Három Tulipán – női életviteli program

Igazodj el a női egészség három rétegében!

Építsd be az életedbe az alapokat!

Ebben a programban olyan nőiséggel kapcsolatos titkokat tanulhatsz meg, amiket régen a nők anyáiktól, nagyanyáiktól tanultak, amíg voltak élő közösségek.  Összeállhat végre a teljes kép női működésed minden rétegéről – amit egy alapvetően férfi működésre nevelő világban nem volt honnan megtanulni. Meglesz a használati utasítás önmagadhoz, kifejezetten ahhoz, hogy mit kell tenned hozzá, hogy jól érezd magad a bőrödben nőként.

Neked való a Három Tulipán Program, ha…

 • szeretnéd magad kényelmesebben érezni a testedben nőként
 • szeretnéd rendbe tenni a ciklusodat (hormonegyensúly, rendszeresség, fájdalommentesség, intenzitás, vágy, stb.), és mélyebb magyarázatot találni vissza-visszatérő női bajaidra
 • szeretnéd tudni, mihez kezdj a hullámzó érzelmekkel, amit a külvilág ‘hisztinek’ meg ‘túlérzékenységnek’ hív
 • szeretnéd hatékonyabbra szervezni az életed, de anélkül, hogy a hónap végére mindig a teljes kimerülésig juss
 • szeretnél nőiesebb lenni, de sehogy sem találod a témán a fogást
 • szeretnél örülni a női lét előnyeinek és használni végre a híres női intuíciót

A legnagyobb ősi titok az, hogy ciklustudatosság, vagyis a ciklusodra való odafigyelés egy kapu. Ha belépsz ezen a kapun, garantáltan változik az életed –  először jobb közérzetet, magasabb energiaszintet tapasztalsz, aztán (ha volt problémád) az egészséged lassan helyreáll. Aztán következik a mélyülő női önismeret, végül az intuícióval való szorosabb kapcsolat. A végeredmény egy olyan nő, aki jól érzi magát a bőrében, és képes jobban működtetni a női oldalát.

Miért pont három hónap?

Szokták mondani, hogy egy új szokás kialakításához 21 nap kell, de tedd a szívedre a kezed – hányszor vágtál már bele ilyen kihívásokba, és hányszor értél a végére? És ebből mennyi maradt meg hosszú távon? Hát ezért a három hónap. Ahhoz, hogy az új szokásaink belecsiszolódjanak az életünk rendjébe, idő kell. Ahhoz, hogy gyökeret is verjenek, még egy kicsit több idő kell. Ahhoz, hogy sikeresen túljussunk az első néhány hullámvölgyön, és legyen tapasztalatunk az újra- és újra- és újrakezdéshez, megint még egy kicsivel több idő kell. És eddigre jutunk el odáig, hogy az új szokás valószínű meg is tud maradni hosszú távra.

Mit ad neked a Három Tulipán?

 • A női működésnek kedvező teljes életviteli finomhangolást, valamint kifejezetten női szempontokat és praktikákat a hétköznapok gyakorlati alakításához.
 • Havonta egy 3 órás egyéni nőiség mentorálást, amiben átadom a havi tudásanyagot, amihez minden egyes alkalommal írásos jegyzetet is kapsz. Ebben összeszedett tudást és gyakorlólapokat találsz, ami segít a tanultak hétköznapi alkalmazásában. A mentorálás online vagy személyesen zajlik, ahogy neked kényelmesebb.
 • EXTRA LEHETŐSÉG: A tanultak gyakorlati megvalósításában, a nőiség célod elérésében minden héten egy 30 perces haladáskövető telefonbeszélgetés támogat.
 • A program végeztével egy 90 perces ünnepélyes záró rituáléval koronázzuk meg a három hónap közös munkáját, és ünnepeljük meg, ahová eljutottál.
 • Az időpontokat közösen tervezzük meg.

Mit csinálunk együtt a három hónap alatt?

ELSŐ HÓNAP: A ciklustudatos életvitel előnyei és összefüggései, a női test és ciklus egészségesen tartásának trükkjei a hónap négy különböző szakaszában. Személyes célkitűzés és az első apró lépések azonosítása. A ciklusfigyelés elkezdése.

Az első hónap során a fizikai rétegre koncentrálunk: táplálkozás, mozgás, női egészségvédő szokások terén – a tested meghálálja majd. Megismerkedsz a ciklushoz igazított életvitel előnyeivel. Megtanulod, hogyan tudsz kedvezni a szervezetednek nőként, mik azok az alapelvek és trükkök, amik támogatnak női egészséged egyensúlyban tartásában, ha egészséges és energikus akarsz maradni. A ciklusfigyeléssel értékes információt gyűjtesz arról, hogy jelenleg miben támogatod és miben akadályozod magadat nőként. Meghatározzuk azt a célt, amiért a három hónap alatt együtt dolgozunk, és rögtön konkrét lépéseket is tervezünk a megvalósítására.

MÁSODIK HÓNAP: A második alkalom során a női test egészséges működésének alapelveihez hozzászőjük a női lélek működésének titkait is. Megismered a női érzelmi hullámzás természetét, és mesélek arról, milyen női minőségek és lelki erőforrások támogatnak a ciklus négy különböző szakaszában. Folytatod a ciklusfigyelést, ezúttal a lelki rétegre koncentrálva.

A második hónap során folytatódik az utazásunk a nőiség mélyebb rétegeibe. Megtanulod, hogyan bánj a hónap során adódó érzelmi hullámokkal (nem, ez nem hiszti) – a lelked meghálálja majd. Saját női minőségeid megismerése során megtanulod, hogyan támaszkodhatsz a kifejezetten női lelkierő-forrásokra a problémák megoldásában és a lelki teherbírásodra céljaid megvalósításában. Ráadásul jó eséllyel az intuícióddal is egyre szorosabban tudsz kapcsolódni – amitől megnő majd a magabiztosságod. A ciklusfigyelés szempontjait is tovább mélyítjük a második hónapban.

HARMADIK HÓNAP: A harmadik alkalommal a női test és lélek mellé betekintést nyersz a női energiák működésébe is. Az egész folyamatot pedig megkoronázza egy teljes életviteli finomhangolás női szempontok szerint, hogy kívül-belül nőként tudj élni a ciklus négy különböző szakaszában. A ciklusfigyelésből származó eddigi tapasztalataid alapján alakíthatsz az életeden, hogy kényelmesebbé tedd a mindennapjaidat.

A harmadik hónap során a női energiák finom rétegével is megismerkedsz, és megtanítok néhány egyszerű “varázs”eszközt is, amivel ezt erősíteni tudod. Alaposan átbeszéljük az elmúlt két hónap tanulságait – kihívásokat és örömteli meglepetéseket egyaránt – és részletes stratégiai tervet készítünk arra, hogyan forgatod vissza hétköznapjaid gyakorlatába a megszerzett tudást. A rákövetkező hetekben támogatlak a gyakorlati megvalósításban!

AJÁNDÉK ZÁRÓ RITUÁLÉ: A teljes folyamat végeztével lekerekítjük és egybefonjuk a három hónapot. Záró beszélgetést és nőiségbe avató rituálét tartunk, amivel megerősítjük azt a nőt, akivé váltál a három hónap során.

Mennyit ér neked a saját nőiességed alapjainak rendbe tétele és kibontakozása?

ALAPCSOMAG

A program egyhavi díja 25 000 Ft, ez tartalmazza a 3 órás egyéni nőiség mentorálást ÉS a hozzá tartozó írásos anyagokat. Fizetés mindig utalással, a mentorálási alkalom előtt (mint a színjázjegyet). A 120 perces záró rituálét a program végén ajándékba kapod.

EXTRA TÁMOGATÁS

A Kitartás! bérlet egyszeri díja 15 000 Ft, ami 3 db 30 perces telefonos konzultációt tartalmaz. Ez arra jó, hogy a mentoráláson megbeszélteket segítsek be is tartani 🙂 Fizetés mindig előre utalással, az első konzultációs alkalom előtt (mint a színjázjegyet). A 3 extra konzultáció a vásárlástól számított 30 napig lehívható. Én hetente egyet ütemeznék belőle.

Helyszín: Online / élőben Budapest II. kerület, a Jászai Mari tértől 6 percre

Jelentkezésmonikasobjak@gmail.com vagy 06305566676

***

Olvass tovább, és segítek elképzelni, hová juthatsz el a Három Tulipánnal…

“Elképzelek egy nőt, aki hiszi, hogy helyes, és jó dolog, hogy nőnek született. Egy nőt, aki hálás a megtapasztalásaiért, és elmondja a történetét. Aki elutasítja azt, hogy mások vétkét a saját testében, vagy életében hordozza.
Elképzelek egy nőt, aki felismeri, hogy a múlt hatással van a jelenre. Egy nőt, aki átlépett a múltján. Aki a jelenben gyógyult meg.
Elképzelek egy nőt, aki szerelemmel viseltetik a saját teste iránt. Egy nőt, aki hiszi, hogy a saját teste éppen úgy a megfelelő, ahogy van. Aki tökéletes forrásként ünnepli testének ritmusait, ciklusait.
Elképzelek egy nőt, aki úgy öleli magához szexualitását, mint saját magát. Egy nőt, aki örömét leli önmagában. Aki erotikus természetét szégyen és bűntudat nélkül éli meg.
Elképzelek egy nőt, aki az Istennő testét, a saját teste változásaiban tiszteli. Egy nőt, aki megünnepli évei gyarapodását és bölcsességét. Aki elutasítja, hogy értékes életerejét testének és élete változásainak az elrejtésére használja fel.
Elképzelek egy nőt, aki belépett az emberi érzelmek teljes birodalmába. Egy nőt, aki érzéseit tisztán és közvetlenül fejezi ki. Aki megengedi nekik, hogy olyan lágyan vezessék őt, ahogyan a lélekzet.
Elképzelek egy nőt, aki kimondja az igazságot. Egy nőt, aki bízik a megtapasztalásaiban és kifejezi azokat. Aki elutasítja, hogy mások gondolataihoz, felfogásához, vagy reakcióihoz alkalmazkodjon.
Elképzelek egy nőt, aki követi kreatív impulzusait. Egy nőt, aki eredetit alkot. Aki elutasítja, hogy belső világában valaki más színeivel fessen.
Elképzelek egy nőt, aki önmagát saját istenei által jelöli. Egy nőt, aki az istenit önmagában, saját képmásában képzeli el. Aki személyes spiritualitásán keresztül tájékozódik a mindennapokban.
Elképzelek egy nőt, aki elutasítja, hogy megadja magát isteneknek, guruknak, magasabb erőknek. Egy nőt, aki mélyen alámerült saját belső világába. Aki magának követeli, hogy impulzusaival, ösztöneivel harmóniában éljen.
Elképzelek egy nőt, akit érdekel a saját élete. Egy nőt, aki úgy öleli magához saját életét, mint tanítóját, gyógyítóját és kihívását. Aki hálás a szépség és a kegyelem hétköznapi pillanataiért.
Elképzelek egy nőt, aki saját életének az írója. Egy nőt, aki bízik a saját megérzéseiben, amelyek megmutatják, hogy mi a jó az ő számára. Aki elutasítja, hogy életformáját megváltoztassa azért, hogy az mások elvárásaival találkozzon.
Elképzelek egy nőt, aki részese a saját életének. Egy nőt, aki kreativitásának minden egyes kihívását megtapasztalja. Aki saját maga érdekében tisztán és erővel cselekszik.
Elképzelek egy nőt, aki ravaszul bánik a magánnyal. Egy nőt, aki önmaga rendelkezésére áll. Aki úgy választja ki barátait és szerelmeit, hogy azok képesek legyenek elfogadni, ha egyedül akar lenni.
Elképzelek egy nőt, aki nem alacsonyítja le a saját életét azért, hogy mások jobban érezzék magukat. Egy nőt, aki minden kapcsolatában évei, tapasztalata, és bölcsessége egészét adja.
Aki arra számít, hogy jelenlétével kihívást és áldást hoz mások életébe.
Elképzelek egy nőt, aki vállalja az egyenlőséget a párkapcsolataiban. Egy nőt, aki nem hiszi tovább, hogy alacsonyabb rendű egy férfinál és szüksége van arra, hogy megmentsék.
Aki elfoglalja az őt megillető helyet az emberek közösségében.
Elképzelek egy nőt, aki elutasítja, hogy értékes életerejét a krízisek, és konfliktusok támogatására használja. Egy nőt, akinek kapcsolatai mély elégedettségben és nyugalomban telnek, anélkül, hogy kihasználnák őt. Aki törvényszerű ügyességgel választja meg barátait és szerelmeit, akikkel az élet kihívásain áthajózik.
Elképzelek egy nőt, aki a nőt tiszteli saját életében. Egy nőt, aki az asszonyok körében ül. Aki emlékezteti magát, az igazságra amikor az feledésbe merül.
Elképzelek egy nőt, aki feladta az intellektuális biztonság és a jóváhagyás iránti vágyait. Egy nőt, akinek minden cselekvése, kiejtett szava erőteljes közléssé válik. Aki fenntartja magának a jogot, hogy igazabbá tegye a világot.
Elképzelek egy nőt, aki a tudásban és önmaga szeretetében kiteljesedett. Egy nőt, aki hűséget fogadott saját életének és képességeinek. Aki minden mást figyelmen kívül hagyva hű marad önmagához.
Képzeld el, hogy ez a nő Te vagy!”

Patricia Lynn Reilly írása