Szellemgyógyász tanfolyam

Szeretnél ismerni olyan technikákat, amikkel kiegyensúlyozottá teheted a tested, a lelked és a kapcsolataid harmóniáját egyaránt?

 • Szeretnéd, ha életed minden területén jelen lenne a boldogság és a bőség?
 • Szeretnél segíteni a gyerekeid, a párod, a szűkebb családod ügyes-bajos dolgain?
 • Emberekkel foglalkozó szakemberként szeretnél egy olyan módszert, ami hatékonyabbá teheti az összes többit, amit használsz?

 

Hogy működik ez a módszer?

A szellemgyógyászat ugyanúgy működik, mint bármelyik másik módszer, ami figyelembe veszi azt, hogy az ember nagyon leegyszerűsítve három részből áll: test, lélek és szellem. (Ilyen holisztikus szemléletű módszerek még például: kineziológia, access bars, reconnection healing, spirituális választerápia, theta healing, reiki, pránanadi, stb.) Ezek a módszerek mind a kvantumgyógyítás csoportjába tartoznak, hiszen a mai tudomány állása szerint csak a kvantumfizikával magyarázható a működésük. Gyakorlatilag az összes ilyen módszerrel átprogramozzuk, tisztítjuk és rendezzük az energetikai mátrixot (aminek a fizikai test csak egy része), ami így elkezdi visszaállítani a rendszert az eredeti harmonikus, egységben lévő, egészséges működésre. Meglepően gyorsan 🙂

A test, a lélek és a szellem mindig hatnak  egymásra, így bármilyen problémával kerülünk szembe, azt minden szinten rendezni kell a teljes és hosszú távú gyógyuláshoz. Ha ezt nem tesszük meg, a probléma újra és újra visszatér majd. Ez egy rendszer szintű megközelítés, aminek a legfelső rétegéről tanulsz majd itt a legtöbbet.

A nyugati világban ma a legismertebbek azok a módszerek, amiket a test betegsége esetén használhatunk – pl. klasszikus akadémiai orvoslás és egyes alternatív gyógyászati módszerek. Egyre elismertebbé válnak azok, amiket a lélek sérüléseinek gyógyítására használunk – pl. pszichoterápia, pszichodráma, mozgásos és művészetterápiás módszerek.

Ezen a tanfolyamon a harmadik szinttel, a szellem szintjével tanulunk meg bánni. Ezáltal bármely más szinten történő problémamegoldás sokkal hatékonyabbá, és nem egyszer szükségtelenné válhat, a fizikai, pszichés és viselkedésbeli tünetek harmonizálódhatnak.

A szellemi szint törvényszerűségeinek a figyelembe vétele szerint élni pedig egyet jelent minden fizikai és lelki baj megelőzésével.

****

FIGYELMEZTETÉS – ha úgy érzed, nem tudod elfogadni az eddig leírtakat, ez a módszer nem neked való. Felesleges elvégezned a tanfolyamot, mert nem fogod tudni használni sem.

****

Kinek lehet hasznos?

 • mindenkinek, aki segíteni szeretne saját magán mind fizikailag, mind lelkileg
 • szülőknek, akik szeretnének a gyerekünknek segíteni fizikai, viselkedésbeli és tanulással kapcsolatos ügyekben
 • pároknak, akik szeretnének egymásnak segíteni fizikai fájdalmat vagy pszichés feszültséget, stresszt okozó ügyekben
 • bárkinek, aki szeretné tágabb környezetének viszonyait harmóniába rendezni
 • óvónőknek, tanároknak, pszichológusoknak, orvosoknak, masszőröknek, természetgyógyászoknak – tágabb értelemben mindenkinek, aki szakmájából adódóan emberekkel foglalkozik, hogy ezzel a saját módszereit hatékonyabban működővé tegye

 

Mit lehet vele megoldani?

A finomabb rétegek rendbe tételének ugyanúgy technikái vannak, csak kevésbé ismertek,  mint a fizikai test vagy a lélek gyógyításának. Ha a szellemi szintet megjavítjuk, és utána teszünk is azért hogy az elért javulás megmaradjon (mint bármilyen más jobbító módszer esetében), ez átíródik a lélekre és a fizikai testre is – minden réteg visszarendeződik a harmóniába. Körülbelül úgy, mint amikor kavicsot dobsz a vízbe – a hullámgyűrűk végigvonulnak az egész felületen.  Amire hatással lehetsz ezzel a módszerrel:

 • lelki zavarok enyhítése gyerekeknél (magatartásproblémák, hiperaktivitás, tanulási zavarok…stb.) és felnőtteknél (hangulatingadozások, szorongások és félelmek, stressz kezelése …stb.)
 • fizikai betegségek gyógyulásának elősegítése minden korosztálynál (a náthától a csonttörésen át, a krónikus és szenvedélybetegségekig)
 • visszatérő életminták oldódása (sarokba szorítottság érzése, céltalanság az életben, sorozatos akadályokba ütközés és sikertelenség, állandó egyedüllét, stb.)
 • nehéz kapcsolatok rendezésének elősegítése (neheztelés, harag, elhidegülés feloldása)

A módszer nem egészségügyi és nem pszichológiai tevékenység. A tanfolyamon való részvétel és a módszerrel való egyéni konzultáció nem helyettesítheti az orvosi kezelést vagy a pszichoterápiát.

 

Mit fogunk tanulni?

A tanfolyam célja, hogy a végére biztosabban tudj hagyatkozni az érzékelésedre, megérzéseidre és megtanuld használni a szellemi tér technikáit, ha úgy érzed, nincs eléggé jelen a harmónia és a fény (vagyis zűrzavart és sötétséget tapasztalsz). A mindhárom rétegedre kiterjedő odafigyeléssel (önismerettel) képes legyél stabil egyensúlyban tartani a rendszered minden szintjét – és segíteni ebben a hozzád fordulóknak, ha emberekkel dolgozol.

 • A teljes ember anatómiája – test, lélek, szellem és ezek egymásra hatásának alapelvei
 • A spiritualitás helye a Maslow-piramisban 🙂 és a stabil alapok a szellemi teres munkához
 • Az energiaszint magasan tartásának fizikai,  gondolati és érzelmi technikái
 • Szellemi-energetikai terek tisztán tartása és védelme
 • Erőközpontjaink és életterületeink egyensúlyba hozása (anyagiak és létbiztonság, kreativitás és szexualitás, akaraterő és önbizalom, szeretet adás és elfogadás, kommunikáció, megérzések és intuíció, tiszta tudatosság)
 • Kapcsolataink és kapcsolódásaink tisztán tartása és védelme, konfliktuskezelés
 • A szellemi terek mérése és érzékelése
 • A szellemi térben történő harmonizálás, gyógyítás eszközei
 • A betegség mint a lélek üzenete
 • Gyógyító terek és mentális fájdalomcsillapítás
 • Visszatérő életmintázatok oldásának technikái a szellemi térben
 • Kilépés a generációs, inkarnációs és kollektív életmintázatok csapdájából
 • Saját életfeladat és hely megtalálása
 • VIZSGA (választható)

A tanfolyam anyagát ifj. Csontos Vilmos tanításai alapján állítottam össze.

 

A következő csoport 2018 november első hétvégéjén indul.

Jelentkezés EZEN AZ ŰRLAPON

 

Hogyan fogunk tanulni?

A szellemi technikákat önismereti gyakorlatokkal (lélek rétege) és konkrét gyakorlati teendőkkel (test rétege) egészítem ki, ami a  lelki és fizikai stabilitás megteremtésével a gyakorlatban is megkönnyíti a szellemi tér tudásainak használatát. Ez azt is jelenti, hogy a 7 hónap során a felfelé – befelé kinyílás és a szellemgyógyász technikák tanulása mellett te magad is rendeződsz életed minden területén, letisztulnak a dolgaid és jobban megtalálod a helyed magadban és a világban.

Minden nap lesz  tanítás – ami új tudások átadását, adott esetben meglévő információk rendszerezését jelenti – ám a nagyobbik része azzal telik, hogy sokat gyakoroljátok egymáson az átadott technikákat. Sokat fogunk befelé figyelni, meditálni, hogy a megérzésekkel minél szorosabb kapcsolatba kerüljetek.  A tapasztalatokat megosztjuk egymással is, hiszen egymástól is rengeteget lehet tanulni. Hogy a tudás valóban élővé váljon, az alkalmak közöttre is kaptok gyakorlási feladatot. A jegyzeteket minden nap végén kinyomtatva megkapják a hallgatók.

A 14 nap végeztével aki szeretne oklevelet, levizsgázhat ifj. Csontos Vilmos szellemgyógyász mesternél Zselízen.

 

Technikai részletek

Időtartam: A tanfolyam összesen 14 napból áll, amit összesen 7 alkalomban, havonta egy hétvégén fogunk megtartani 09:00 – 17:00 óráig. Az oktatási napok egymásra épülnek, ezért napot kihagyni nem lehetséges. Jól nézd meg az időpontokat! 

 1. 2018. november 3-4
 2. december 1-2
 3. 2019. január 5 – 6
 4. február 2-3
 5. március 2 – 3
 6. március 30 – 31
 7. május 3-4

 

Helyszín: Budapest, a Kálvin tértől 5 percre. 

Egy napon való részvételi díj:

 • 2 héttel előre utalással 12 000 Ft/nap/fő, a helyszínen készpénzben 15 000 Ft/nap/fő.
 • PÁROS AJÁNDÉK: Mivel fontosnak tartjuk, hogy a párok együtt fejlődjenek, ezért ha a pároddal jössz, kettőtöknek összesen csak 15 000 Ft a napi részvételi díj 2 héttel előre utalva.  Helyszínen fizetve 18 000/pár/nap.
 • ismétlőknek 7000 Ft/nap/fő legalább 2 héttel előre utalás esetén, helyszínen fizetve 9000 Ft/nap/fő.
 • a tanfolyami jegyzet díja 10.000 Ft, két részletben fizetendő (az első és negyedik alkalommal)
 • Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezési űrlap kitöltése után küldjük el neked.
 • JELENTKEZÉSED KIZÁRÓLAG AZ ELSŐ HÉTVÉGE DÍJÁNAK  BEFIZETÉSÉVEL VÁLIK ÉRVÉNYESSÉ!

 Jelentkezés EZEN AZ ŰRLAPON