Fény – Ünnep szertartásnap

2021. december 11., szombat, 10:00 – 18:00

Ezen a különleges alkalmon egyrészt arról mesélek, mi kell hozzá, hogy lélekben is ünneplőbe tudjunk öltözni, másrészt rögtön ki is próbáljuk, milyen egy szertartásos ünnep. A szertartások különleges ünnepek – energiakapuk, amik támogatják és fényben fürdetik az átlépéseket életünk fordulópontjainak kapuin.

Miről lesz szó?
Ebben az alkalomban benne van mindaz, ami szükséges lehet ahhoz, hogy igazán jó ünnepeket alakíthass ki magadnak és magad körül. Újra birtokba vesszük az ünneplést, hogy ismét képesek legyünk megadni a módját, értelmet és örömöt találni bennük, és ha szeretnénk, kialakíthatjuk a saját ünneprendünket is.

Neked való ez a program, ha…
• nem szereted az ünnepeket, de szeretnél egy esélyt, hogy változtass ezen.
• szeretnéd, ha lenne olyan ünnep az életedben, amit annak is érzel.
• szeretnéd magad jól érezni a meglévő ünnepek során.
• szeretnéd jobbá tenni az ünneplést a pároddal, családoddal, barátaiddal.

Az év végi készülődés kézen fekvő terepet kínál arra, hogy mindezt egyből ki is próbáld a saját életedben.

Délelőtt ezekről beszélgetünk:
• Viszonyom az ünnepléssel – jól, rosszul, sehogy, csakazértse, kibírom, végre ünnep?
• Ünneplés – ahogy érdemes, hogyan nem érdemes,
• A varázslat receptje: mi kell (nekem) egy jó ünnephez?
• Ünneptervezés: hogyan ünneplek legközelebb?

Délután pedig alkotunk saját magunknak egy szertartásos ünnepet, amivel megünnepeljük az ünnepléshez való új viszonyunkat. (Na jó, és gyanítom, hogy egy évkörileg aktuális évösszegzés is belecsúszik majd ebbe, de ez majd ott kialakul.) Ha már tudjuk, hogyan érdemes “megadni a módját”, meghívjuk a vendégek közé azokat is, akik nem a láthatóból érkeznek.

Mire számíts?
Délelőtt beszélgetésre, tapasztalatcserére, közös gyakorlatok élményére, elmélyülős egyéni feladatokra, örömteli ünneptervezésre. Délután pedig egy olyan szabadon kibontakozó szertartásra, amiben egyből ki is próbáljuk, amit megbeszéltünk délelőtt. Hasonlóban garantálom, hogy még nem volt részed!

ÁR: A workshop ára 25 000,- Ft. Regisztrációd 5000 Ft vissza nem térítendő foglaló előre utalásával válik érvényessé (és a létszámkorlát miatt számít a beérkezési sorrend!). LÉTSZÁM MAXIMUM 12 FŐ!

JELENTKEZÉS:
Kérlek írj egy mailt ide: monikasobjak@gmail.com, tárgyba: Fény – Ünnep workshop. Az utalási adatokat mailben küldöm majd el neked.