Szerelem, a sötét verem

Szerelem, a sötét verem

Szerelem, a sötét verem energiák a gyakorlatban sorozat A legtöbb ember mindent megtesz azért, hogy újra megtalálja a szerelem, mert mert nem szeretünk egyedül lenni. Úgyhogy ez az egyik leggyakoribb téma, amivel megkeresnek – nyissunk utat annak a kapcsolatnak, amire az illető vágyik (Végre van párkapcsolatom!) A másik dolog, amiért mindent hajlandóak vagyunk megtenni, hogy végre elmúljon a szerelem, főleg ha nem épp jókor kopogtat az életünkben… Mint a következő esetben is.

Az ünnep árnyai

Az ünnep árnyai

Az ünnep árnyai Fény és árnyék nem létezik egymás nélkül, úgy tűnik, az ünnepekkor sem. Ez persze nem nagy meglepetés, de más olvasni róla, más a saját bőrünkön tapasztalni, és megint más tudatosan szembenézni vele. Számomra az elmúlt három nap tapasztalata … ebben az írásban sűrűsödik össze.

Időkapuk

Időkapuk

Időkapuk Ma az időt már másodpercre mérjük (ha nem tölt be egy oldal, hány másodpercig vársz?) és „számegyenesként” érzékeljük. Olyan számegyenesként, ahol bizonyos számoknál már „teljesíteni” illik dolgokat, és ez a teljesítménygyűjtő zsák egyre inkább teli kéne hogy legyen. Ebből adódóan, aki nem gyűjtő, vagy nem szeret részt venni a műgyűjtő-versenyben, igen hamar belefárad a végeláthatatlan száguldásba (minden másodperc számít) valami következő trófea felé. Vannak ugyan időnként mérföldkövek, de többnyire csak elhúzunk mellettünk, és csak utólag tűnik fel, hogy jéé, már megint elhagytunk egy újabb falut.

Karma

Karma

Karma Amikor tanítok vagy egyéni oldásokat vezetek, mindig előkerül a karma kérdése – a karmaoldó gyakorlat révén, ami nem más, mint megbocsátás. Olyan hihetetlen erejű megbocsátás, ami életekre, létidőkre, eonokra visszamenőleg renddé teszi azt, ami rendetlenül maradt. Mert ilyenkor emlékezünk arra, hogy mindenki a legjobbat tette, ami éppen akkor tőle telt – és ettől közelebb jutunk az elfogadásához is. Mert ilyenkor emlékezünk arra, hogy kalandvágyból érkeztünk erre a földre, ahogy sokan mások is ezen a színpadon… és a legintenzívebb tapasztalatokat hozó szerepeket pont azok vállalták, akik a legjobban szeretnek. Így olvassátok ezt a mesét.

Az önbizalom-növelés

Az önbizalom-növelés

Az önbizalom-növelés Benkó József vendégszerző írása Az önbizalom nagy kincs napjainkban. Mindannyiunknak van, tapasztalata azzal kapcsolatosan milyen hátránnyal járhat az alacsony önértékelés, amikor a kevésbé tehetséges társunk csupán a nagy esetenként megalapozatlan önbizalma révén eléri, amire mi csak áhítozunk.  Ezért nem kellet mást tennie, mint hinni önmagában. A jó hír az, hogy te is jelentősen megnövelheted, az önbizalmadat csupán tenned kell érte.

Energetikai tértisztítás és otthonosság

Energetikai tértisztítás és otthonosság

Energetikai tértisztítás és otthonosság energiák a gyakorlatban sorozat Ha energetikai tértisztításról mesélek, sokan kérdezik, hogy tényleg kell-e hozzá fokhagyma, meg sóval körbeszórni a lakást, sarkamon megfordulva háromszor a hátam mögé köpni,  tömjénnel felfüstölni, sámándobbal körbedobolni, fekete macskát megnyúzni, utána pedig kristályokkal meg lópatkóval telerakni a lakást, és hasonlók. A válaszom: ha ez bejön annak, aki ott lakik, akkor lehet, de egyébként mindent meg lehet csinálni eszköz nélkül is. (Az eszközök erősítésnek vannak, de alapesetben nélkülük is működik minden.) Ebben a részben 3 tértisztítós történetet mesélek el.

Pénz, pénz, pénz

Pénz, pénz, pénz

Pénz, pénz, pénz energiák a gyakorlatban sorozat A szerelem mellett a pénz a másik slágertéma. Abból a szempontból is, hogy az ezzel kapcsolatos gondolatainkat, érzéseinket is számos olyan rejtett program mozgatja, amire nem látunk rá, hacsak nem kezdünk el utána kutatni. Számtalan önsegítő könyv és pénztudatossági tanfolyam foglakozik ezzel, és sok akadályt le lehet tenni a segítségükkel, de a tapasztalatom az, hogy még mélyebb rétegek is vannak.