A szellemgyógyászat egy kvantumgyógyítási módszer.  „A kvantumgyógyítás a tudatosság egyik formájának (az elmének) azon képessége, hogy spontán módon kijavítsa a tudatosság egy másik formájában, (a testen) jelentkező hibákat.”

– Deepak Chopra, világhírű orvos és író

 

  • Szellemgyógyász tanfolyam (14 tanfolyami nap) – MEGNÉZEM
    • Önismerettel kombinált szellemgyógyász képzés, azoknak akik szeretnének egy magasabb tudatosságot és harmóniát életük minden területén.
  • Energetikai tisztítás alapok tanfolyam – MEGNÉZEM
    • – avagy hogyan élheted békében és harmóniában a hétköznapokat?
  • Egyéni oldás MEGNÉZEM
    • Ha egyedül nem tudsz kikeveredni belőle, szívesen elkísérlek egy darabon, ahonnan már megy.

Hogy működik ez a módszer?

A szellemgyógyászat ugyanúgy működik, mint bármelyik másik módszer, ami figyelembe veszi azt, hogy az ember nagyon leegyszerűsítve három részből áll: test, lélek és szellem. (Ilyen holisztikus szemléletű módszerek még például: kineziológia, access bars, reconnection healing, spirituális választerápia, theta healing, reiki, pránanadi, stb.) Ezek a módszerek mind a kvantumgyógyítás csoportjába tartoznak, hiszen a mai tudomány állása szerint csak a kvantumfizikával magyarázható a működésük. Gyakorlatilag az összes ilyen módszerrel átprogramozzuk, tisztítjuk és rendezzük az energetikai mátrixot (aminek a fizikai test csak egy része), ami így elkezdi visszaállítani a rendszert az eredeti harmonikus, egységben lévő, egészséges működésre. Meglepően gyorsan 🙂

A test, a lélek és a szellem mindig hatnak  egymásra, így bármilyen problémával kerülünk szembe, azt minden szinten rendezni kell a teljes és hosszú távú gyógyuláshoz. Ha ezt nem tesszük meg, a probléma újra és újra visszatér majd. Ez egy rendszer szintű megközelítés, aminek a legfelső rétegében dolgozunk.

A nyugati világban ma a legismertebbek azok a módszerek, amiket a test betegsége esetén használhatunk – pl. klasszikus akadémiai orvoslás és egyes alternatív gyógyászati módszerek. Egyre elismertebbé válnak azok, amiket a lélek sérüléseinek gyógyítására használunk – pl. pszichoterápia, pszichodráma, mozgásos és művészetterápiás módszerek.

Ha a szellemi szint törvényszerűségeit is figyelmebe véve tekintünk egy problémára, tünetre, ezáltal bármely más szinten történő problémamegoldás sokkal hatékonyabbá, és nem egyszer szükségtelenné válhat, a fizikai, pszichés és viselkedésbeli tünetek harmonizálódhatnak. A szellemi szint törvényszerűségeinek a figyelembe vétele szerint élni pedig egyet jelent minden fizikai és lelki baj megelőzésével.