Energetikai tisztítás alapok tanfolyam

– avagy hogyan élheted békében és harmóniában a hétköznapokat?

Ha ezt a leírást olvasod, valószínű te már tisztában vagy vele, hogy az ember nem csak test, hanem tartoznak hozzá egyéb, általában nem látható részek is, mint például a lélek vagy a szellemi létező részünk. Bár ezek a részeink általában nem láthatók, de ugyanúgy be tudnak koszolódni, meg tudnak sérülni, mint a fizikai test – ennek pedig hatása van a hétköznapjainkra.

Ha a fizikai testet nem tisztítjuk rendszeresen, a higiénia hiánya táptalaj a betegségek számára. Ha a fizikai test sérül, akkor nem tud egészségesen működni, nem tudjuk ellátni a feladatainkat, nem tudjuk élvezni az életet. Ugyanígy működik ez a lélekkel és a szellemi részeinkkel is, csak más formában jelentkeznek a tünetek. Mint például:

 • álmatlanság vagy rémálmok
 • ingerlékenység, dühkitörések
 • kétségbeesés, kilátástalanság
 • szomorúság, félelem, aggódás
 • magatartás zavarok: agresszivitás, túlzott befelé fordulás
 • hangulatingadozás, szétszórtság
 • étkezési zavarok
 • stb.

 

Kinek való?

Ha napi szinten emberekkel foglalkozol, rengeteg mindenkivel kerülsz kapcsolatba nap mint nap. Már azt is észrevehetted, hogy sokszor átveszed az emberek feszültségét, szomorúságát, ingerültségét – és aztán nem tudod letenni, mikor hazamész. Arról nem is beszélve hogy sokszor teljesen kimerülsz, néha indokolatlanul. Az energetikai tisztítás technikái abban segítenek, hogy le tudd választani magadról mások hangulatainak lenyomatát és visszavedd tőlük az energiád ami náluk maradt a nap során. (Így a következő vendégnek, kilensnek, vásárlónak sem adod további amit az előzőektől “összeszedtél”).
Orvosok, pszichológusok, coachok, tanárok, óvónők és bölcsődei gondozók, szociális segítők, masszőrök, gyógytornászok, edzők, fodrászok és kozmetikusok, ügyfélszolgálati dolgozók, felszolgálók, bolti eladók… gyertek!

Ha úgy érzed, már mindent kipróbáltál, de még mindig egy bolondokházának tűnik a családi hangulat… tanuld meg, mit tehetsz energetikailag azért, hogy helyreálljon a családi béke. A gyerekek viselkedési zavarai és a felnőttek hangulatingadozásai egyaránt javulnak tőle, ha tudatosan használod ezeket a tisztítási technikákat. Ezek mellett a hangulati és viselkedésbeli hullámzások mellett egyre gyakrabban kerülnek a környezetünkbe olyan érzékeny emberek – főleg a gyerekek, de egyre gyakrabban a felnőttek is – akik látnak, érzékelnek is különböző dolgokat a fizikain túli dimenziókból. Ez ijesztő lehet gyerek és felnőtt számára egyaránt, hiszen a köztudatban nincs arra minta, mit kell ilyenkor tenni, hogy megszűnjön a probléma. Az ilyen helyzetek kezelésére is támpontot ad ez az alkalom.

Ezzel a tanfolyammal azoknak szeretnénk használható tudást átadni, akik úgy érzik, többet szeretnének tenni magukért, a környezetükért napi szinten a harmónia fenntartásában.

 

Mit fogunk tanulni?

 • alap összefüggések: test, lélek és szellem
 • személyes energiarendszer tisztítása
 • személyes élettér tisztítása
 • védelmek

Személyes tapasztalatunk

Kónya Barbara masszőr tapasztalata a tanfolyamról: “A tanfolyam egyfajta megérkezettség érzést hozott nekem. Elvárások nélkül indultam és az életem számos területén láttam meg összefüggéseket a közös alkalmunk végére. Mivel a lakásom egyben a munkahelyem is és sok ember megfordul ott, hazaérve energetikai nagytakarítást tartottam, aminek egy hosszú idő óta várt nyugodtan átaludt éjszaka lett az eredménye. Köszönöm a tanultakat Eszternek és Móninak. :)”

Réka tapasztalata a napi szintű energetikai tisztításról: “A napi tisztító gyakorlat számomra csodálatos lehetőségeket és tapasztalatokat adott és ad, nap mint nap.  Rendszeresen legalább napi kétszer élek ezzel a lehetőséggel (reggel és este), ami által számomra és a családom számára is tapasztalható békésebb, nyugodtabb és harmonikusabb légkör és környezet alakult ki körülöttünk. Hálás vagyok, hogy ez a lehetőség elérhetővé vált számunkra. Nem igényel különleges képességeket, ezért mindenkinek elérhető technika és mindenkinek ajánlott!Nekem a szeretetet, békét és az örömöt hozta az életembe. Szeretettel: Réka

“Sok olyan hely volt, ahol úgy éreztem, csak elfolyik az energiám, teljesen kifáradtam már csak attól, hogy ott voltam, még csak csinálni se kellett semmit. Nem is beszélve a sok negatív érzésről – aggódásról, dühöngésről, stb. ami utána rám tört. Nem ismertem magamra… aztán mikor rendszeresen elkezdtem tisztítani magam energetikailag, ezek a fura hullámzások megszűntek. Ma már gyakran a férjem is úgy jön haza, hogy egyből mondja, amint hazaért hogy takarítsunk egyet, mert érzi, hogy valami nincs teljesen rendben nála.  – Móni

“Az iskolát többször tisztítottuk, melynek eredménye az lett, hogy átmenetileg jobb lett az iskola energetikailag. A gyermekeim, tanítóink arról számoltak be, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lett a légkör, baráti a hangulat, segítőkészek lettek a gyerekek, valamint jó érzés volt az iskolában lenni. Személyes tapasztalatom, hogyha a fiaim összeugranak és kérek nekik tisztítást, 10 percen belül helyreáll a családi béke. Jobb a közérzetük is a tisztítás után.” – Eszter

Hol, mikor, mennyiért?

 • Időpont: LEGKÖZELEBB JÚLIUS 31 kedd délelőtt, 09:00 – 12:00ig!
 • Helyszín: Grál ház, Budapest, Erzsébet krt. 58, 1073 (Király utcai villamosmegálló)
 • A képzés hozzájárulási költsége 6000 Ft./fő, legalább egy héttel előre utalva csak 5000 Ft./fő!
 • A képzésen csak felnőttek vehetnek részt!
 • Maximum létszám 16 fő, ezért csak akkor jelentkezz, ha valóban el tudsz jönni.
 • Jelentkezésed kizárólag a részvételi díj átutalásával válik érvényessé! 

Szeretettel várunk!

Sándor Eszter és Sobják Móni

 

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám*