Sobják Mónika belső idegenvezető tudatosság tréner vélemények

Ezt mondják, akik dolgoztak már velem:

Csoportban

A Párommal együtt vettem részt az előadásodon. Nekünk különösen tetszett az interaktív előadásod, valamint hogy különböző gyakorlatokon keresztül bemutatva/megmutatva felhívtad a figyelmünket arra, hogyan vagy miről ismerjük fel a szörnyecskéinket, amikor pl. különböző érzések, gondolatok formájában megjelennek.
Nekem a térdérintős gyakorlat nagyon bevált, azóta is rendszeresen használom/alkalmazom a munkahelyemen. Gyerekkorom óta pedig egyszerűen imádok hintázni. 🙂 Mónika, szívből kívánom Neked, hogy még sok emberhez juttasd el az általad alkalmazott technikákat. 🙂

Kelemen Tímea, szállítmányozás-logisztikai adminisztrátor, Mindennapi szörnyecskéink workshop, 2016

 

Móni jó néhány technikát tanított arra, hogyan találjuk meg az egyensúlyunkat az életben. Érdekessé tette a tréninget, hogy minden technikához mondott példákat a való életből, és mindegyikhez volt valamilyen gyakorlat is, amit kipróbálhattunk. Tetszett az egész tréning. Minden szempontból használható tudást kaptam, köszönöm! 

Zita, IBM ügyfélszolgálati munkatárs, Személyes hatékonyság tréning, 2013

 

Egyéniben

Nagyon szépen köszönöm az oldást!  Mikor elkezdtünk dolgozni arcüreg gyulladásom volt egy kis pánikkal fűszerezve 🙂 A kezelés végére ebből egy pici orrfolyás maradt.  Nagyon sokat segített az őszinteséged, meglátásod. Rávilágítottál a lelki okra, ami sokat segített a gyógyulásomban. A kedvességed és a hozzáértésed miatt,  tiszta szívből ajánllak mindenkinek.

Sándor Eszter, weblapkészítő és anyuka, szellemgyógyász oldás, 2017

 

Számomra az volt a legfontosabb, hogy Móni egy megtartó és biztonságos légkört teremtett. Bár sokat önismertem már életemben, mélyre menni mindig megindító és sérülékeny, Móni pedig nagyon figyelmesen és finoman követett-vezetett engem ezen az úton. Sosem sürgetett, vagy hagyott magamra és végig éreztem, hogy nagyon figyel rám. Ez az érzékeny figyelem érződött az oldás végén tartott imaginációban, ahol egy végül számomra nagyon gyógyító, előremozdító képet alakítottunk ki. Ezért ajánlanám őt bátran bárkinek.

Szirmai Anna, pszichológus, tréner, kineziológiai oldás, 2017

 

Mónival könnyed és természetes volt minden beszélgetés. Jól esett és támogatott, hogy értő figyelemmel fordult felém és mindig igazodtunk ahhoz, amire az adott pillanatban szükségem volt. Végig úgy éreztem, hogy haladunk előre az általam kitűzött cél felé. Hozzásegített ahhoz, hogy megtaláljam az elakadásokat, ill. a saját megoldásaimat és közösen megkerestük az eszközöket is ahhoz, hogy megtegyem a konkrét lépéseket is a változáshoz.

Tóth Veronika, főtanácsos, Emberi Erőforrások Minisztériuma, szakmai témájú coaching, 2016