Mindenstimmel

Kutyavilág

energiák a gyakorlatban sorozat

Lizike mindig jó kedvű és kajla vizsla volt, amíg el nem kezdett valamitől iszonyúan félni.

Innentől kezdve – bár mindig kerti kutya volt – nem maradt meg a kertben egyedül. Ez praktikusan azt jelentette, hogy vagy bent volt a lakásban a gazdáival, vagy ha ők elmentek, 2 percen belül a szomszédnál volt, és kaparta az ajtót, hogy engedjék be. Kitaláltátok, a szomszéd ettől nem volt boldog… Így az lett a megoldás, hogy Lizit bezárták a lakásba, de ettől meg a gazdái nem voltak boldogok, mert így 4 óránként meg kellett oldani, hogy valaki hazamenjen és kiengedje a kutyát kicsit a kertbe. Márpedig munkaidőben ez szívás, hét végén meg azért mert így csak kutyástul lehetett egész napra elmenni bárhova.

A gazdái elkezdtek kérdezősködni, hogy mi történhetett a kutyával. Állatorvosok, kutyaiskolások és menhelyesek egyaránt azt mondták, hogy akkor szokott így megváltozni a kutyák viselkedése, ha nagyon megijednek valakitől vagy valamitől. Kutyapszichológus nincs, és amelyik állat nagyon szélsőségessé válik, azt bizony egy idő után nyugtatózni kell.

Ezen a ponton kapcsolódtak az energiák a képbe. Mivel van egy olyan szabály, hogy ahol éppen járunk, azt a helyet lehet energetikailag tisztítani, ezért kapóra jött, hogy Lizi gazdáinál jártunk vendégségben a párommal. (A gazdik egyébként nem épp nyitottak a “varázslásra”).

De sebaj, mert a kutya meg a hely szellemétől kaptunk engedélyt a munkára. Kitakarítottuk a kertet (az 1760as évek beli pestisjárvány energetikai lenyomatával kellett dolgoznunk, az egész környéken, hát volt ott sötétség meg pusztulás…), és mire a végére értünk, a kutya is odajött. Szuper! Lássuk az eredményt!

Mondtuk a gazdiknak, hogy meg kéne próbálni kiengedni a kutyát nap közbenre, hátha változott valami… 1-2 héttel később ki is próbálták, és tádáááám, Lizike megint vígan elvan a kertben egész napokat, és nem szökik át a szomszédba. A gazdik meg nem értik, mi történhetett.

Hála és köszönet az égieknek.

Itt te is elkezdheted a velük való együttműködést: Egyéni oldás

 

Kategóriák: Tapasztalatok