Hét Tulipán – női életviteli program

A ciklustudatosság, vagyis a ciklusodra való odafigyelés egy kapu. Aki belép ezen a kapun, annak garantáltan változik az élete –  először jobb közérzetet, magasabb energiaszintet tapasztal, aztán (ha volt problémája) az egészsége lassan helyreáll. Aztán következik a mélyebb önismeret, végül az intuícióval való szorosabb kapcsolat. A végeredmény egy olyan nő, aki jól érzi magát a bőrében, és képes jobban működtetni a női oldalát.

A folyamat során megtanítok olyan alapdolgokat, amiket régen a nők anyáiktól, nagyanyáiktól tanultak, amíg voltak élő közösségek.  E mellett saját élményű gyakorlatok és önmegfigyelés útján gyűjtesz majd egészen másféle tapasztalatokat a nőiességedről, mint eddig. Én pedig odafigyeléssel, tanácsadással és mentorálással kísérlek végig ezen a hét alkalmon.

Neked való a Hét Tulipán Program, ha…

 • szeretnéd magad nőként kényelmesebben érezni a hétköznapjaidban
 • hatékonyabb akarsz lenni, de anélkül, hogy a teljes kimerülésig eljuss
 • szeretnéd rendbe tenni a ciklusodat (rendszeresség, fájdalommentesség, intenzitás, stb.)
 • szeretnél mélyebb magyarázatot találni vissza-visszatérő női bajaidra
 • szeretnél nőiesebb lenni, de azt se tudod, honnan kezdj neki
 • szeretnéd megtalálni a helyedet nőként az életedben és örülni minden nap annak, hogy nőnek születtél
 • szeretnéd használni végre a híres női intuíciót

Mit ad neked a Hét Tulipán?

 • személyre szabott támogatást egy testileg és lelkileg egyaránt egészségesebb női életvitel kialakításában
 • munkafüzetet, ami segít a tanultak alkalmazásában és a ciklusod harmonizálásában
 • mélyebbb önismeretet és új, teljesebb énképet saját magadról
 • számtalan női szempontot és praktikát a hétköznapokhoz
 • megtanulod, hogyan tudsz kedvezni a szervezetednek nőként, mit érdemes kiküszöbölnöd, ha egészséges és energikus akarsz maradni – a tested meghálálja majd
 • tudni fogod, hogyan érdemes az életedet szervezni ahhoz, hogy kényelmesnek érezd és még hatékony is legyél mellé – ami a sikerességedben fog tükröződni
 • megtanulod, hogyan állj hozzá a problémákhoz női megközelítéssel és milyen kifejezetten női stratégiákra támaszkodhatsz a céljaid megvalósításában – a lelked meghálálja majd
 • ráérzel, hogyan kapcsolódj az intuícióddal szorosabban – amitől megnő majd a magabiztosságod

Mit csinálunk együtt a hét alkalom alatt?

A program 7 hétig tart, hetente egy találkozóval, a hetedik hét után egy félórás telefonos/online záró konzultációval. Az időpontokat közösen tervezzük meg.

 1. Ismerkedés, áttekintés a módszerről, hogy mire jó és hogyan működik test – lélek és szellem szintjén, személyes célkitűzés.
 2. Ciklus 1 hét – táplálkozás, életvitel, belső munka tanácsok, önmegfigyelést segítő munkalapokkal
 3. Ciklus 2 hét – táplálkozás, életvitel, belső munka tanácsok, önmegfigyelést segítő munkalapokkal
 4. Ciklus 3 hét – táplálkozás, életvitel, belső munka tanácsok, önmegfigyelést segítő munkalapokkal
 5. Ciklus 4 hét – táplálkozás, életvitel, belső munka tanácsok, önmegfigyelést segítő munkalapokkal
 6. Hatékony célmegvalósítás a természetes ritmusok erejével – amire a ciklusodon kívül még pluszban támaszkodhatsz
 7. Női intuíció és női energia – hogyan használd az ösztönös tudásod?
 • online záró konzultáció, 30 perc telefonon

Mennyit ér neked ez a tudás?

A konzultáció díja alkalmanként 20 000 Ft, fizetés mindig utalással, az alkalom előtt (mint a színjázjegyet). A 30 perces záró konzultációt ajándékba kapod!

Helyszín: Budapest II. kerület, a Jászai Mari tértől 6 percre

Jelentkezés: monikasobjak@gmail.com vagy 06305566676

Olvass tovább, és segítek elképzelni, hová juthatsz el a Hét Tulipánnal…

“Elképzelek egy nőt, aki hiszi, hogy helyes, és jó dolog, hogy nőnek született. Egy nőt, aki hálás a megtapasztalásaiért, és elmondja a történetét. Aki elutasítja azt, hogy mások vétkét a saját testében, vagy életében hordozza.
Elképzelek egy nőt, aki felismeri, hogy a múlt hatással van a jelenre. Egy nőt, aki átlépett a múltján. Aki a jelenben gyógyult meg.
Elképzelek egy nőt, aki szerelemmel viseltetik a saját teste iránt. Egy nőt, aki hiszi, hogy a saját teste éppen úgy a megfelelő, ahogy van. Aki tökéletes forrásként ünnepli testének ritmusait, ciklusait.
Elképzelek egy nőt, aki úgy öleli magához szexualitását, mint saját magát. Egy nőt, aki örömét leli önmagában. Aki erotikus természetét szégyen és bűntudat nélkül éli meg.
Elképzelek egy nőt, aki az Istennő testét, a saját teste változásaiban tiszteli. Egy nőt, aki megünnepli évei gyarapodását és bölcsességét. Aki elutasítja, hogy értékes életerejét testének és élete változásainak az elrejtésére használja fel.
Elképzelek egy nőt, aki belépett az emberi érzelmek teljes birodalmába. Egy nőt, aki érzéseit tisztán és közvetlenül fejezi ki. Aki megengedi nekik, hogy olyan lágyan vezessék őt, ahogyan a lélekzet.
Elképzelek egy nőt, aki kimondja az igazságot. Egy nőt, aki bízik a megtapasztalásaiban és kifejezi azokat. Aki elutasítja, hogy mások gondolataihoz, felfogásához, vagy reakcióihoz alkalmazkodjon.
Elképzelek egy nőt, aki követi kreatív impulzusait. Egy nőt, aki eredetit alkot. Aki elutasítja, hogy belső világában valaki más színeivel fessen.
Elképzelek egy nőt, aki önmagát saját istenei által jelöli. Egy nőt, aki az istenit önmagában, saját képmásában képzeli el. Aki személyes spiritualitásán keresztül tájékozódik a mindennapokban.
Elképzelek egy nőt, aki elutasítja, hogy megadja magát isteneknek, guruknak, magasabb erőknek. Egy nőt, aki mélyen alámerült saját belső világába. Aki magának követeli, hogy impulzusaival, ösztöneivel harmóniában éljen.
Elképzelek egy nőt, akit érdekel a saját élete. Egy nőt, aki úgy öleli magához saját életét, mint tanítóját, gyógyítóját és kihívását. Aki hálás a szépség és a kegyelem hétköznapi pillanataiért.
Elképzelek egy nőt, aki saját életének az írója. Egy nőt, aki bízik a saját megérzéseiben, amelyek megmutatják, hogy mi a jó az ő számára. Aki elutasítja, hogy életformáját megváltoztassa azért, hogy az mások elvárásaival találkozzon.
Elképzelek egy nőt, aki részese a saját életének. Egy nőt, aki kreativitásának minden egyes kihívását megtapasztalja. Aki saját maga érdekében tisztán és erővel cselekszik.
Elképzelek egy nőt, aki ravaszul bánik a magánnyal. Egy nőt, aki önmaga rendelkezésére áll. Aki úgy választja ki barátait és szerelmeit, hogy azok képesek legyenek elfogadni, ha egyedül akar lenni.
Elképzelek egy nőt, aki nem alacsonyítja le a saját életét azért, hogy mások jobban érezzék magukat. Egy nőt, aki minden kapcsolatában évei, tapasztalata, és bölcsessége egészét adja.
Aki arra számít, hogy jelenlétével kihívást és áldást hoz mások életébe.
Elképzelek egy nőt, aki vállalja az egyenlőséget a párkapcsolataiban. Egy nőt, aki nem hiszi tovább, hogy alacsonyabb rendű egy férfinál és szüksége van arra, hogy megmentsék.
Aki elfoglalja az őt megillető helyet az emberek közösségében.
Elképzelek egy nőt, aki elutasítja, hogy értékes életerejét a krízisek, és konfliktusok támogatására használja. Egy nőt, akinek kapcsolatai mély elégedettségben és nyugalomban telnek, anélkül, hogy kihasználnák őt. Aki törvényszerű ügyességgel választja meg barátait és szerelmeit, akikkel az élet kihívásain áthajózik.
Elképzelek egy nőt, aki a nőt tiszteli saját életében. Egy nőt, aki az asszonyok körében ül. Aki emlékezteti magát, az igazságra amikor az feledésbe merül.
Elképzelek egy nőt, aki feladta az intellektuális biztonság és a jóváhagyás iránti vágyait. Egy nőt, akinek minden cselekvése, kiejtett szava erőteljes közléssé válik. Aki fenntartja magának a jogot, hogy igazabbá tegye a világot.
Elképzelek egy nőt, aki a tudásban és önmaga szeretetében kiteljesedett. Egy nőt, aki hűséget fogadott saját életének és képességeinek. Aki minden mást figyelmen kívül hagyva hű marad önmagához.
Képzeld el, hogy ez a nő Te vagy!”

Patricia Lynn Reilly írása