Szellemgyógyászat segítő szakembereknek

Emberekkel foglalkozó szakemberként szeretnél egy olyan módszert, ami hatékonyabbá teheti az összes többit, amit használsz? Akkor érdemes továbbképzésként elvégezned ezt a tanfolyamot, ha szeretnéd tovább nyitni a tudásod egy tágasabb rálátás felé – saját magad és a klienseid számára is.

 

Kinek jó ez a tanfolyam?

 • mindenkinek, aki MÁR RENDELKEZIK stabil önismereti alapokkal, és ezt a részt nem  szeretné átdolgozni most újból (képzett szakember vagy, akinek van önismereti sajátéménye; vagy részt vettél már önismereti csoportban, egyéni terápiában)
 • ha szakmákra gondolok: óvónőknek, tanároknak, pszichológusoknak, pszichodramatistáknak, szociális munkásoknak, orvosoknak, nővéreknek, masszőröknek, természetgyógyászoknak – tágabb értelemben mindenkinek, aki szakmájából adódóan emberekkel foglalkozik, hogy ezzel a saját módszereit hatékonyabban működővé szeretné tenni.

 

Hogy működik ez a módszer?

A régi nagy kultúrák, amelyek holisztikus orvoslási rendszereket adtak a világnak (indiai ayurveda, kínai medicina) évszázadok óta tudják, hogy az ember három részből áll: test, lélek és szellem. Ezt a szemléletet a modern nyugati orvoslás, amely a testet gépnek tekintette, elfelejtette egy időre. A pszichológia megjelenésével visszaérkezett a lélek is az orvoslásba, ma pedig az alternatív gyógyítók kezdik feldedezni, hogy létezik a harmadik réteg, a szellemi tér rétege is. 

A szellemi térben történő gyógyítási, harmonizálási módszerek mind a kvantumgyógyítás csoportjába tartoznak, mert a mai tudomány állása szerint a kvantumfizikával magyarázható a működésük. Az imádságtól kezdve a reiki, pránanadi, access bars, kineziológia, deeksha, theta healing stb. mind ebben a körben mozognak, a szellemgyógyászat is egy ezek közül. Az összes ilyen kvantum módszer célja a hozzánk forduló energetikai mátrixának (a Mezőnek, a kvantumfizika nyelvén) tisztítása, rendezése, harmonizálása – egész-ségbe visszaállítása.

Mivel a test, a lélek és a szellem mindig hatnak  egymásra, így bármilyen problémával kerülünk szembe, azt minden szinten rendezni kell a teljes és hosszú távú gyógyuláshoz.  Tehát érdemes a testnek, a léleknek és a szellemnek is “adni valamit”, amitől az visszarendeződik az egészséges működésébe. Ha ezt nem tesszük meg, a probléma újra és újra visszatér majd.

Ezen a tanfolyamon a harmadik szinttel, a szellem szintjével fogunk foglakozni. Ezáltal bármely más szinten történő problémamegoldás sokkal hatékonyabbá, és nem egyszer szükségtelenné válhat, a fizikai, pszichés és viselkedésbeli tünetek harmonizálódhatnak.

****

FIGYELMEZTETÉS – ha úgy érzed, nem tudod elfogadni az eddig leírtakat, ez a módszer nem neked való. Felesleges elvégezned a tanfolyamot, mert nem fogod tudni használni sem.

****

Mit lehet vele megoldani?

A finomabb rétegek rendbe tételének ugyanúgy technikái vannak, csak kevésbé ismertek,  mint a fizikai test vagy a lélek gyógyításának. Ha a szellemi szintet megjavítjuk, és utána teszünk is azért hogy az elért javulás megmaradjon (mint bármilyen más jobbító módszer esetében), ez átíródik a lélekre és a fizikai testre is – minden réteg visszarendeződik a harmóniába. Körülbelül úgy, mint amikor kavicsot dobsz a vízbe – a hullámgyűrűk végigvonulnak az egész felületen.  Amire hatással lehetsz ezzel a módszerrel:

 • lelki zavarok enyhítése gyerekeknél (magatartásproblémák, hiperaktivitás, tanulási zavarok…stb.) és felnőtteknél (hangulatingadozások, szorongások és félelmek, stressz kezelése …stb.)
 • fizikai betegségek gyógyulásának elősegítése minden korosztálynál (a náthától a csonttörésen át, a krónikus és szenvedélybetegségekig)
 • visszatérő életminták oldódása (sarokba szorítottság érzése, céltalanság az életben, sorozatos akadályokba ütközés és sikertelenség, állandó egyedüllét, stb.)
 • nehéz kapcsolatok rendezésének elősegítése (neheztelés, harag, elhidegülés feloldása)

A módszer nem egészségügyi és nem pszichológiai tevékenység. A tanfolyamon való részvétel és a módszerrel való egyéni konzultáció nem helyettesítheti az orvosi kezelést vagy a pszichoterápiát.

 

Mit fogunk tanulni?

 • A teljes ember anatómiája – test, lélek, szellem és ezek egymásra hatásának alapelvei
 • Szellemi-energetikai terek tisztán tartása és védelme
 • A szellemi terek mérése és érzékelése
 • Konfliktuskezelés a szellemi térben
 • Függőségek kezelése a szellemi térben
 • Hangulatingadozások harmonizálása szellemi technikákkal
 • Gyógyító terek és mentális fájdalomcsillapítás
 • Kilépés a generációs, inkarnációs és kollektív életmintázatok csapdájából
 • Az energiaszint magasan tartásának fizikai,  gondolati és érzelmi technikái – hogyan adj házi feladatot a kliensnek?

 

Hogyan fogunk tanulni?

Minden nap lesz  tanítás – ami új tudások átadását, adott esetben meglévő információk rendszerezését jelenti – ám a nagyobbik része azzal telik, hogy sokat gyakoroljátok egymáson is az átadott technikákat. Sokat fogunk befelé figyelni, meditálni, hogy a megérzésekkel minél szorosabb kapcsolatba kerüljetek.  A tapasztalatokat megosztjuk egymással is, hiszen egymástól is rengeteget lehet tanulni. Hogy a tudás valóban élővé váljon, az alkalmak közöttre is kaptok gyakorlási feladatot. A jegyzeteket minden nap végén kinyomtatva megkapják a hallgatók. 

A tanfolyam anyagát ifj. Csontos Vilmos tanításai alapján állítottam össze.

 

A következő csoport 2018 novemberében indul.

Jelentkezés EZEN AZ ŰRLAPON

Technikai részletek

Időtartam: A tanfolyam összesen 7 napból áll, amit havi 1 szombati napban fogunk megtartani 09:00 – 17:00 óráig. Az oktatási napok egymásra épülnek, ezért napot kihagyni nem lehetséges. Jól nézd meg az időpontokat! 

 1. 2018. november  17.
 2. december  16.
 3. 2019. január  20.
 4. február  17.
 5. március  17.
 6. április 14.
 7. május 19.

 

Helyszín: Budapest, szervezés alatt. 

Egy napon való részvételi díj:

 • 2 héttel előre utalással 12 000 Ft/nap/fő, a helyszínen készpénzben 15 000 Ft/nap/fő.
 • PÁROS AJÁNDÉK: Mivel fontosnak tartjuk, hogy a párok együtt fejlődjenek, ezért ha a pároddal jössz, kettőtöknek összesen csak 15 000 Ft a napi részvételi díj 2 héttel előre utalva.  Helyszínen fizetve 18 000/pár/nap.
 • ismétlőknek 7000 Ft/nap/fő legalább 2 héttel előre utalás esetén, helyszínen fizetve 9000 Ft/nap/fő.
 • a tanfolyami jegyzet díja 5.000 Ft (az első alkalommal fizetendő)
 • Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezési űrlap kitöltése után küldöm el neked.
 • JELENTKEZÉSED KIZÁRÓLAG AZ ELSŐ NAP DÍJÁNAK  BEFIZETÉSÉVEL VÁLIK ÉRVÉNYESSÉ!

Jelentkezés EZEN AZ ŰRLAPON