “hoznak” fejfájást magukkal. Tisztában vagyok vele, hogy fejfájást a fizikai test elhanyagolásával is lehet gyártani: elég, ha valaki nem iszik, vagy nem pihen eleget. Lelkileg is van az a feszültség, amitől meg tud fájdulni az ember feje. Minden problémát érdemes mindhárom szinten kezelni, de van olyan, hogy a fájdalom még a fizikai test és a lelkiállapot rendezésétől sem múlik el. Az alap energetikai tisztítás, amit tanfolyamokon is oktatok, és minden egyéniben hozzám fordulónak is megtanítok, általában csodás eredményeket hoz (bővebben itt olvashatsz erről). E mellett azonban sokszor van olyan, hogy a szellemi térben még pluszban le kell szedegetni sisakot, burát, szorítópántot, fedőt valakinek a fejéről, hogy a probléma rendeződjön. 

Fogfájással nem olyan gyakran találkozom, de ezzel is jó tapasztalataim vannak: volt olyan, aki 3 nap óta tartó kínzó fogfájással érkezett, és mire véget ért az alkalmunk, a fájdalma pusztán az energetikai tisztítás hatására szinte teljesen elmúlt. Pedig nem is kifejezetten a fogfájással dolgoztunk, ez csak afféle pozitív mellékhatás volt!  (Azért a fogorvost a végletekig nem lehet megúszni…) Kicsi babánál is volt olyan, hogy nagyon nyűglődött fogzás miatt, fájt a kicsi ínye. Itt az energetikai tisztításon kívül a szellemi térből kértünk neki fájdalomcsillapító adagolót az ínyéhez, és eztán sokkal könnyedébben zajlott a fogzás, nem sírdogált már annyit.

Az arcüreg gyulladást még induló szakaszában kaptuk el: aki segítséget kért, enyhe pánikkal fűszerezett fizikai tüneteket tapasztalt. Tele volt az egész feje, feszült az arcürege, és mivel tudta hogyan szokott ez lezajlani, ezért még félt is, mi lesz ha rosszabbodik az állapota. Na meg persze pont nem jött neki jókor a betegség… Megcsináltuk a szokásos energetikai tisztítást – elsősorban a félelmet és az ellenállást kellett eltávolítani – és ránéztünk arra is, hogy mi húzódik az egész helyzet mögött. Ezt megértve sokkal könnyebb volt elengedni neki az ellenállást, és elfogadni a fentiek segítségét a rendeződéshez. Mire végeztünk, már csak egy “sima” nátha tüneteit tapasztalta, és estére már az orrát is alig fújta.

Hála és köszönet az égieknek.

Itt te is elkezdheted a velük való együttműködést: Egyéni oldás