CSOPORTOS PROGRAMOK

az évkör rendje szerint

****

2020 IDŐPONTJAI

TAVASZ

Tavasz február-március-áprilisi időszaka az ébredésről szól. A befagyott területek lassú olvadásáról, a kíváncsiskodó apró moccanásokról. Ez a tapogatózás, a kísérletezés, az egyre bátrabb szárnypróbálgatás ideje.

A női minőségek közül a Leány a remény, az optimizmus, az újrakezdés lendületét hordozza magával. Ő az, aki hisz a csodában, ezért nem ismer lehetetlent. Ő az, aki érti benned a szépséget, a virágok nyelvét, a madarak énekét. Ő az, akinek bizalma töretlen, és tiszta szíve ragyogó.

Évköri esték sorozat

tematikus alkalmak

  • Találkozás a belső gyermekkel workshop
  • A Hold éve – női teremtő erő sorozat 🌷 : Negyedévente egyszer, az adott negyedév női minőségére fókuszálunk.
  • Belső gyermekem felnevelése nap: Ha belső gyermeked boldog, hozzáférsz a kreativitásodhoz, a kíváncsiságodhoz, az örömképességedhez és önbizalmadhoz.

NYÁR

Nyár a kibontakozás és virágba borulás ideje. Május-június-júliussal szárba szökkennek az elindult folyamatok, egyre nagyobb a forróság, egyre inkább a megvalósításon van a hangsúly.

Szerető kinyílása végigvezet az önszeretettől a másik szeretéséig. Ő az, aki meri élvezni az életet. Ő az, akit elsodor a nevetés, aki mezítláb táncol, aki felveszi a piros ruhát. Ő az, aki képes magát átadni az életnek… s ezáltal ő az, aki képes felolvadni a másik ölelésében is, ha annak jön el az ideje.

Évköri esték sorozat

tematikus alkalmak

  • A tudatos párkapcsolatok pillérei: RÉSZLETEK HAMAROSAN
  • A Hold éve – női teremtő erő sorozat 🌷: Negyedévente egyszer, az adott negyedév női minőségére fókuszálunk.
  • Párkapcsolati szintlépő nap: Kinek mi okoz örömet? Hogyan mutassam ki a szeretetem, hogy a másik is megértse? Párban és egyedül is jöhettek!

elvonulás

Az Ötödik Elem – elvonulás nőknek: háromnapos női program

ŐSZ

Az Ősz a kiteljesedés ideje. Augusztus-szeptember-októberrel learatjuk mindannak a gyümölcseit, amiért eddig dolgoztunk. Számba vesszük a bőséget, amit teremtettünk, és kiválogatjuk, amire nem lesz szükség a jövőben.

Az Anya a feltétel nélküli, körbeölelő szeretet minőségét sugározza benned. Ő az, aki táplál, aki odafigyel, hogy mindened meglegyen. Ő az, aki pihenni küld, ha elfáradtál. Ő az, aki észreveszi, ha valami fáj. Ő az, akinek ringató karjaiban mindig vigaszra találsz.

Évköri esték sorozat

tematikus napok

  • Self-care alapok: rakd tele a kamrád: RÉSZLETEK HAMAROSAN
  • A Hold éve – női teremtő erő sorozat 🌷: Negyedévente egyszer, az adott negyedév női minőségére fókuszálunk.
  • Bőség és boldogság: mennyi az elég? – önszerető nap: Ha sosem vagy elégedett azzal ami van, pedig tudod, hogy jó dolgod van. Ha mindig rohansz valami után, de még azt se tudod kiélvezni, amid van.

TÉL

Tél az évkör természetes rendje szerint november-december-január hónapjai. Ez a csend, a befelé fordulás, a megpihenés és a mély-mozdulatlan átalakulások ideje. Ez az új álmok álmodásának ideje, amikor elültejük szívünk vágyait a jövőnk kertjébe.

Bölcs Asszony minőségének ideje is ez. Hozzá kapcsolódik az elengedés képessége, ő az, aki érzi benned, ha valaminek az ideje lejárt. Ő az, aki a csillagokból kiolvassa legmélyebb álmaid. Ő az, aki a lelkedhez énekel és ettől megpihen benned minden. Ő az, aki egyetlen pillantással megadja a válaszokat, még szólnia sem kell. Ő az, aki kapcsolatot ápol benned a megérzésekkel és a megmagyarázhatatlan bizonyossággal. Ő az, aki tanít, és emlékeztet évszázadok bölcsességére.

Évköri esték sorozat

tematikus alkalmak

elvonulás

Téli Álom – visszatérés önmagad álmához: háromnapos női program