Önismeret

Több vagyunk, mint test: lakik bennünk lélek is. A lelkiállapotunk pedig befolyásolja a testünket is – a stressz fizikai tüneteit te is biztosan tapasztaltad már magadon (izzadó tenyér, összeszoruló gyomor vagy torok… stb). Önismereti programjaim arra szolgálnak, hogy könnyebben tudj tájékozódni a saját lelkivilágod kihívást jelentő tájain.

Könyv 

Ha az energiaszinted magas, jobb lesz a hangulatod, kiegyensúlyozottabb és vidámabb leszel, könnyedébben tudsz reagálni a váratlan helyzetekre, és a tested is egészségesebb lesz. Az Energiaszint-emelő gyakorlatgyűjtemény 48 +1 olyan egyszerű gyakorlatot tartalmaz, amikkel ezt megcsinálhatod.

 

Online kurzusok onlina tananyag

Az online tananyagok nagy előnye, hogy te döntöd el, mikor foglalkozol velük. Elutaznod sem kell hozzá, otthon, hét végén, utazás közben is tanulhatsz. Akkor olvasod el, amikor akarod, akkor csinálod a gyakorlatokat, amikor akarod. Így akár jobban el tudsz mélyülni egy-egy témakörben. Kérdezni és tapasztalatokat megosztani az online felületen keresztül tudsz a többiekkel. Itt találod az online tananyagokat:

Érezd magad jól! – stresszmentes mindennapok tréning: 8 modul, 8 hét

  • Kezdd azzal, hogy megtanulsz bánni a legtöbb energiát rabló helyzetekkel.

Szuperképességek 2019-re: 6 modul, 6 hét

  • Folytasd azzal, hogy képessé válsz a körülményektől függetlenül a középpontodban maradni.