Szellemgyógyászat segítő szakembereknek

Emberekkel foglalkozó szakemberként szeretnél egy olyan módszert, ami hatékonyabbá teheti az összes többit, amit használsz? Akkor érdemes továbbképzésként elvégezned ezt a tanfolyamot, ha szeretnéd tovább nyitni a tudásod egy tágasabb rálátás felé – saját magad és a klienseid számára is.

 

Kinek jó ez a tanfolyam?

 • mindenkinek, aki MÁR RENDELKEZIK stabil önismereti alapokkal, és ezt a részt nem  szeretné átdolgozni most újból (képzett szakember vagy, akinek van önismereti sajátéménye; vagy részt vettél már önismereti csoportban, egyéni terápiában)
 • ha szakmákra gondolok: óvónőknek, tanároknak, pszichológusoknak, pszichodramatistáknak, szociális munkásoknak, orvosoknak, nővéreknek, masszőröknek, természetgyógyászoknak – tágabb értelemben mindenkinek, aki szakmájából adódóan emberekkel foglalkozik, hogy ezzel a saját módszereit hatékonyabban működővé szeretné tenni.

 

Hogy működik ez a módszer?

A régi nagy kultúrák, amelyek holisztikus orvoslási rendszereket adtak a világnak (indiai ayurveda, kínai medicina) évszázadok óta tudják, hogy az ember három részből áll: test, lélek és szellem. Ezt a szemléletet a modern nyugati orvoslás, amely a testet gépnek tekintette, elfelejtette egy időre. A pszichológia megjelenésével visszaérkezett a lélek is az orvoslásba, ma pedig az alternatív gyógyítók kezdik feldedezni, hogy létezik a harmadik réteg, a szellemi tér rétege is. 

A szellemi térben történő gyógyítási, harmonizálási módszerek mind a kvantumgyógyítás csoportjába tartoznak, mert a mai tudomány állása szerint a kvantumfizikával magyarázható a működésük. Az imádságtól kezdve a reiki, pránanadi, access bars, kineziológia, deeksha, theta healing stb. mind ebben a körben mozognak, a szellemgyógyászat is egy ezek közül. Az összes ilyen kvantum módszer célja a hozzánk forduló energetikai mátrixának (a Mezőnek, a kvantumfizika nyelvén) tisztítása, rendezése, harmonizálása – egész-ségbe visszaállítása.

Mivel a test, a lélek és a szellem mindig hatnak  egymásra, így bármilyen problémával kerülünk szembe, azt minden szinten rendezni kell a teljes és hosszú távú gyógyuláshoz.  Tehát érdemes a testnek, a léleknek és a szellemnek is “adni valamit”, amitől az visszarendeződik az egészséges működésébe. Ha ezt nem tesszük meg, a probléma újra és újra visszatér majd.

Ezen a tanfolyamon a harmadik szinttel, a szellem szintjével fogunk foglakozni. Ezáltal bármely más szinten történő problémamegoldás sokkal hatékonyabbá, és nem egyszer szükségtelenné válhat, a fizikai, pszichés és viselkedésbeli tünetek harmonizálódhatnak.

****

FIGYELMEZTETÉS – ha úgy érzed, nem tudod elfogadni az eddig leírtakat, ez a módszer nem neked való. Felesleges elvégezned a tanfolyamot, mert nem fogod tudni használni sem.

****

Mit lehet vele megoldani?

A finomabb rétegek rendbe tételének ugyanúgy technikái vannak, csak kevésbé ismertek,  mint a fizikai test vagy a lélek gyógyításának. Ha a szellemi szintet megjavítjuk, és utána teszünk is azért hogy az elért javulás megmaradjon (mint bármilyen más jobbító módszer esetében), ez átíródik a lélekre és a fizikai testre is – minden réteg visszarendeződik a harmóniába. Körülbelül úgy, mint amikor kavicsot dobsz a vízbe – a hullámgyűrűk végigvonulnak az egész felületen.  Amire hatással lehetsz ezzel a módszerrel:

 • lelki zavarok enyhítése gyerekeknél (magatartásproblémák, hiperaktivitás, tanulási zavarok…stb.) és felnőtteknél (hangulatingadozások, szorongások és félelmek, stressz kezelése …stb.)
 • fizikai betegségek gyógyulásának elősegítése minden korosztálynál (a náthától a csonttörésen át, a krónikus és szenvedélybetegségekig)
 • visszatérő életminták oldódása (sarokba szorítottság érzése, céltalanság az életben, sorozatos akadályokba ütközés és sikertelenség, állandó egyedüllét, stb.)
 • nehéz kapcsolatok rendezésének elősegítése (neheztelés, harag, elhidegülés feloldása)

A módszer nem egészségügyi és nem pszichológiai tevékenység. A tanfolyamon való részvétel és a módszerrel való egyéni konzultáció nem helyettesítheti az orvosi kezelést vagy a pszichoterápiát.

Mit fogunk tanulni?

Ez a program abban különbözik a 14 napos kurzustól, hogy NINCS benne az önismereti rész (ami összesen kb. 7 napot ölel fel az alap tanfolyamból.) A szellemi techniká közül ugyanazokat adom át ennek a csoportnak is. Ha ebbe a csoprtba jössz, akkor képes vagy az önismereted AKTÍVAN használni,  tudatosan önreflektív vagy, és többnyire képes vagy tudatosan rálátni a saját viselkedésedre és változtatni az ösztönös reakcióidon. Ha ez nincs így, kérlek hogy a 14 napos csoprtba gyere.

1 nap : holisztikus énkép és egészségmegőrzési rendszer

 • A teljes ember anatómiája – test, lélek, szellem és ezek egymásra hatásának alapelvei
 • Az energiaszint magasan tartásának fizikai,  gondolati és érzelmi technikái (stresszoldás holisztikusan) – hogyan adj házi feladatot a kliensnek?
 • Szellemi-energetikai terek tisztán tartása és védelme (személyes energiarendszer, pl. csakrák tisztítása, otthonunk tisztítása energetikailag, alap védelmek)

2-3-4 nap: életterületek harmonizálása a kvantummátrixban

 • A szellemi terek mérése és érzékelése pálcával/szenzibillel és anélkül
 • karma&gyökérok oldás, intuíció fejlesztés, alsó erőközpont energetikai harmonizálása (anyagiak és létbiztonság, kreativitás és szexualitás, akaraterő és önbizalom gyakorlatai)
 • energetikai térépítés és védelem, függőségek és hangulatingadozás, parazita programok tisztítása, kapcsolataink tisztítása és védelme, középső erőközpont energetikai harmonizálása (szeretet adás és önelfogadás gyakorlatai)
 • anatómiai gyógyítás – szervcserék, sejtinformatika (DNS és kromoszóma javítás)érzékelés gyakorlatok, felső erőközpont energetikai harmonizálása (kommunikáció és konfliktuskezelés, megérzések és intuíció, tiszta tudatosság gyakorlatai)

5 – 6 – 7 nap: kilépés a generációs kényszerpályákról, új élet teremtése

 • generációs minták korrekciója (életminta és viselkedésminta átírás), gyökerek megtisztítása és az ősök erejének visszahívásaalsó erőközpont finomhangolása
 • leszakadt lélekrészek gyógyítása és visszahívása, előző inkarnációk gyógyítása (földi és dimenzióközi), teljes döntési és cselekvési szabadság visszavétele (sorsprogram csere), középső erőközpont finomhangolása
 • saját életfeladat és a hozzá tartozó segítők behívása, közösségi feladat lehívása, Teremtés és szinkronicitás gyakorlatok, felső erőközpont finomhangolása, záró szertartás
 • VIZSGA ifj. Csontos Vilmos szellemgyógyász mesternél, külön egyeztetett időpontban (választható)

A tanfolyam anyagát Várnai Myrtill és ifj. Csontos Vilmos mestereim tanításai alapján állítottam össze, kiegészítve saját személyiségfejlesztői pályám során tanult önismereti jellegű gyakorlatokkal.

 

Hogyan fogunk tanulni?

Minden nap lesz  tanítás – ami új tudások átadását, adott esetben meglévő információk rendszerezését jelenti – ám a nagyobbik része azzal telik, hogy sokat gyakoroljátok egymáson is az átadott technikákat. Sokat fogunk befelé figyelni, meditálni, hogy a megérzésekkel minél szorosabb kapcsolatba kerüljetek.  A tapasztalatokat megosztjuk egymással is, hiszen egymástól is rengeteget lehet tanulni. Hogy a tudás valóban élővé váljon, az alkalmak közöttre is kaptok gyakorlási feladatot. A jegyzeteket minden nap végén kinyomtatva megkapják a hallgatók.  Mivel ebbe a csoportba olyanokat várok, akik eleve emberekkel foglalkoznak, arról is fogunk beszélni, hogyan tudod ezt a tudást beépíteni a már meglévő technikáid közé.

A tanfolyam anyagát ifj. Csontos Vilmos és Várnai Myrtill mestereim tanításai alapján állítottam össze.

 

A következő csoport 2018 november harmadik hétvégéjén indul, utolsó jelentkezési határidő november 12., hétfő.

Szellemgyógyász tanfolyam jelentkezési lap

Technikai részletek

Időtartam: A tanfolyam összesen 7 napból áll, amit havi 1 vasárnapi napban fogunk megtartani 09:00 – 17:00 óráig. Az oktatási napok egymásra épülnek, ezért napot kihagyni nem lehetséges. Jól nézd meg az időpontokat! 

 1. 2018. november  17. – kivételesen szombat!
 2. december  16.
 3. 2019. január  20. 
 4. február  17.
 5. március  17.
 6. április 14.
 7. május 19.

Helyszín: Budapest, Kálvin tér közelében.  

Egy napon való részvételi díj:

 • 2 héttel előre utalással 12 000 Ft/nap/fő, a helyszínen készpénzben 15 000 Ft/nap/fő.
 • Ismétlőknek 8000 Ft/nap/fő legalább 2 héttel előre utalás esetén, helyszínen fizetve 10 000 Ft/nap/fő.
 • a tanfolyami jegyzet díja 10.000 Ft, két részletben fizetendő (az első és negyedik alkalommal), ez magában foglalja a szenzibil=pálca árát.
 • OKTÓBERI PÁROS AJÁNDÉK: Mivel fontosnak tartom, hogy egymást támogató szakemberek együtt fejlődjenek, ezért kettőtöknek összesen csak 18 000 Ft a napi részvételi díj legalább 2 héttel előre utalva.  Helyszínen fizetve 20 000/pár/nap. (Októberi utalással ez lesz érvényes minden alkalomra.)
 • Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezési űrlap kitöltése után küldöm el neked.
 • JELENTKEZÉSED KIZÁRÓLAG AZ ELSŐ HÉTVÉGE DÍJÁNAK  BEFIZETÉSÉVEL VÁLIK ÉRVÉNYESSÉ!

Utolsó jelentkezési határidő november 12., hétfő.

Szellemgyógyász tanfolyam jelentkezési lap