SZUPERKÉPESSÉGEK 2019-RE

Mielőtt belevágnék, hogy mi várható idén, hadd kérdezzek egy párat.

A kérdéseket az alábbiak szerint pontozd magadnak:

1: kész katasztrófa, 2: elég gáz, 3: kibírom, 4: jól boldogulok, 5: simán veszem

 1. Hogy bírod a gyors változásokat?
 2. Hogy bírod, ha más nézőpontokkal, véleményekkel szembesülsz?
 3. Hogy bírod, ha döntést kell hoznod?
 4. Hogy bírod, ha nemet kell mondanod?
 5. Hogy bírsz hatékonyan és szeretetteljesen kommunikálni a környezeteddel?
 6. Hogy bírod, amikor rá kell jönnöd, hogy a dolgok mégse úgy vannak, mint hitted?

Nézd végig a pontjaidat. Magukért beszélnek. Mit üzennek neked? 

A fenti kis bevezető után nézzük, mi várható 2019-ben az asztrológiai elemzések szerint. Ezek olyan energiák, tendenciák, amik jelen lesznek az év során, és rajtad múlik, mihez kezdesz velük.

 • hirtelen változások – gyorsaság, bátorság, rugalmasság, gyors teremtések – változáskezelésre lesz szükséged
 • döntéshelyzetek, válaszutak, véletlen egybeesések üzenete – okosan gazdálkodj az energiáiddal és erőforrásaiddal, a sodródás végzetesen kimerít – célra tartásra és nemet mondásra lesz szükséged
 • kapcsolatok – tisztázódás, új szintre emelődés, minőségi kapcsolatok kezdete – tiszta kommunikációra lesz szükséged
 • tisztánlátás és 2 lábbal a földön állni – illúziók és azthittemek leleplezése, tükörbe nézés – éberségre lesz szükséged
 • látókörtágítás – tanulás, önismeret, utazások (fizikai és lelki) – nyitottságra lesz szükséged

a

SZUPERKÉPESSÉGEK 2019-RE

egy olyan rövid, hatrészes tananyag, amiben ezekről a témákról kapsz áttekintést és gyakorlati tippeket, hogy hogyan tudod őket használni, amikor ott a helyzet.

HÚ EZ JÓ, JELENTKEZEM

Miről lesz szó?

Olyan témákról, amikről cégeknek egy-két napos tréningeket szoktam tartani… és te most megkapod a lényeg lényegét. A szerszámosládából is azokat az eszközöket, amik a leghatékonyabb, legegyszerűbb és bevált technikák. Spirituális szemléletű vagyok, ugyanakkor azt látom, hogy a mantrák, kristályok és angyalok mellé jól jön, ha tudod, hogy mit kell CSINÁLNI itt a földi valóságban. Ezek a technikák ilyen gyakorlati szemléletű tippek.

 1. Változáskezelés: A változás folyamata, és az azt kísérő “tünetek”, hogy tudd, mibe is csöppentél éppen, és hol tartasz benne >>>> Technika: változási stressz elsősegélycsomag 🙂
 2. Célra tartás: A célok arra jók, hogy legyen egy fix pont, amerre tartasz, akkor is, ha változnak a dolgok. >>>> Technika: Célkitűzés és kockázatkezelési terv.
 3. Nemet mondás: A célmegvalósítás egyik része, hogy csinálod, amit elterveztél. A másik része, hogy egy csomó mindent NEM csinálsz, amivel megkínálnak… a saját dolgod helyett.  >>>> Technika: Mire és hogyan mondj nemet?
 4. Tiszta kommunikáció: A sértődések, félreértések, rossz kapcsolatok és félresiklott projektek oka 90%-ban a zavaros kommunikáció. Magadat megértetni és másokat megérteni kész művészet, és a bajok nagy részének megelőzésére is jó!  >>>> Technika: a minőségi kommunikáció alaptechnikái.
 5. Éberség: Az “azt hittem” a valóság legnagyobb ellensége. Ha képes vagy észrevenni azt, ami valóban történik (benned és körülötted), lépéselőnyben vagy a világ nagy részével szemben. >>>> Technika: valóságellenőrzés és összehangolás
 6. Nyitottság: Már önmagában az, hogy belevágsz ebbe a tanfolyamba, nyitottságra vall. Ám az idei évben fog még jönni meglepetés bőven… készülj rá úgy, mint egy új kalandra! >>>> Technika: Felfedezők iránytűje és megérzések tudatosítása

 

OK, JÖHET!

Milyen formában lesz a tiéd?

 • A 6 leckét hetente küldöm el mailben, pdf formátumban. Lementheted őket, így akkor foglalkozol vele, vagy épp ismételsz, amikor időd engedi.
 • Minden anyagban van egy elméleti rész,  amiben megismered az adott téma lényegét. Ez azért kell, hogy értsd, egyáltalán milyen terepen mozgunk és miért is jó, ha foglalkozunk vele.
 • Minden részhez tartozik munkafüzeti rész, amivel a következő anyag megérkeztéig érdemes foglalkoznod. Ebben kérdések vannak, amik segítenek feltérképezni, hogy te hol tartasz az adott területen.
 • Végül minden agyagban van egy technikai rész, amiben a gyakorlatokat találod. Ha meg is csinálod őket, a 6 hét végére jó kis eszköztárad lesz arra, hogy 2019 kihívásait sikerrel vedd majd.
 • Tagja leszel egy zárt FB csoportnak is, ahol kérdezhetsz, megoszthatod a sikereidet, és kérhetsz biztatást, ha valamivel elakadnál.
 • A programnak így valójában nincs vége a 6 leckével: a csoport támogató közösségének tagja maradsz ezután is, és továbbra is folyamatosan tanultok egymástól.

Mennyibe kerül?

Amikor az áron töprengtem, először azt gondoltam végig, mennyi helyről, mennyi ideig és mennyi pénzért szereztem meg én ezt a tudást. Van benne önismereti tréning, mindfulness és meditáció, életmód-tanácsadás…  ezekre a tanfolyamokra mind elmentem helyetted, és kiválogattam belőle, ami valóban működőképesnek bizonyult. Arról nem is beszélve, hogy a gyakorlatok mindegyikét én magam, számos kliensem és csoportom is kipróbálta már. Több tudásterület és módszer legjava az, amit összegyűjtve megkapsz ebben az anyagban. ?

A 6 rész ára 15 000 Ft, vagyis csak 2500 Ft/alkalom.

 

Mikor kezdődik?

MOST!!!!

JELENTKEZEM

A megrendelés elküldése után megkapod a díjbekérőt, amiben benne lesznek a fizetéshez szükséges adatok. A részvételi díj beérkezése után azonnal megkapod a hozzáférést a tanfolyam zárt FB csoportjához, így a közösségnek azonnal aktív tagja lehetsz. Az első leckét másnap küldöm mailben!

Nekem az a célom, hogy mindenki tanulja meg, mit tehet magáért, így van egy plusz meglepetésem is számodra, ha a díjbekérő érkezésétől számított 3 napon belül befizeted a tanfolyam díját. Ekkor AJÁNDÉKBA MEGKAPOD AZ ENERGIASZINT-EMELŐ GYAKORLATGYŰJTEMÉNY PDF VÁLTOZATÁT IS, AMI REMEK KIEGÉSZÍTŐJE ENNEK A TANFOLYAMNAK! Ez egy 2500 Ft értékű ajándék tőlem.

Mire vársz MÉG?