Szellemgyógyászat – spirituális Én-ismereti csoport 2020 

***************

„A kvantumgyógyítás a tudatosság egyik formájának (az elmének) azon képessége, hogy spontán módon kijavítsa a tudatosság egy másik formájában, (a testen) jelentkező hibákat.” – Deepak Chopra, világhírű orvos és író

****

Jelentkezés szeptember 13.-ig!

Kép: saját festmény részlete, az Életfa felső harmada, ahogy a Forrásba ér.

Kinek lehet hasznos?

 • aki szeretné saját életét harmonikus mederbe terelni és ott is tartani fizikai vagy érzelmi téren, szeretne szűkebb környezetére hatni és békésebb közeget teremteni maga köré
 • aki szeretné tágabb szemszögből látva megoldani lelki feszültségeit, fizikai problémáit és visszatérően problémás élethelyzeteit
 • aki szeretné fejleszteni az intuícióját és az alap 5 érzéken túli érzékelését
 • segítő foglalkozásúaknak, akik szeretnék egy hatékony energetikai módszerrel kiegészíteni eszköztárukat

Hogy működik ez a módszer?

A szellemgyógyászat vagy pszichotronika a kvantumgyógyítás egy fajtája, ami figyelembe veszi azt, hogy az ember nagyon leegyszerűsítve három részből áll: test, lélek és szellem. Ezt egyébként évezredekkel ezelőtt is tudta már az indiai ayurvéda és a hagyományos kínai medicina orvoslási rendszere – csak a nyugati orvoslás elfeledkezett erről egy időre, és csak a testre figyelt. Mivel a test, a lélek és a szellem mindig hatnak egymásra, így bármilyen problémával kerülünk szembe, azt minden szinten rendezni kell a teljes és hosszú távú eredményhez. Ha ezt nem tesszük meg, a probléma újra és újra visszatér majd.

A kvantum módszerek (pl: imádság, meditáció, kineziológia, access bars, reconnection healing, spirituális választerápia, theta healing, reiki, pránanadi, és a pszichotronika) működése mai tudomány állása szerint a kvantumfizikával magyarázható. Ezekkel átprogramozzuk, tisztítjuk és rendezzük az bioinformatikai mátrixot (aminek a fizikai test csak egy része), ami így elkezdi visszaállítani a teljes rendszert az eredeti, harmonikus, egységben lévő, egészséges működésre.

Ezen a tanfolyamon fókuszáltan a harmadik szinttel, a szellem szintjével tanulunk meg bánni. Ezáltal bármely más szinten történő problémamegoldás sokkal hatékonyabbá, és nem egyszer szükségtelenné válhat, a fizikai, pszichés és viselkedésbeli tünetek harmonizálódhatnak. A szellemi szint törvényszerűségeinek a figyelembe vétele szerint élni pedig egyet jelent minden fizikai és lelki baj megelőzésével.

A csoport attól válik spirituális önismereti utazássá, hogy minden alkalommal a tanult technikák érzelmi és fizikai vonzatáról is beszélünk: vagyis hogy mit kell megértened és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a másik két réteggel is megtámogasd a szellemi terek működését.

****

FIGYELMEZTETÉS – ha úgy érzed, nem tudod elfogadni az eddig leírtakat, ez a módszer nem neked való. Felesleges elvégezned a tanfolyamot, mert nem fogod tudni használni sem.

****

Mit lehet vele megoldani?

A finomabb rétegek rendbe tételének ugyanúgy technikái vannak, csak kevésbé ismertek,  mint a fizikai test vagy a lélek rendbe hozásának. Ha a szellemi szintet megjavítjuk, és utána teszünk is azért hogy az elért javulás megmaradjon (mint bármilyen más jobbító módszer esetében), ez átíródik a lélekre és a fizikai testre is – minden réteg visszarendeződik a harmóniába. Körülbelül úgy, mint amikor kavicsot dobsz a vízbe – a hullámgyűrűk végigvonulnak az egész felületen.  Amire hatással lehetsz ezzel a módszerrel:

 • lelki zavarok enyhítése gyerekeknél (magatartásproblémák, hiperaktivitás, tanulási zavarok…stb.) és felnőtteknél (hangulatingadozások, szorongások és félelmek, stressz kezelése …stb.)
 • fizikai betegségek gyógyulásának elősegítése minden korosztálynál (a náthától a csonttörés gyógyulásán át, a krónikus és szenvedélybetegségekig)
 • visszatérő életminták oldódása (sarokba szorítottság érzése, céltalanság az életben, sorozatos akadályokba ütközés és sikertelenség, állandó egyedüllét, stb.)
 • nehéz kapcsolatok rendezésének elősegítése (neheztelés, harag, elhidegülés feloldása)

A módszer nem egészségügyi és nem pszichológiai tevékenység. A tanfolyamon való részvétel és a módszerrel való egyéni konzultáció nem helyettesítheti az orvosi kezelést vagy a pszichoterápiát.

Hogyan fogunk tanulni?

Minden nap lesz  tanítás – ami új tudások átadását, adott esetben meglévő információk rendszerezését jelenti – ám a nagyobbik része azzal telik, hogy sokat gyakoroljátok egymáson az átadott technikákat. Sokat fogunk befelé figyelni, meditálni, hogy a megérzésekkel minél szorosabb kapcsolatba kerüljetek. 17 oldást vezetek le a tanfolyam során, és ti magatok is legalább 10 oldást vezettek majd gyakorlásképpen egymásnak.

A szellemi technikákat önismereti jellegű gyakorlatokkal (lélek rétege) és konkrét gyakorlati teendőkkel (test rétege) egészítem ki, ami a  lelki és fizikai stabilitás megteremtésével a gyakorlatban is megkönnyíti a szellemi tér tudásainak használatát.  A tapasztalatokat megosztjuk egymással is, hiszen egymástól is rengeteget lehet tanulni. Hogy a tudás valóban élővé váljon, minden alkalommal időt szánunk arra, hogy megbeszéljük, mit fogsz másképp csinálni az érzelmi életedben, a kommunikációdban, a napi rutinodban. A jegyzeteket minden nap végén kinyomtatva megkapják a hallgatók.

Ez a folyamat azt is jelenti, hogy a 6 hónap során a felfelé – befelé kinyílás és a szellemi technikák tanulása mellett te magad is átalakulsz életed minden területén, letisztulnak a dolgaid és jobban megtalálod a helyed magadban és a világban.

Mit fogunk tanulni?

A tanfolyam célja, hogy a végére megtanuld használni a szellemi tér technikáit, ÉS tisztában legyél azzal is, mit kell tenned ahhoz érzelmi és fizikai szinten, hogy ezek a változások meg is valósuljanak a gyakorlatban.

1 alkalom: holisztikus emberkép és egészségmegőrzési rendszer

 • A teljes ember anatómiája – test, lélek, szellem és ezek egymásra hatásának alapelvei, a spiritualitás helye a Maslow-piramisban, mik a stabil alapok a szellemi teres munkához
 • Szellemi-energetikai terek tisztán tartása és védelme (személyes energiarendszer, pl. csakrák tisztítása, otthonunk tisztítása energetikailag, alap védelmek)
 • Az energiaszint magasan tartásának fizikai,  gondolati és érzelmi technikái (stresszoldás holisztikusan)

2-3-4-5 alkalom: életterületek harmonizálása a kvantummátrixban

 • A szellemi terek mérése és érzékelése pálcával/szenzibillel és anélkül – intuíció fejlesztés,
 • az őselemek szerepe és használata fizikai és energetikai síkon
 • energetikai térépítés és védelem haladó szinten
 • karmikus gyökérok oldás technikája (sok gyakorlással)
 • alsó erőközpont energetikai harmonizálása (ősbizalom, anyagiak és létbiztonság, kreativitás és szexualitás, akaraterő és önbizalom területei)
 • középső erőközpont energetikai harmonizálása (szeretet adás és önelfogadás, konfliktuskezelés, önszeretet és önszabotázs területei)
 • felső erőközpont energetikai harmonizálása (önfelvállalás, tiszta kommunikáció, megérzések és intuíció, tiszta tudatosság területei)
 • paraziták, elektronikai bekötések tisztítása, szellemi programozás (hitrendszerek javítása), sejtinformatika (DNS és kromoszóma javítás), anatómiai gyógyítás – szervcserék
 • leszakadt lélekrészek gyógyítása és visszahívása, előző inkarnációk gyógyítása (földi és dimenzióközi)

6 – 7 alkalom, elvonulás: új élet teremtése

 • alsó erőközpont finomhangolása: generációs minták korrekciója, gyökerek megtisztítása és az ősök erejének visszahívása, férfi-női énrész harmonizálása,
 • középső erőközpont finomhangolása: szívből nyíló élet tervezése, teljes döntési és cselekvési szabadság visszavétele (sorsprogram csere)
 • felső erőközpont finomhangolása: saját életfeladat és a hozzá tartozó segítők és képességek behívása, közösségi életfeladat lehívása
 • záró szertartás, tanúsítványok átadása
 • választható VIZSGA külön egyeztetett időpontban: Az oktatás végeztével aki szeretne keményfedeles tanúsítványt, levizsgázhat ifj. Csontos Vilmos szellemgyógyász mesternél Zselízen. A módszer elsajátítása önmagában nem jogosít fel terápiás ülések vezetésére, csupán kiegészítheti más szakágak tudását!

A csoport anyagát Várnai Myrtill és ifj. Csontos Vilmos mestereim tanításai alapján állítottam össze, kiegészítve saját személyiségfejlesztői pályám során tanult önismereti jellegű gyakorlatokkal.

A következő csoport 2021 szeptember végén indul, jelentkezés szeptember 13.-ig.

Technikai részletek

A csoporthoz csatlakozás előtt minden résztvevővel beszélgetek egy fél órát telefonon. Ennek célja a kétirányú ismerkedés. Te is felteheted a kérdéseidet a csoporttal kapcsolatban, én pedig azt szeretném megtudni, hogy milyen motivációval, elvárásokkal érkezel. Ez után a beszélgetés után döntöm el, hogy szerintem mindketten készen állunk-e erre a közös munkára, vagy inkább javaslok valaki mást – valami mást. 🙂

Helyszín: Budapest, Jászai Mari tértől 6 percre, változó helyzet esetén online

Időtartam: A csoport összesen 10,5 napból áll, amit összesen 6 alkalomban tartunk meg. Az oktatási napok egymásra épülnek, ezért napot kihagyni nem lehetséges. Jól nézd meg az időpontokat! Maximális csoportlétszám 8 fő, a helyeket a foglalók beérkezésének sorrendjében töltöm fel. 

1-5 alkalom: péntek délután 15:00 – 19:00 & szombat 10:00 – 18:00

 • szeptember 19-20 (szombat egész nap és vasárnap délelőtt) !!!
 • október 30-31 (péntek délután – szombat egész nap)
 • december 11-12 (péntek délután – szombat egész nap)
 • január 8-9 (péntek délután – szombat egész nap)
 • február 26-27 (péntek délután – szombat egész nap)

6-7 dupla alkalom: elvonulás (csütörtök – péntek – szombat)

 • március 25-26-27, ottalvós!!! (a szállás ára benne van a tanfolyami díjban)

Részvételi díj:

 • 32 000 Ft/alkalom/fő, egy alkalom 1,5 napot jelent. (Összesen 7 alkalom, mert az utolsó dupla.)
 • a jegyzet díja 8.000 Ft, két részletben fizetendő (az első és negyedik alkalommal), ez magában foglalja a nyomtatott jegyzet és a szenzibil=pálca árát.
 • PÁROS AJÁNDÉK: Mivel fontosnak tartom, hogy a párok, barátok, szakmatársak együtt fejlődjenek,  a páros részvételi díj csak 25 000 Ft/alkalom/fő, tehát kettőtöknek 64.000 helyett csak 50.000 Ft.
 • ismétlőknek 20 000 Ft/alkalom/fő legalább 2 héttel előre utalás esetén, helyszínen fizetve 25 000 Ft/alkalom/fő.
 • Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés után küldöm el neked.
 • Fizetés három részletben. Első részlet az első alkalom díja, ami egyben foglalóul is szolgál a tanfolyamra. JELENTKEZÉSED KIZÁRÓLAG AZ ELSŐ HÉTVÉGE DÍJÁNAK  BEFIZETÉSÉVEL VÁLIK ÉRVÉNYESSÉ! Második részlet a 2-3-4 alkalom díja egyben, ez a második alkalom előtt fizetendő. Harmadik részlet az 5-6-7 alkalom díja egyben, az ötödik alkalom előtt fizetendő.
 • JELENTKEZÉS: mailben a monikasobjak@gmail.com címen.

Utolsó jelentkezési határidő: szeptember 13. vasárnap

(Ha számodra kénylemesebb az egyéni oktatás, lehetőséged van egyéni tanrendben is elsajátítani ezt a tudást. Keress meg, hogy egyeztessük a részleteket.)

Hallgatók tapasztalataiból

“Háát úgy indultam neki, hogy fogalmam sem volt róla, hogy mire is indulok..:) Aztán, hónapról hónapra ahogy találkoztunk, tanultunk iszonyat sokat adott, iszonyat sokat fejlődtem. Pl.: a segítségével vissza találtam saját magamhoz, vissza találtam a saját utamra, és még technikákat is kaptam amivel mindezt meg is tudom tartani, és tovább tudok fejlődni.
Elkezdtem használni a képességeimet (lett hozzá önbizalmam..a félelmeim szinte egytől egyig megszűntek). Lásd: megteremtettem a saját otthonomat, úgy hogy a tanfolyam indulásakor még nem volt szinte semmim..
Igazából nem akarom tovább szépíteni, ragozni…Azt mondom, mindenki aki akar Igazán változtatni az életén, menjen el a tanfolyamra…Emellett az oktató személyében megismerhettek egy igazán tiszta, és jó lelkű vezetőt!!! Köszönök Mindent Móni!” – B. Hajni

“Amiért elmentem a tanfolyamra, az a gyógyítás…elsősorban magam, a családom..de már tudom, hogy mások segítésére is van lehetőség. A hangulat…. első alkalommal az ismerkedés tetszett, s aztán, hogy egyre többször találkoztunk, munkálkodtunk még jobb lett…s az hogy szinte “családdá” alakultunk..most hiányzik is. A csapat akik összeverődtünk, a légkör, az egymáshoz való hozzáállásunk egyre szorosabb lett s ennek örülök. Furcsa, hogy kevés ilyen beállítottságú ember van a közvetlen környezetemben, de majd alakul,tudom. A személyed mindig varázslatos volt, és lesz. Ezt sokszor írtam Neked. 🙂 Ami fontos, hogy bízzak magamban, ne adjam fel, ha visszautasítanak, ill. nézzem a másik oldaláról is, a másik szemével. A mindennapjaimat úgy változtatta meg, hogy sokszor jutnak eszembe a gondolataid, mit kell tenni, kihez kell fordulni. Amit nekem tanulnom kell még, hogyha egy problémával, betegséggel állok szemben akkor mivel kezdjem, hogy kezdjem? Akik gondolkodnak a tanfolyamon, megerősíteném ha kikéri a véleményem, hogy élete egyik döntő szakaszához érkezett és MENJEN!!!! Ölellek Szeretettel.” –  Ági

“Több önismereti csoportba is jártam, és úgy éreztem, hogy vannak olyan elakadásaim, amelyek megoldásához a szellemvilág segítségére is szükségem van. Kíváncsi voltam a tudásra is, amit megkapok és azokra a módszerekre, amelyekkel kapcsolatba tudok lépni a fentiekkel, és amelyeket a hétköznapok során is használni tudok. A tanfolyamon jó volt a hangulat és tetszett a tanfolyam tematikája, felépítése is.
A legfontosabb amit megértettem, hogy bármire képes vagyok, csak el kell hinnem, és hogy egy kis fenti segítséggel mindent meg lehet oldani. Fizikai betegségem nem volt, amit meg kellett oldanom. De például a karmaoldásokkal az előző életekben összeszedett gátló tényezőket sikerült elhárítani, pozitív irányba változtak az emberi viszonyaim, könnyebben jön az anyagi siker is, és úgy érzem, ha kérek segítséget, mindent sikerül sokkal könnyebben megoldanom. Miután egy csomó megszálló lekerült rólam, sokkal nyugodtabb vagyok, kevesebbet idegeskedek, és jobban el tudom fogadni, hogy a dolgok nem véletlenül alakulnak úgy, ahogy. A mindennapokban ha szükségét érzem, akkor kérek segítséget a fentiektől, és ha nem is azonnal, de érkezik hozzám a segítség, vagy úgy alakítják a dolgokat, ahogy az nekem a legjobb. Szerintem mindenkinek érdemes belevágni a tanfolyamba, aki jobb életre vágyik, vagy ha változtatni szeretne az életén és el akarja hagyni az akadályozó tényezőket.” – Gábor

“A szellemgyógyász tanfolyamra egy erős fájdalommal járó, pillanatnyilag még gyógyíthatatlan, furcsa és titokzatos betegség felfedezése után mentem annak reményében, hogy az ott tanultakat majd tudom használni öngyógyításra. Nagyon érdekes és jó emberekkel találkoztam a csoportban és minden hétvégét kíváncsian vártam. A tanfolyam végére egy új világkép alapult ki bennem, fokozatosan átalakult a napi rutinom is, ahogy a tanfolyamon elsajátított dolgokat beépítettem. Megértettem, hogy kérhetek és kapok, és hogy a SegítsÉg nem feltétlen a 3D-s világból érkezikMásképp gondolkozom, máshol van a hangsúly és eszközöket kaptam a nehézségek kezelésére. Aki részt vesz ezen a képzésen, készüljön fel, hogy az élete tudatosabbá és hangsúlyosabbá válik.”F. Hajni

Hátam mögött pár önismereti tanfolyam és csoport után egyre finomabban kezdtem érzékelni a környezetemet, jó és rossz hatásokat egyaránt. Úgy éreztem, szükségem lenne egy olyan módszerre, ahol tudatosan megtanulhatom, hogyan védhetem meg saját életerőmet mások befolyása illetve befolyásolása nélkül. Ezekkel az elvárásokkal elindulva közel egy év alatt a támogató, befogadó csapatnak köszönhetően szembesültem azzal, mennyire távol kerültem gyerekkori magamtól, akinek még mindennaposak voltak a csodák és aki még rendületlenül hitt és szeretett. A szellemgyógyászat megtanított arra, hogy ha csak az elmémre hagyatkozom, hogy mit és hogyan kellene csinálnom a sikeres mindennapok eléréséhez messze nem adom meg magamnak a lehetőséget, hogy a lehető legjobb formám bontakozzon ki a világban, olyan amiről álmodni sem merek. Az itt megtanult gyakorlatoknak köszönhetően újra sokkal színesebb lett a világ, a csoda szó, mint olyan újra tartalommal teli lett és ezzel a világom is színesebbé, örömtelibbé vált. Összességében úgy érzem a tanfolyam végére jobb emberré váltam, aki felelősséget mer vállalni saját életéért és aki megtanult hinni újra: Magában. Az Életben. Bíztatok mindenkit, aki érzi, hogy itt a helye, hallgasson arra a belső hangra. Túl sokáig volt elnyomva, elég az önkorlátozásból.Bianka