9 nő – lélekhívó meditációs kör

A régi időkben létezett egy olyan szokás, hogy ha egy nő kisbabát szeretett volna, először a leendő gyermek lelkét szólította meg. Ilyenkor 9 nő összegyűlt 9 héten át egy-egy alkalommal, és közösen imádkoztak/meditáltak azért, hogy a leendő gyermek lelke megérkezzen a leendő édesanyához.

 

lélekhívás mindenstimmel

Ezt a hagyományt élesztjük újra modern formában ezen a csoporton. Közben pedig mindent megteszünk azért, hogy az áldott állapotba kerülés akadályait kitisztítsuk a szellemi terekből, és a kis lélek megérkezhessen, lekötődhessen ide a fizikai valóságba is.  A 9 hét tisztítási fókuszai:

 1. saját női energetika tisztítása és erősítése
 2. saját életből eredő akadályok feloldása
 3. a saját párommal kapcsolatos akadályok feloldása
 4. anyai gátló minták feloldása
 5. női generációs gátló minták feloldása
 6. apai gátló minták feloldása
 7. férfi generációs gátak feloldása
 8. a leendő gyermek lelkével kapcsolatos gátló tényezők feloldása
 9. további felmerülő akadályok oldása

Mit fogunk csinálni?

Minden alkalommal mesélek röviden az alkalom témájáról. Eztán vezetett meditáció következik, majd kérdező és megbeszélő körrel zárjuk az alkalmat. Alapvetően a szellemi terekben dolgozunk, tehát nem fogunk tornázni (test), és nem fogjuk komolyabban bolygatni a múlt sebeit (lélek). Ezeket meghagyjuk az orvosoknak, pszichoterapeutáknak és természetgyógyászoknak. Mi meditálni fogunk, és a szellemgyógyászat módszereit hívjuk segítségül.

Kinek való?

Itt a helyed, ha úgy hiszed, hogy erre a földre érkezünk „valahonnan”. Itt a helyed, ha úgy hiszed, hogy van egy végtelenül intelligens és bölcs valami körülöttünk (Isten, Kvantummező, Univerzum, Forrásmező) amitől lehet kérni segítséget.

Meditációs gyakorlottság és spirituális vagy energetikai technikák ismerete nem feltétel, de ha van, akkor neked hasznos lesz (meg persze a csoportot is emelni tudja).

Rólam bővebben: http://mindenstimmel.hu/ki-vezeti/

Technikai infók

 • időpont: kedd esténként 18:00 – 21:00, 9 egymást követő héten át
 • az első alkalom 2017. október 17. kedd, az utolsó december 12. kedd. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha előre láthatólag ott tudsz lenni az összes alkalmon. (Tudom, hogy eshetnek be váratlan dolgok, és ezzel rendben is vagyunk. A folyamat teljessége miatt neked is jó, ha az összes alkalmon itt vagy.)
 • helyszín: Budapest, Déli Pu – Széll Kálmán tér tengely (pontos helyszín jelentkezés után mailben)
 • a részvétel díja összesen 33 000 Ft. Jelentkezésed 10 000 Ft előleg utalásával válik érvényessé. Az utaláshoz az adatokat jelentkezés után küldöm el neked.
 • jelentkezni ezen a linken tudsz LEGKÉSŐBB október 11. szerda délig: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi-hFBp3S5yiz52m8HH-wYiysXyebBoU3MDzHyHfmhgyTQgg/viewform
 • Ha a 9 hely betelt, onnantól várólista van.

Tájékoztatás: A CSOPORTON VALÓ RÉSZVÉTEL NEM GARANTÁLJA A TEHERBE ESÉST, ÉS NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI VAGY PSZICHOLÓGUSI ELLÁTÁST.