AZ ÉLET VIZE – NŐI KÖR

… ha egy nőnek rossz napja van, mindenki másnak is az lesz. Legyen inkább jó napod.

élet vize női kör

 

A női működésből adódóan a nőknek sajátos kihívásaik (is) vannak az energiaszintjükkel való gazdálkodás során. Tanuld meg, hogyan kell bánni vele ahhoz, hogy jó napod legyen!

 

A mesék szerint az élet vize gyógyító, megfiatalító, szépítő, életet visszaadó víz. Ennek a víznek a forrását fedezzük fel az öt alkalom során. Ha tudod, hol keresd, mindig vissza tudsz térni ide töltődni, kisimulni. Sokszor őrült módjára rohangászunk fel-alá a világban, és keressük azt a valamit, amitől végre csillapodik a lelkünk szomjúsága. Nem kell sehova rohanni – a forrás benned van elrejtve.

AZ ÉLET VIZE női körön visszatérünk ahhoz a forráshoz, ami mindent összerendez, erőt és magabiztosságot ad.

Kinek való ez a csoport?

 • aki szeretné nőként jobban megismerni milyen ősi minőségek segítik vagy épp akadályozzák a nőiessége kibontakoztatásában, élvezésében
 • aki szeretné női önbizalmát növelni
 • aki szeretné feltérképezni, milyen erőforrásai vannak nőként, amelyeket használhat
 • aki szeretné újratanulni, hogyan tud mindig energiával teli, sugárzó és magabiztos maradni
 • aki szeretné visszakapni és használni teremtő erejét
 • aki szeretné nőként megtalálni a helyét a saját életében
 • aki szeretné felismerni az élet  – elsőként a saját élete – változásának ritmusát, és együtt haladni vele

Mit fogunk csinálni?

Minden alkalommal lesz egy rövid előadás az adott alkalom témájáról, majd a hallottakat rögtön gyakorlatba fordítjuk. Számíthatsz vezetett meditációra, egyéni belső munkára – rajzolással, írással, mesékkel, páros vagy kiscsoportos gyakorlatokra, beszélgetőkörre.

 1. Ismerkedés a hattyúval – Ki vagyok most, mint nő, és ki szeretnék lenni? – a benned lakó nők káosza vagy harmóniája irányítja a mindennapjaid. Ismerkedj meg és köss barátságot velük.
 2. A bennem lévő erő – Hogyan használjam is azt, amire már most bátran támaszkodhatok? – a személyiségedben rejlő erőforrások és csapdák felsimerése. Építsd az önbizalmad a jobbik feledre!
 3. A világ közepén – Mi kell ahhoz, hogy a helyemen érezzem magam a saját életemben? – a női életritmus és a feltöltődés 4 dimenziója: tervezz a saját ritmusoddal!
 4. Az örökké termő fa – Miből meríthetek még több erőt? – külső és belső támaszaid megismerése és felépítése: lelki és energetikai szinten.
 5. Hét korty az élet vizéből – Hogyan tudok együtt haladni az élet áramlásával? – útmutató az élet változásainak természetéhez. Ha tudod, mi történik, azt is tudod, mit kell tenned! 

Mivel leszel gazdagabb a végére?

Akárhogy is nézzük, mire végigjárod a 5 alkalmat, eltelik majdnem három hónap. Ez alatt sok minden mozdul majd- attól is függ, hogy milyen céllal érkezel. Tisztábban fogod látni, hogy ki vagy te valójában és mire van szükséged ahhoz, hogy jól legyél. Több bátorságod lesz ahhoz, hogy ezért el is kezdj tenni, és kiállj magadért. Végül – és talán ez mindennek a kulcsa – könnyebben fogsz tudni újratervezni, változtatni, és együtt haladni az élet áramlásával.

Technikai részletek

 • 5 alkalom, kéthetente HÉTFŐN este 18:00 – 21:00
 • egy alkalom 4500 Ft (összesen 22 500 Ft), Jelentkezésed 10 00 Ft előleg utalásával válik érvényessé.
 • helyszín: Budapest, 2. kerület, Mechwart ligetnél

A jelentkezés folyamatos, minden csoport minimum 6 fővel indul el. Ha érdekel a program, jelezd, ne várj a többiekre!

JELENTKEZEM AZ ÉLET VIZE NŐI KÖRBE