Mivel készülj 2018-ra?

Asztrozófusok, számmisztikusok és médiumok egybehangzóan állítják, hogy ebben az évben végre valóban szintlépés lesz. A csillagjegyekről való értekezést, számolgatást és égi entitások szavainak idézését meghagyom azoknak, akik ebben felkészültebbek nálam. Megvan tehát az irány, de mint tudjuk, nem a történés számít, hanem az, ahogy reagálsz rá. Nézzük akkor, mi a teendő idén!

mindenstimmel 2018

Rövid áttekintés arról, hogy mi várható:

  • Választóvíz, csomópont, elágazás, sorsforduló, áttörés, meghaladás. A változás elindult és nem lehet megállítani. Vége az időhúzásnak: el kell dönteni, merre tovább, és most hosszú távra dőlnek el a dolgok. Ez teljesen új lehetőségeket, új utakat is jelent – ha képes vagy átlépni az eddigi korlátokon. Ha nem vagy képes, majd átgyűrnek rajta…
  • A saját belső erő és bölcsesség birtokba vétele. Vége a felelősséghárításnak, a másokra mutogatásnak, a kitérésnek, a saját önbizalmad szétbombázásának. Húzd ki magad, és vállald be a belső bölcsességed, az Isteni részed. Hallgass az intuíciódra, használd az erődet. Ha magadtól nem mered, majd kapsz hozzá kényszerítő körülményeket…

 

Mit tehetsz, hogy fuldoklás helyett vígan hajózz ezen a hullámon?

 

Ami tuti, és csak még inkább felgyorsul mint eddig, az a változás. Minél inkább ragaszkodsz a megszokott dolgaidhoz, a rutinokhoz, a komfortzónádhoz, annál jobban pánikolsz majd, mikor kiszalad a lábad alól a talaj. Napokon belül fordulnak az ellenkezőjére dolgok, úgyhogy hagyd is a részletes tervezgetést. Nincs biztosíték semmire. Válaszd ki a jelen tudásod szerint legjobbnak tűnő megoldást, és a többin eszedbe ne jusson rágódni. Holnap úgyis másképp lesz.

 

Maradj a jelenben.

INSTANT SEGÍTSÉG: Mi most a legjobb megoldás?

 

Ez rémesen bizonytalanul hangzik, de ne keseredj el. A biztos pontot a folyamatosan változóban az jelenti, ha közben te tudod, merre tartasz. Ez a rész szól arról, hogy most le kell tenni a voksod egy életforma, egy hivatás, egy … kinek mi az aktuális mellett. Amikor minden változik, ebben a mindig változóban így majd a szerint tudsz lépni, hogy tudod, mihez akarsz közelebb kerülni. De ehhez nagyon pontosan tudnod kell, hová szeretnél érkezni.

 

Tarts a célod felé.

INSTANT SEGÍTSÉG: Mi az a lépés, ami most közelebb visz ahhoz, amit szeretnék?

 

A folyamatos változásban a célod felé manőverezni nem kis koncentrációt és erőt igényel. Úgyhogy nem úszod meg, hogy felvállald a saját erődet. Ez a saját erő kevésbé misztikusra lefordítva a következőkből áll: 1) a képességeid ismerete, 2) egészséges optimizmus, 3) bizalom a saját megérzéseidben. Az a közös ebben a háromban, hogy az összeshez befelé kell figyelned, nem pedig a kívül zajló majréra. Mert az erő benned van, (ami azt jelenti, hogy benned van), bármennyire is elterelik erről a figyelmed.

 

A képességeid ismerete azt jelenti, hogy tudod mik az erősségeid és mikor számíthatsz rájuk, ugyanakkor tisztában van a gyengéiddel és tudod, mikor kell némi erősítéshez folyamodni. Gondold végig ezeket, és megtudod, hol vannak a határaid – nyugodj meg, idén messze túlhaladod majd őket!

Az egészséges optimizmus azt jelenti, hogy képes vagy magad a realitásban tartani – vagyis nem húzod le magad feleslegesen olyan dumákkal, hogy „én ehhez nem értek”, „áh, úgyse sikerülhet”, stb., és tudomásul veszed azt a tényt, hogy már eddig is számtalan dolgot megtanultál és kipróbáltál életedben, így a következő sem fog gondot okozni. És ehhez ragaszkodsz, akármi van is.

A bizalom a saját megérzéseidben azt jelenti, hogy nem nézed magad hülyének. Ennek a megérzés dolognak sokféle neve van, Bölcsebbik Én, Önvaló, Isteni Én, Szellemi Vezető, stb. Mindegy, hogy te melyik megfogalmazásban tudsz kapcsolatot teremteni vele, a lényeg, hogy tedd meg. Kint nagy a zaj, és mindenki mindenfélére megpróbál rá- meg lebeszélni. De te csak a saját megérzésedre hallgass: jó-e, vagy nem jó érzéssel tölt el, ami történik?

 

Szánj időt arra, hogy elcsendesedj.

INSTANT SEGÍTSÉG: Mi az, ami most segít elcsitítani a zűrzavart bennem?

 

Ezt a három kulcsmondatot a helyedben kiírnám a tükörre, meg a képernyővédőre, mert (már csak abból kiindulva, ami így január közepéig történt) napi szinten szükséged lesz rá, többször. Ha pedig ez nem volna elég a feszkó csökkentésére, akkor van még egy tippem, honnan lesz további muníciód. Attól, hogy kevesebbet stresszelsz, hogy maradjon időd és energiád másra. Ez egy 8 részes online tréning, ami 24 egyszerű gyakorlaton keresztül megtanít kezelni a saját feszültséged. Nézd csak:

Érezd magad jól! – stresszmentes mindennapok tréning

Ha neked hasznos volt ez az írás, másoknak is az lehet. Kérlek, segíts eljuttatni hozzájuk is.

Ha szívesen haladnál tovább ezzel a témával, találkozzunk egy egyéni beszélgetésre.

Mivel készülj 2018-ra?
Cimke: