Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy olyan csendes, finom érintésekkel kísért folyamat, ami a tudatalattiból oldja ki az érzelmi blokkokat. Itt nem kell elmesélned mi a baj, nem fogjuk megkeresni a gyökerét, nem fogjuk szételemezni, hosszasan meditálni sem fogunk. Annyi a dolgod, hogy a masszázságyon fekve pihenj.

(Ha úgy érzed, kell valami az elmédnek is, kombinálhatod az alkalmakat a beszélgetős, előző életbe utazós oldásokkal.)

Kinek ideális a metamorf masszázs?

  • aki érzi, hogy “valami baj van”, de nem tudja pontosan megfogalmazni, mi az
  • aki nem szereti “kiteregetni a szennyest idegeneknek”
  • akit könnyen vezet az esze – de ez nem segít az érzelmein
  • szűkszavú, de érzékeny férfiaknak
  • kismamáknak
  • gyerekeknek
  • stressz- és azzal rokon állapotok esetén

Tudalatattija mindenkinek van, és itt tárolódnak az emlékeink – jók is, rosszak is. Minden egyes tudatos döntésünknél az agyunk innen keresi vissza a hasonló helyzeteket, és ez alapján döntünk. A tudatalatti tárolja az egész életünk, a magzati korunk és előző életeink minden emlékét is. Tudatalatti blokkról akkor beszélünk, ha egy helyzet (vagy helyzetsorozat) negatív érzelmekkel együtt tárolódott el, tehát félelmet, fájdalmat, feszültséget okoz. A metamorf masszázzsal ezeket az érzelmeket oldjuk ki a test és az energiamező finom érintésével, így az emlék nem fog akadályozni többé – csak egy semleges adathalmaz lesz, mint bármelyik másik. Ezáltal megnyílik egy szabad döntési tér, amiben nem befolyásol többé a félelem és a fájdalom.

Mi történik a metamorf masszázson?

A vendég ruhában fekszik le a masszázságyra, csak a zoknit kell levenni. Egy pár perces ráhangoló relaxáció után csendben zajlik tovább az alkalom. Három testrészt érintek finoman a masszázs során: a két talpéledet (itt fontos, hogy mezítláb légy), a kézen a hülvelykujjak élét, és a fej-homlok középvonalát (ezek mind a gerinc reflexzónái). Van, aki elalszik közben, van aki nagyokat sóhajt, de néhányan sírdogálnak vagy nevetnek is – ez teljesen természetes, hiszen érzelmek oldódnak a folyamat alatt. A kezelés végén van, aki elmeséli pár szóban, milyen élménye volt, de ez sem kötelező.

Hozzájárulás: 15 000 Ft/alkalom, egy alkalom 60 perc (hidd el, így is elég intenzív lesz).

Helyszín: Budapest, Erzsébet krt. a Király utcánál.

Bejelentkezés: telefonon vagy e-mailben: 0630 55 666 76 / monikasobjak@gmail.com

****

METAMORF MASSZÁZS BÉRLET
Felhasználható a vásárlástól számított 6 hónapig.
5×15  000 Ft = 75 000 Ft helyett 60 000 Ft (kedvezmény: 15 000 Ft)
A bérlet megvásárlásával az ötödik alkalmat ajándékba kapod!

A módszer nem egészségügyi és nem pszichológiai tevékenység. A konzultáció nem helyettesítheti az orvosi kezelést vagy a pszichoterápiát. Pszichiátriai kezelés alatt álló, illetve bármilyen pszichés vagy mentális probléma miatti gyógyszeres kezelés alatt álló személyeket nem tudok fogadni! Orvosi és gyógyítói tevékenységet nem végzek.