“Ha meg akarod érteni az Univerzum titkait, gondolkodj energiában, frekvenciában és rezgésben.” – Nikola Tesla

Az ember többrétegű lény – a testén kívül van lelke és szelleme is. Bármelyik láthatatlan rétegben  történhet olyasmi, aminek a tünetét a fizikaiban úgy hívjuk: “probléma”.

Mi a te problémád?

 • elakadás egy élethelyzetben, esetleg többedszerre, amiből egyedül nem tudsz továbblépni (pl.: negatív önértékelés, tartós kimerültség, céljaid régóta meg nem valósulása, párkapcsolati zavarok, családi ellentétek, munkahelyi konfliktusok, döcögő pénzügyek, hivatás helyett céltalanság az életben…)
 • számodra megterhelő (túl)érzékenység a környezeted hangulataira, energiáira
 • a tested esetleg betegség formájában üzeni, hogy valamit nem csinálsz jól

Hogy működik?

Ahogy azt már biztosan tudod, a gondolkodásod meghatározza a valóságod – amit helyesnek gondolsz, a szerint viselkedsz és cselekszel.

Arról is hallhattál már, hogy nagyrészt a tudatalatti minták irányítják a gondolkodásod. Ennek része mindaz, ami 7 éves korod előtt válogatás és mérlegelés nélkül bevésődött – érzelmi reakciókészleted és legmélyebb meggyőződéseid is.

Minden gondolat és érzelem egy bizonyos energiamezőbe tartozik. A kérdés, hogy ez a mező az életet, a harmóniát és az egységet támogatja, vagy épp ellenkezőleg – a pusztulást, a zűrzavart és a magányt. Ezek az energiamezők táplálják mögöttes hajtóerőként minden helyzet ismétlődését az életünkben, ezzel vagy segítve a boldogságunk kibontakozását, vagy épp akadályoznak minden apró változást, amit a javulás érdekében teszünk.

Ha kitisztítod és újraírod a mögöttes energiamezőt, ami táplálja életed láthatatlan mintázatait, minden változás, amit szeretnél, sokkal könnyebben jön létre – a hozzáállásodban, a gondolkodásmódodban és a történésekben is. Ha rendben is tartod a létrehozott tiszta energiamezőt, gyorsabban és könnyedébben tudod kibontakoztatni az örömöt az életedben.

Mit csinálunk?

Először elmeséled, min szeretnél változtatni, miben vársz tőlem segítséget. Ezek után meditálni fogunk – én mondom majd, hogy mit képzelj el, mint egy mesét, és közben érkeznek a támogató energiák. A belső átrendeződés, ha karban is tartod, meghozza a rendeződést a fizikaiban is – és a probléma gyakran megoldódik “magától”. Végül megtanítok olyan gyakorlatokat, amikkel fenn is tudod tartani az állapotot, ahová együtt elértünk. Ami történik közben:

 • személyes energiamező tisztítás-rendezés-behangolás,
 • lelki-energetikai blokkok oldása,
 • karmikus kényszerpályák felszámolása, terhek letétele,
 • előző életek visszahúzó mintázatainak átírása,
 • akadályozó tudati és tudatalatti mintázatok felderítése,
 • az egység és egész-ség teremtés minden tudásának betöltése.

Hányszor kell jönnöd?

Te döntöd el, hogy élményt szeretnél, vagy eredményt. Egyszeri alkalommal is lehet változást elérni (és igen, sokszor látványosat) de valódi HALADÁST, amit utána hosszú távon tudsz működtetni, több alkalom alatt.

EZÉRT az első alkalom arról szól, hogy megismerkedünk, és elkezdünk együtt dolgozni a kéréseden. Ez az alkalom 2 órás (díja változatlan).

Ha ezután szeretnéd tovább folytatni velem a munkát, minimum 3 alkalommal találkozunk még, és tovább folytatjuk a közös munkát az általad választott témával. Folyamatosan figyeljük, hogy mi változik közben, és mire van szükséged valójában.

Ha semmin nem változtatsz, semmi nem változik. Mire vársz?

 • Egy konzultáció hossza 1,5 óra, díja 15 000 Ft
 • Helyszín: Budapest, VII. kerület, a Király utcai villamosmegállónál
 • Időpontegyeztetés: 0036 30 556 66 76,  monikasobjak@gmail.com

EGYÉNI OLDÁS BÉRLET
Felhasználható a vásárlástól számított 7 hónapig.
5×15 000 Ft = 75 000 Ft helyett 65 000 Ft (kedvezmény: 10 000 Ft) A bérlet megvásárlásával az ötödik alkalmat majdnem ajándékba kapod!

A módszer nem egészségügyi és nem pszichológiai tevékenység. A konzultáció nem helyettesítheti az orvosi kezelést vagy a pszichoterápiát. Pszichiátriai kezelés alatt álló, illetve bármilyen pszichés vagy mentális probléma miatti gyógyszeres kezelés alatt álló személyeket nem tudok fogadni! Orvosi és gyógyítói tevékenységet nem végzek.