Szellemgyógyászat egyéni oktatás

Magánoktatás azoknak, akik nem tudják megoldani a hétvégi programot, vagy nem szeretnek csoportban tanulni.

Az egyéni oktatás során a szellemi tér technikáinak átadása mellett a szükséges önismeretet egyéni gyakorlatok formájában adom át, és olvasnivalód is lesz mellé. Az egyéni oktatás 20 háromórás alkalomból áll (60 óra) A folyamat hossza 5 hónap, heti egy 3 órás találkozóval – időpont egyéni megbeszélés alapján.

Úgy képzeld el, mintha magán nyelvórára járnál heti egyszer, annak minden előnyével. Csak veled foglalkozom, és a te tanulási stílusodhoz, tempódhoz alakíthatjuk az órákat. Heti spirituális támogatást kapsz a haladásodhoz, és coaching jelleggel az éppen aktuális napi ügyeid megoldásához. Amíg tanulod a “lelked nyelvét”, rendeződik az életed minden területe, visszaveszed az irányítást az életed felett, felébred és tisztul az intuíciód…

Mi a különbség a tanfolyamok között?

A 14 napos tanfolyam egy spirituális-önismereti tanfolyam, vagyis olyanoknak szól, akik szeretnék megtanulni a szellemi tér technikáit, és szeretnének stabil önismereti alapot lerakni mellé. (112 óra) A tanfolyam hossza 7 hónap – havi 1 hétvége.

A 7 napos tanfolyam segítő szakembereknek szól, akik már aktívan használják az önsimeretüket, és többnyire átlátják és uralni tudják érzelmeik és gondolataik hullámzását. Ezen a csoporton csak a szellemi tér technikáit tanítom. (56 óra) A tanfolyam hossza 7 hónap – havi 1 nap.

Tematika

A tanfolyam célja, hogy a végére jobban megsimerd a saját lelkivilágod rejtett működését, biztosabban tudj hagyatkozni az érzékelésedre, megérzéseidre és megtanuld használni a szellemi tér technikáit, ha úgy érzed, nincs eléggé jelen a harmónia és a fény (vagyis zűrzavart és sötétséget tapasztalsz). A mindhárom rétegedre kiterjedő odafigyeléssel (önismerettel) képes legyél stabil egyensúlyban tartani a rendszered minden szintjét.

1 – 4 alkalom: holisztikus énkép és egészségmegőrzési rendszer

 • A teljes ember anatómiája – test, lélek, szellem és ezek egymásra hatásának alapelvei
 • spiritualitás helye a Maslow-piramisban, önismeret és a stabil alapok a szellemi teres munkához
 • Az energiaszint magasan tartásának fizikai,  gondolati és érzelmi technikái (stresszoldás holisztikusan)
 • Szellemi-energetikai terek tisztán tartása és védelme (személyes energiarendszer, pl. csakrák tisztítása, otthonunk tisztítása energetikailag, alap védelmek)

5 – 12 alkalom : életterületek harmonizálása a kvantummátrixban

 • A szellemi terek mérése és érzékelése pálcával/szenzibillel és anélkül
 • elemi anatómia, karma&gyökérok oldás, intuíció fejlesztés, alsó erőközpont pszichológiája és energetikai harmonizálása (anyagiak és létbiztonság, kreativitás és szexualitás, akaraterő és önbizalom gyakorlatai)
 • energetikai térépítés és védelem, parazita programok tisztítása, kapcsolataink tisztítása és védelme, középső erőközpont pszichológiája és energetikai harmonizálása (szeretet adás és önelfogadás gyakorlatai)
 • anatómiai gyógyítás – szervcserék, sejtinformatika (DNS és kromoszóma javítás), mentális fájdalomcsillapítás, érzékelés gyakorlatok, felső erőközpont pszichológiája és energetikai harmonizálása (kommunikáció és konfliktuskezelés, megérzések és intuíció, tiszta tudatosság gyakorlatai)

13 – 20 alkalom: kilépés a generációs kényszerpályákról, új élet teremtése

 • generációs minták korrekciója, gyökerek megtisztítása és az ősök erejének visszahívása, férfi-női énrész harmonizálása, alsó erőközpont finomhangolása
 • leszakadt lélekrészek gyógyítása és visszahívása, előző inkarnációk gyógyítása (földi és dimenzióközi), szívből nyíló élet tervezése, teljes döntési és cselekvési szabadság visszavétele (sorsprogram csere), középső erőközpont finomhangolása
 • saját életfeladat és a hozzá tartozó segítők behívása, közösségi feladat lehívása, Teremtés és szinkronicitás gyakorlatok, felső erőközpont finomhangolása, záró szertartás
 • VIZSGA ifj. Csontos Vilmos szellemgyógyász mesternél, külön egyeztetett időpontban (választható)

A tanfolyam anyagát Várnai Myrtill és ifj. Csontos Vilmos mestereim tanításai alapján állítottam össze, kiegészítve saját személyiségfejlesztői pályám során tanult önismereti jellegű gyakorlatokkal.

 

Technikai részletek

 • Mielőtt belevágsz a folyamatba, mindenképp találkozzunk személyesen, hogy lássuk, tudunk-e egymással dolgozni. Vagy gyere el egy programomat kipróbálni, vagy beszélgessünk egyet.
 • Helyszín: Budapest, Király utcai villamosmegállónál
 • egy 3 órás alkalom díja 16 500 Ft. Díjtalan lemondás 36 órán belül nem lehetséges!
 • a havidíj (4 alkalom) előre fizetendő: 66 000 Ft
 • a teljes folyamat díja: 330 000 Ft
 • érdeklődés és jelentkezés e-mailben: monikasobjak@gmail.com