Minden kaland az eltévedéssel kezdődik.

Az egyéni konzultáción azon dolgozunk, hogyan találd meg a kiutat abból a problémából, amire nem szeretnél már több időt és energiát vesztegetni.

 

Mi jelzi, hogy eltévedtél?

  • sokszor feszültség van benned – nyoma sincs önbizalomnak, optimizmusnak, életkedvnek
  • gyakran elhatalmasodnak rajtad a negatív érzelmek – mint düh, félelem, szomorúság
  • zavar van a kapcsolataidban – a pároddal, szülőkkel, családoddal, barátaiddal vagy a kollégákkal
  • döcögnek a pénzügyeid – sosincs elég, és ha jön, akkor is gyorsan elfolyik
  • nem találod a hivatásod – csak nyűglődsz a munkahelyeden, de érzed, hogy nem ez az igazi
  • a tested már betegség formájában üzeni, hogy valamit nem csinálsz jól
  • sokadszorra kerülsz bele ugyanabba a helyzetbe, és bárhogy próbálod, nem tudsz kilépni belőle

Miben tudok segíteni?

A problémáid gyökere sokszor máshol van, mint gondolnád. Bármi legyen is, ami nem működik úgy az életedben, ahogy szeretnéd, az csak egy jelzés arra, hogy valahol rendet kell tenni. Ez a valahol pedig szinte biztos, hogy nem is a fizikaiban van, hanem a lelki vagy a szellemi rétegeidben. Segítek kideríteni, melyik rétegben kell megoldani az ügyet, majd helyrehozzuk amit kell – ez sokszor érzelmi blokkoldás, energetikai tisztítás vagy előző életek tisztítása. Végül megtanítok olyan gyakorlatokat, amikkel fenn is tudod tartani az állapotot, ahová együtt elértünk. Így aztán a belső rendeződés, ha karban is tartod, meghozza a rendeződést a fizikaiban is – és a probléma megoldódik “magától”.

 

IDŐPONTOT SZERETNÉK

 

Hogy képzeld el, mit csinálunk?

Egy-egy ilyen alkalom mindig beszélgetéssel kezdődik: elmeséled, mivel érkeztél, min szeretnél változtatni, és miben vársz tőlem segítséget az adott üggyel kapcsolatban. Ezek után attól függően, mire van szükséged, többféleképpen haladhatunk tovább.

Ha nem érted, mi tart az útvesztőben, az összefüggésekre segítek rájönni. Stratégiát építünk, hogyan tudsz kijutni az örökös körbe járásból, és hogyan tudod megváltoztatni azt, amit szeretnél. Konkrét lépések tervezése, apró célok pontosítása folyik. (coaching eszköztár)

Ha stratégiád már van, és átlátod, mit kéne tenni, de valami mégis megakadályoz ebben, akkor megbeszéljük a tudatalattiddal, hogy ő is szálljon be a terv támogatásába 🙂 Amiről a tudatalattid valamiért azt hiszi, hogy nem lesz jó neked, azt meg is fogja akadályozni – pedig sokszor egy-egy vezetett meditáció is elég hozzá, hogy megbeszéljük vele, ő  is pozitív hozzáállással fogadja a terved. Amikor feloldjuk ezeket az érzelmi blokkokat, nem csak tudod hogy mit kell tenned, de úgy is érezd, hogy képes vagy rá. (kineziológia eszköztár)

Ha megvan a logikus stratégia, a tudatalattid és az érzelmeid támogatása, még mindig lehet, hogy szükség van további erősítésre. Ilyenkor  a legmagasabb szellemi szintekről kérünk segítséget ahhoz, hogy az akadályok megszűnjenek, és megérkezhessen hozzád, amit szeretnél. Neked továbbra is csak a képzelőerőd kell használni, és követni kell meditatív állapotban amit mondok. Az égiek támogatásával véghez vinni a terveid nagyon megtisztelő és legfőképp hatékony. 🙂 (szellemgyógyász eszköztár)

 

Ha semmin nem változtatsz, semmi nem változik. Mire vársz?

  • Egy konzultáció hossza 1,5 óra, ára 10 000 Ft.
  • Helyszín: Budapest, VII. kerület, a Király utcai villamosmegállónál
  • Időpontegyeztetés: 0036 30 556 66 76,  monikasobjak@gmail.com

IDŐPONTOT SZERETNÉK