Bőség oldás energetikai tisztítással

– avagy hogyan teremts minden jóval és harmóniával teli hétköznapokat?

 

Gondolkodtál már azon, hogy milyenek lennének a hétköznapjaid, ha bőségben élnél? 

Egyáltalán mit jelent számodra a bőség?

Mennyit mersz álmodni magadnak?

Mit gondolsz mi az, ami nem engedi, hogy beengedd az életedbe ezeket a dolgokat?

 

Ha hiába teszel meg mindent az eredményért, de mégsem történik semmi… vannak olyan jelen és akár előző életben szerzett hitrendszerek, sokszor fogadalmak, melyek befolyásolják a jelen pénzügyi helyzetedet. (Pl. Ami könnyen jött könnyen megy, tisztességgel nem lehet sok pénzt keresni, és hasonlók…)

 

A jó hírem, hogy ezekre van megoldás!

Tudom, már sokszor hallottál a Vonzás törvényéről, lehet hogy ismered Abraham-Hicks bőség felvételeit, olvastad a Milliomos elme titkait… de mégsem történik semmi, csak nem áramlik hozzád a pénz. Lehet, hogy a hited egy kicsit megtépázott már, és hallani sem akarsz egy újabb csoda-technikáról… de ez nem csoda, hanem belső energetikai munka.

 

Elmesélem, hogyan zajlott ez nálam, és milyen eredménnyel 🙂

Én azzal kezdtem a tudatos pénzteremtést, hogy elkezdtem feltérképezni, mi minden jut eszembe (és mi nem jut eszembe) a pénzről. Vettem egy lapot, és felírtam egymás alá a gyerekkorom óta hallott mondatokat, a magam körül látott hozzáállást. Kitaláltad, a családomnak sose volt pénze, így én is jól megtanultam mindazt, ami a szűkölködés teremtéséhez kell 🙂 Ezeknek a hitrendszereknek a feldolgozásában jó segítőm volt a Milliomos elme titkai c. könyv.

De szellemgyógyászként tudtam, hogy ez nem csak ennyi, több van a háttérben az elme kódjainál. Így elkezdtem utána menni az előző életeknek – és az első blokk, amivel találkoztam az volt, hogy spirituális segítőként nem élhetek bőségben. (Naná hiszen régen úgy lehetett valaki szellemi életet élő ember, ha bevonult valamilyen rendházba, és nem lehetett semmilyen vagyona.) Az hagyján hogy vagyona nem lehetett, de családja sem… és hasonlók. Volt olyan élet is, ahol azért mondtam le a vagyonról, hogy a szerelmemmel élhessek. Volt ahol azért, hogy mások ne irigykedjenek rá, ne akarjanak nekem rosszat miatta. Egy szó mit száz, sok olyan esküre és fogadalomra derült fény, amik a mai napig érvényesek voltak (hiszem magamnak tettem esküt vagy az Istennek) és kifejtették áldatlan hatásukat 🙂

Ahogy ezeket a hozzájuk tartozó energialenyomatokkal, hitrendszeri programokkal, negatív érzésekkel együtt kitisztítottam a rendszeremből, rövid időn belül elkezdett áramlani hozzám a pénz és az anyagi lehetőségek. Ehhez persze kell az is, hogy folyamatosan jó állapotban tartsam magam energetikailag. Néhány példa:

 • a kliensek kétszer annyit fizettek mint amennyire számítottam
 • szerettünk volna autót venni, és egy héten belül jött is a lehetőség egy korához képest nagyon jó állapotú, megbízható modellre, és a pénz is megteremtődött hozzá
 • olyan egynapos tréning megtartására kaptam felkérést, amivel egy nap alatt kerestem annyit mint általában egy hónapban
 • lakás téren is elkezdtek nyílni a lehetőségek saját lakásra a semmiből

A szellemgyógyász képzés keretén belül leteszteltük a tanítványokon is, akik elvégezték az oldást, csodás bevételekről számoltak be: volt akinek a lakáshitele alakult kedvezően, volt aki autót vásárolt, van olyan is aki azóta rendszeresen megkapja a fizetését, amit előtte nem kapott meg mindig pontosan.

Egy szó mint száz, azt tapasztaltuk, hogy ha napi szinten tisztán tartjuk az energia rendszerünket és oldjuk a pénzzel kapcsolatos életeket, megjelenik a bőség az életünkben, mindenkinél olyan mértékben, amit először el tud hinni és be tud fogadni. Aztán lehet mindig eggyel nagyobbat álmodni! 🙂

LEGKÖZELEBB AUGUSZTUSBAN

Nézzük, milyen programra számíthatsz:

 • lesz egy kis elmélet a tisztításról, összefüggések az energetikai rendszerünkről
 • megbeszéljük, hogy mik lehetnek azok a blokkok, amik akadályozzák a bőséget az életedben
 • elvégezzük a tisztítást, oldást a pénzzel kapcsolatban
 • a negatív hitrendszerektől megtisztítjuk a rendszeredet
 • a tisztítás és a bőség meditáció lépéseit oda is adjuk, hogy otthon gyakorolhass

 

Gyere és légy részese a tiszta áldott energiának, mely emeli a rezgésszintedet, és segít beengedni a bőséget az életedbe!

Hol, mikor, mennyiért?

 • Időpont: LEGKÖZELEBB AUGUSZTUSBAN
 • Helyszín: Budapest ODU Mandala 1024, Retek u. 6
 • A képzés hozzájárulási költsége 5000 Ft./fő.
 • A képzésen csak 18 év felettiek vehetnek részt!
 • Maximum létszám 16 fő, ezért csak akkor jelentkezz, ha valóban el tudsz jönni.
 • JELENTKEZÉS: monikasobjak@gmail.com

 

JELENTKEZZ MOST, HOGY MEGTALÁLJANAK A LEHETŐSÉGEK AMIKRE RÉGÓTA VÁGYSZ!