Szellemgyógyász tanfolyam 

EZ A TANFOLYAM ELKÖLTÖZÖTT.

BEOLVADT IDE: ÉLET-REND HÉTVÉGÉK

***************

Spirituális önismereti út, ami elvezet a test-lélek-szellem harmóniájához. Tanuld meg minden szinten harmóniába rendezni életed minden területét. Segítőként vond be munkádba a magasabb szférák segítségét is.

 • Szeretnéd, ha több tudásod lenne életed irányításához?
 • Szeretnéd jobban érteni saját magad rejtett működését?
 • Szeretnéd jobban érzékelni a láthatatlan erőket a színfalak mögött?
 • Túl érzékeny vagy és szeretnéd jobban kezelni az energiákat benned és körülötted?
 • Szeretnéd, ha életed minden területén harmónia és bőség lenne jelen?
 • Szeretnél finom eszközökkel, mégis hatékonyan segíteni a gyerekeid, a párod, a szűkebb családod ügyes-bajos dolgain?
 • Ha segítőként dolgozol, szeretnél egyszerű és nagyon hatásos energetikai technikákat tanulni?

A szellemgyógyászat egy kvantumgyógyítási módszer.  „A kvantumgyógyítás a tudatosság egyik formájának (az elmének) azon képessége, hogy spontán módon kijavítsa a tudatosság egy másik formájában, (a testen) jelentkező hibákat.” – Deepak Chopra, világhírű orvos és író

Kinek lehet hasznos?

 • aki nehéz élethelyzetekben segíteni szeretne saját magán mind fizikailag, mind lelkileg
 • aki szeretné életét harmonikus mederbe terelni és ott is tartani
 • aki szeretné fejleszteni az intuícióját és az alap 5 érzéken túli érzékelését
 • szülőknek, akik szeretnének a gyerekünknek segíteni fizikai, viselkedésbeli és tanulással kapcsolatos ügyekben
 • pároknak, akik szeretnének egymásnak segíteni fizikai fájdalmat vagy pszichés feszültséget, stresszt okozó ügyekben
 • aki szeretné szűkebb környezetének viszonyait harmóniába rendezni
 • segítő foglalkozásúaknak, akik szeretnék egy hatékony energetikai módszerrel kiegészíteni eszköztárukat

Hogy működik ez a módszer?

A szellemgyógyászat a kvantumgyógyítás egy fajtája, ami figyelembe veszi azt, hogy az ember nagyon leegyszerűsítve három részből áll: test, lélek és szellem. Ezt egyébként évezredekkel ezelőtt is tudta már az inidiai ayurvéda és a kínai medicina orvoslási rendszere – csak a nyugati orvoslás elfeledkezett erről egy időre, és csak a testre figyelt. Mivel a test, a lélek és a szellem mindig hatnak  egymásra, így bármilyen problémával kerülünk szembe, azt minden szinten rendezni kell a teljes és hosszú távú gyógyuláshoz. Ha ezt nem tesszük meg, a probléma újra és újra visszatér majd.

A kvantum módszerek (pl: imádság, meditáció, kineziológia, access bars, reconnection healing, spirituális választerápia, theta healing, reiki, pránanadi, és a szellemgyógyászat) működése mai tudomány állása szerint a kvantumfizikával magyarázható. Ezekkel átprogramozzuk, tisztítjuk és rendezzük az energetikai mátrixot (aminek a fizikai test csak egy része), ami így elkezdi visszaállítani a teljes rendszert a rendszert az eredeti, harmonikus, egységben lévő, egészséges működésre.

Ezen a tanfolyamon a harmadik szinttel, a szellem szintjével tanulunk meg bánni. Ezáltal bármely más szinten történő problémamegoldás sokkal hatékonyabbá, és nem egyszer szükségtelenné válhat, a fizikai, pszichés és viselkedésbeli tünetek harmonizálódhatnak. A szellemi szint törvényszerűségeinek a figyelembe vétele szerint élni pedig egyet jelent minden fizikai és lelki baj megelőzésével.

A tanfolyam attól válik spirituális önismereti utazássá, hogy a második szinten, a lélek szintjén is töltünk időt mindan alkalommal, hogy jobban értsd a saját belső világod, az érzelmeid és a reakcióid működését. Ezáltal sokkal stabilabb leszel érzelmileg, és tudatosan képes leszel a jobb megoldást választani magadnak életed minden területén.

****

FIGYELMEZTETÉS – ha úgy érzed, nem tudod elfogadni az eddig leírtakat, ez a módszer nem neked való. Felesleges elvégezned a tanfolyamot, mert nem fogod tudni használni sem.

****

Mit lehet vele megoldani?

A finomabb rétegek rendbe tételének ugyanúgy technikái vannak, csak kevésbé ismertek,  mint a fizikai test vagy a lélek gyógyításának. Ha a szellemi szintet megjavítjuk, és utána teszünk is azért hogy az elért javulás megmaradjon (mint bármilyen más jobbító módszer esetében), ez átíródik a lélekre és a fizikai testre is – minden réteg visszarendeződik a harmóniába. Körülbelül úgy, mint amikor kavicsot dobsz a vízbe – a hullámgyűrűk végigvonulnak az egész felületen.  Amire hatással lehetsz ezzel a módszerrel:

 • lelki zavarok enyhítése gyerekeknél (magatartásproblémák, hiperaktivitás, tanulási zavarok…stb.) és felnőtteknél (hangulatingadozások, szorongások és félelmek, stressz kezelése …stb.)
 • fizikai betegségek gyógyulásának elősegítése minden korosztálynál (a náthától a csonttörésen át, a krónikus és szenvedélybetegségekig)
 • visszatérő életminták oldódása (sarokba szorítottság érzése, céltalanság az életben, sorozatos akadályokba ütközés és sikertelenség, állandó egyedüllét, stb.)
 • nehéz kapcsolatok rendezésének elősegítése (neheztelés, harag, elhidegülés feloldása)

A módszer nem egészségügyi és nem pszichológiai tevékenység. A tanfolyamon való részvétel és a módszerrel való egyéni konzultáció nem helyettesítheti az orvosi kezelést vagy a pszichoterápiát.

Mit fogunk tanulni?

A tanfolyam célja, hogy a végére jobban megsimerd a saját lelkivilágod rejtett működését, biztosabban tudj hagyatkozni az érzékelésedre, megérzéseidre és megtanuld használni a szellemi tér technikáit, ha úgy érzed, nincs eléggé jelen a harmónia és a fény (vagyis zűrzavart és sötétséget tapasztalsz). A mindhárom rétegedre kiterjedő odafigyeléssel (önismerettel) képes legyél stabil egyensúlyban tartani a rendszered minden szintjét.

1 hétvége: holisztikus énkép és egészségmegőrzési rendszer

 • A teljes ember anatómiája – test, lélek, szellem és ezek egymásra hatásának alapelvei
 • A spiritualitás helye a Maslow-piramisban, mik a stabil alapok a szellemi teres munkához
 • Szellemi-energetikai terek tisztán tartása és védelme (személyes energiarendszer, pl. csakrák tisztítása, otthonunk tisztítása energetikailag, alap védelmek)
 • Az energiaszint magasan tartásának fizikai,  gondolati és érzelmi technikái (stresszoldás holisztikusan)

2-3-4 hétvége: életterületek harmonizálása a kvantummátrixban

 • A szellemi terek mérése és érzékelése pálcával/szenzibillel és anélkül – intuíció fejlesztés,
 • az őselemek szerepe és használata létezésünk minden rétegében
 • energetikai térépítés és védelem haladó szinten
 • karma&gyökérok oldás technikája (sok gyakorlással)
 • anatómiai gyógyítás – szervcserék, sejtinformatika (DNS és kromoszóma javítás), mentális fájdalomcsillapítás
 • kapcsolataink tisztítása, rendezése és védelme
 • alsó erőközpont pszichológiája és energetikai harmonizálása (ősbizalom, anyagiak és létbiztonság, kreativitás és szexualitás, akaraterő és önbizalom területei)
 • középső erőközpont pszichológiája és energetikai harmonizálása (szeretet adás és önelfogadás, konfliktuskezelés, önszeretet és önszabotázs területei)
 • felső erőközpont pszichológiája és energetikai harmonizálása (önfelvállalás, tiszta kommunikáció, megérzések és intuíció, tiszta tudatosság területei)

5 – 6 – 7 hétvége: kilépés a generációs kényszerpályákról, új élet teremtése

 • generációs minták korrekciója, gyökerek megtisztítása és az ősök erejének visszahívása, férfi-női énrész harmonizálása, alsó erőközpont finomhangolása
 • leszakadt lélekrészek gyógyítása és visszahívása, előző inkarnációk gyógyítása (földi és dimenzióközi),
 • szívből nyíló élet tervezése, teljes döntési és cselekvési szabadság visszavétele (sorsprogram csere), középső erőközpont finomhangolása
 • saját életfeladat és a hozzá tartozó segítők behívása, közösségi feladat lehívása, Teremtés és szinkronicitás gyakorlatok, felső erőközpont finomhangolása,
 • záró szertartás
 • VIZSGA ifj. Csontos Vilmos szellemgyógyász mesternél, külön egyeztetett időpontban (választható)

A tanfolyam anyagát Várnai Myrtill és ifj. Csontos Vilmos mestereim tanításai alapján állítottam össze, kiegészítve saját személyiségfejlesztői pályám során tanult önismereti jellegű gyakorlatokkal.

A következő csoport 2019 szeptemberében indul, jelentkezés szeptember 1.-ig.

Hallgatók tapasztalataiból

“Több önismereti csoportba is jártam, és úgy éreztem, hogy vannak olyan elakadásaim, amelyek megoldásához a szellemvilág segítségére is szükségem van. Kíváncsi voltam a tudásra is, amit megkapok és azokra a módszerekre, amelyekkel kapcsolatba tudok lépni a fentiekkel, és amelyeket a hétköznapok során is használni tudok. A tanfolyamon jó volt a hangulat és tetszett a tanfolyam tematikája, felépítése is.
A legfontosabb amit megértettem, hogy bármire képes vagyok, csak el kell hinnem, és hogy egy kis fenti segítséggel mindent meg lehet oldani. Fizikai betegségem nem volt, amit meg kellett oldanom. De például a karmaoldásokkal az előző életekben összeszedett gátló tényezőket sikerült elhárítani, pozitív irányba változtak az emberi viszonyaim, könnyebben jön az anyagi siker is, és úgy érzem, ha kérek segítséget, mindent sikerül sokkal könnyebben megoldanom. Miután egy csomó megszálló lekerült rólam, sokkal nyugodtabb vagyok, kevesebbet idegeskedek, és jobban el tudom fogadni, hogy a dolgok nem véletlenül alakulnak úgy, ahogy. A mindennapokban ha szükségét érzem, akkor kérek segítséget a fentiektől, és ha nem is azonnal, de érkezik hozzám a segítség, vagy úgy alakítják a dolgokat, ahogy az nekem a legjobb. Szerintem mindenkinek érdemes belevágni a tanfolyamba, aki jobb életre vágyik, vagy ha változtatni szeretne az életén és el akarja hagyni az akadályozó tényezőket.” – Gábor

“A szellemgyógyász tanfolyamra egy erős fájdalommal járó, pillanatnyilag még gyógyíthatatlan, furcsa és titokzatos betegség felfedezése után mentem annak reményében, hogy az ott tanultakat majd tudom használni öngyógyításra. Nagyon érdekes és jó emberekkel találkoztam a csoportban és minden hétvégét kíváncsian vártam. A tanfolyam végére egy új világkép alapult ki bennem, fokozatosan átalakult a napi rutinom is, ahogy a tanfolyamon elsajátított dolgokat beépítettem. Megértettem, hogy kérhetek és kapok, és hogy a SegítsÉg nem feltétlen a 3D-s világból érkezikMásképp gondolkozom, máshol van a hangsúly és eszközöket kaptam a nehézségek kezelésére. Aki részt vesz ezen a képzésen, készüljön fel, hogy az élete tudatosabbá és hangsúlyosabbá válik.”Hajni

Hátam mögött pár önismereti tanfolyam és csoport után egyre finomabban kezdtem érzékelni a környezetemet, jó és rossz hatásokat egyaránt. Úgy éreztem, szükségem lenne egy olyan módszerre, ahol tudatosan megtanulhatom, hogyan védhetem meg saját életerőmet mások befolyása illetve befolyásolása nélkül. Ezekkel az elvárásokkal elindulva közel egy év alatt a támogató, befogadó csapatnak köszönhetően szembesültem azzal, mennyire távol kerültem gyerekkori magamtól, akinek még mindennaposak voltak a csodák és aki még rendületlenül hitt és szeretett. A szellemgyógyászat megtanított arra, hogy ha csak az elmémre hagyatkozom, hogy mit és hogyan kellene csinálnom a sikeres mindennapok eléréséhez messze nem adom meg magamnak a lehetőséget, hogy a lehető legjobb formám bontakozzon ki a világban, olyan amiről álmodni sem merek. Az itt megtanult gyakorlatoknak köszönhetően újra sokkal színesebb lett a világ, a csoda szó, mint olyan újra tartalommal teli lett és ezzel a világom is színesebbé, örömtelibbé vált. Összességében úgy érzem a tanfolyam végére jobb emberré váltam, aki felelősséget mer vállalni saját életéért és aki megtanult hinni újra: Magában. Az Életben. Bíztatok mindenkit, aki érzi, hogy itt a helye, hallgasson arra a belső hangra. Túl sokáig volt elnyomva, elég az önkorlátozásból.Bianka

Hogyan fogunk tanulni?

A szellemi technikákat önismereti gyakorlatokkal (lélek rétege) és konkrét gyakorlati teendőkkel (test rétege) egészítem ki, ami a  lelki és fizikai stabilitás megteremtésével a gyakorlatban is megkönnyíti a szellemi tér tudásainak használatát. Ez azt is jelenti, hogy a 7 hónap során a felfelé – befelé kinyílás és a szellemgyógyász technikák tanulása mellett te magad is rendeződsz életed minden területén, letisztulnak a dolgaid és jobban megtalálod a helyed magadban és a világban.

Minden nap lesz  tanítás – ami új tudások átadását, adott esetben meglévő információk rendszerezését jelenti – ám a nagyobbik része azzal telik, hogy sokat gyakoroljátok egymáson az átadott technikákat. Sokat fogunk befelé figyelni, meditálni, hogy a megérzésekkel minél szorosabb kapcsolatba kerüljetek.  A tapasztalatokat megosztjuk egymással is, hiszen egymástól is rengeteget lehet tanulni. Hogy a tudás valóban élővé váljon, az alkalmak közöttre is kaptok gyakorlási feladatot. A jegyzeteket minden nap végén kinyomtatva megkapják a hallgatók.

A 14 nap végeztével aki szeretne oklevelet, levizsgázhat ifj. Csontos Vilmos szellemgyógyász mesternél Zselízen.

Technikai részletek

Időtartam: A tanfolyam összesen 14 napból áll, amit összesen 7 alkalomban, kétnapos blokkokban tartok, 10:00 – 18:00 óráig. Az oktatási napok egymásra épülnek, ezért napot kihagyni nem lehetséges. Jól nézd meg az időpontokat! Maximális csoportlétszám 14 fő, a helyeket a foglalók beérkezésének sorrendjében töltöm fel. A két csoport között nincsen áthallgatási lehetőség, csoportkohéziós okokból.

HÉT VÉGI CSOPORT (szombat-vasárnap) alkalmai

 1. szeptember 21-22
 2. október 19-20
 3. november 16-17
 4. december 14-15
 5. 2020 január 18-19
 6. február 15-16
 7. március 21-22

HÉTKÖZNAPI CSOPORT (csütörtök-péntek) alkalmai

 1. szeptember 26-27
 2. október 24-25
 3. november 21-22
 4. december 12-13
 5. 2020 január 23-24
 6. február 20-21
 7. március 26-27

Helyszín: Budapest, belváros (szervezés alatt). 

Részvételi díj:

 • 32 000 Ft/alkalom/fő, ez két napot jelent.
 • a tanfolyami jegyzet díja 10.000 Ft, két részletben fizetendő (az első és negyedik alkalommal), ez magában foglalja a nyomtatott jegyzet és a szenzibil=pálca árát.
 • PÁROS AJÁNDÉK: Mivel fontosnak tartom, hogy a párok, barátok, szakmatársak együtt fejlődjenek,  a páros részvéleti díj csak 25 000 Ft/alkalom/fő.  
 • ismétlőknek 20 000 Ft/alkalom/fő legalább 2 héttel előre utalás esetén, helyszínen fizetve 25 000 Ft/alkalom/fő.
 • Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezési űrlap kitöltése után küldöm el neked.
 • Fizetés három részletben. Első részlet az első alkalom díja, ami egyben foglalóul is szolgál a tanfolyamra. JELENTKEZÉSED KIZÁRÓLAG AZ ELSŐ HÉTVÉGE DÍJÁNAK  BEFIZETÉSÉVEL VÁLIK ÉRVÉNYESSÉ! Második részlet a 2-3-4 alkalom díja egyben, ez a második alkalom előtt fizetendő. Harmadik részlet az 5-6-7 alkalom díja egyben, az ötödk alkalom előtt fizetendő.

Utolsó jelentkezési határidő: szeptember 1. vasárnap