A problémáid gyökere sokszor máshol van, mint gondolnád. Bármi legyen is, ami nem működik úgy az életedben, ahogy szeretnéd, az csak egy jelzés arra, hogy valahol rendet kell tenni. Ez a valahol pedig szinte biztos, hogy nem is a fizikaiban van, hanem a lelki vagy a szellemi rétegeidben.

 

 

Találd meg a kiutat abból, amire nem szeretnél több időt és energiát vesztegetni.

 

Mi jelzi, hogy nem vagy jó helyen?

  • sokszor feszültség van benned – nyoma sincs önbizalomnak, optimizmusnak, életkedvnek
  • gyakran elhatalmasodnak rajtad a negatív érzelmek – mint düh, félelem, szomorúság
  • zavar van a kapcsolataidban – a pároddal, szülőkkel, családoddal, barátaiddal vagy a kollégákkal
  • döcögnek a pénzügyeid – sosincs elég, és ha jön, akkor is gyorsan elfolyik
  • nem találod a hivatásod – csak nyűglődsz a munkahelyeden, de érzed, hogy nem ez az igazi
  • a tested már betegség formájában üzeni, hogy valamit nem csinálsz jól
  • sokadszorra kerülsz bele ugyanabba a helyzetbe, és bárhogy próbálod, nem tudsz kilépni belőle

Miben tudok segíteni?

A problémák – legyen az betegség, nehéz élethelyzet – nem a fizikai valóságban kezdődnek. Az ember többrétegű lény, mint amennyi látszik belőle – a testén kívül van lelke és szelleme is. Ezek közül pedig bármelyikben történhet olyasmi, aminek a tünetét úgy hívjuk: “probléma”.  A konzultáción segítek kideríteni, melyik rétegben kell megoldani az ügyet, majd helyrehozzuk amit kell – ez sokszor érzelmi blokkoldás, energetikai tisztítás vagy előző életek tisztítása. Végül megtanítok olyan gyakorlatokat, amikkel fenn is tudod tartani az állapotot, ahová együtt elértünk. Így aztán a belső rendeződés, ha karban is tartod, meghozza a rendeződést a fizikaiban is – és a probléma megoldódik “magától”.

 

IDŐPONTOT SZERETNÉK

 

Hogy képzeld el, mit csinálunk?

Egy-egy ilyen alkalom mindig azzal kezdődik, hogy elmeséled, mivel érkeztél, min szeretnél változtatni, és miben vársz tőlem segítséget az adott üggyel kapcsolatban. Ezek után attól függően, mire van szükséged, többféleképpen haladhatunk tovább. Beszélgetésre és vezetett meditációra számíts.

Ha nem tudod, mit kéne tenned, stratégiát építünk, hogyan tudsz kijutni az örökös körbe járásból, és hogyan tudod megváltoztatni azt, amit szeretnél. Konkrét lépések tervezése, apró célok pontosítása folyik.

Ha stratégiád már van,  de valahogy mégsem teszed amit kéne, mögé nézünk, hogy  van-e olyan érzelmi blokk, amitől nem mersz lépni. Amikor feloldjuk ezeket az érzelmi blokkokat, nem csak tudod hogy mit kell tenned, de úgy is érezd, hogy képes vagy rá.

Ha megvan a logikus stratégia és az érzelmeid támogatása is, de valahogy még mindig nem sikerülnek a dolgok… a legmagasabb szellemi szintekről kérünk segítséget ahhoz, hogy az akadályok megszűnjenek, és megérkezhessen hozzád, amit szeretnél. Az égiek támogatásával véghez vinni a terveid nagyon megtisztelő és legfőképp hatékony. 🙂

Hányszor kell jönnöd?

Egyszeri alkalommal is lehet ugyan változást elérni (és igen, sokszor látványosat) de valódi HALADÁST, amit utána hosszú távon tudsz működtetni, inkább több alkalom alatt. Ezért azt szoktam mondani, hogy 3 alkalom után érdemes eldönteni, hogy szerződünk-e egy hosszabb folyamatra. Szóval jöhetsz egyszer is, háromszor érdemes, többször meg… tanácsos, de úgyis meglátod majd.

 

Ha semmin nem változtatsz, semmi nem változik.

Mire vársz?

  • Egy konzultáció hossza 2 óra, díja 15 000 Ft
  • Helyszín: Budapest, VII. kerület, a Király utcai villamosmegállónál/ XII. kerület, a Déli pályaudvarnál
  • Időpontegyeztetés: 0036 30 556 66 76,  monikasobjak@gmail.com

IDŐPONTOT SZERETNÉK