AZ ÉLET VIZE – NŐI KÖR

… ha egy nőnek rossz napja van, mindenki másnak is az lesz. Legyen inkább jó napod.

 

 

  A nőknek sajátos kihívásaik (is) vannak az energiaszintjükkel való gazdálkodás során. Tanuld meg, hogyan kell bánni magaddal ahhoz, hogy jó napod legyen!

 

 

 • Az életed egy kaotikus hajszának tűnik és te csak loholsz magad után vég nélkül?
 • Úgy érzed, gyakran a kimerülés szélén küzdesz és nincs miből erőt nyerj és feltöltődj?
 • magabiztosságod cserben hagy épp amikor a legnagyobb szükséged lenne rá?
 • Úgy érzed, mintha az életed nem is rólad szólna hanem valaki másról?
 • Úgy érzed, hiába próbálkozol sose leszel elég jó?
 • Nehezedre esik kiállni önmagadért, és úgy érzed nem becsülnek meg?
 • Hiába próbálkozol, nem tudsz nőként kibontakozni úgy, ahogy szeretnél?
 • Úgy érzed, mostanában semmi sem sikerül amit szeretnél?
 • Folyamatosan akadályokba ütközöl és meghiúsulnak a szépen eltervezett dolgaid?

 

Ez a csoport neked való, ha…

 • szeretnéd felismerni az élet  – elsőként a saját életed – ritmusát, és együtt haladni vele
 • szeretnéd nőként megtalálni a helyed a saját életedben
 • szeretnéd feltérképezni, milyen erőforrásokkal töltődhetsz nőként lényed minden szintjén
 • szeretnéd újratanulni, hogyan tudsz mindig energiával teli, sugárzó és magabiztos maradni
 • szeretnéd női önbizalmad és határozottságod növelni
 • szeretnéd visszakapni és használni teremtő erődet
 • szeretnéd nőként jobban megismerni milyen ősi minőségek segítenek vagy épp akadályoznak a nőiességed kibontakoztatásában, élvezésében
 • szeretnél könnyedén együtt haladni az élet áramlásával, a változásokkal

 

A mesék szerint az élet vize gyógyító, megfiatalító, szépítő, életet visszaadó víz. Ennek a víznek a forrását fedezzük fel az öt alkalom során a test, a lélek és a szellem rétegeiben. Ha tudod, hol keresd, mindig vissza tudsz térni ide töltődni, kisimulni. Sokszor őrült módjára rohangászunk fel-alá a világban, és keressük azt a valamit, amitől végre csillapodik a lelkünk szomjúsága. Nem kell sehova rohanni – a forrás benned van elrejtve. AZ ÉLET VIZE női körön visszatérünk ehhez a forráshoz, ami mindent összerendez, erőt és magabiztosságot ad.

Arról nem is beszélve, hogy ha te nem vagy a helyeden nőként, se a saját dolgaid, se a körülötted élő férfiak nem tudnak jól működni. Először magadat kell rendezni ahhoz, hogy minden más rendeződhessen. 

JELENTKEZEM AZ ÉLET VIZE NŐI KÖRBE

 

Mit fogunk csinálni?

Minden alkalommal lesz egy rövid előadás az adott alkalom témájáról, majd a hallottakat rögtön gyakorlatba fordítjuk. Számíthatsz vezetett meditációra, egyéni belső munkára – rajzolással, írással, mesékkel, páros vagy kiscsoportos gyakorlatokra, beszélgetőkörre.

 1. TEST: Ritmus és rend –  A női életritmus és a feltöltődés dimenziói: tervezz a saját ritmusoddal, és szervezd meg úgy az életed, hogy kényelmes legyen!
 2. TEST: Kiapadhatatlan forrásaim – Tartsd kézben az energiaszinted, vedd magadhoz  fizikai, lelki és energetikai töltődésed kulcsait.
 3. LÉLEK: A bennem lévő erő – Ha nincs lelkierőd, nem csoda, ha cserben hagy az önbizalom és a pozitív hozzáállás. Vedd vissza az erőd és add vissza a mások nyűgeit, hogy teljesen önmagad lehess!
 4. LÉLEK: A sokszínű kert ajándékai – A benned lakó női minőségek káosza vagy harmóniája irányítja a mindennapjaid. Ismerkedj meg és köss barátságot velük, hogy kibontakoztathatsd magadból azt a nőt, aki valójában lenni szeretnél.
 5. SZELLEM: Hét korty az élet vizébőlHaladj együtt élet áramlásával – ha tudod, mi történik, azt is tudod, mit kell tenned hogy utazhass a hullámmal fuldoklás helyett! 

Mivel leszel gazdagabb a végére?

Akárhogy is nézzük, mire végigjárod az 5 alkalmat, eltelik majdnem három hónap. Ez alatt sok minden mozdul majd- attól is függ, hogy milyen céllal érkezel. Érteni fogod, hogy hogyan működsz, mint többrétegű rendszer, és hogy ki is vagy te valójában. Tisztábban fogod látni, mire van szükséged ahhoz, hogy jól legyél a hullámzás minden időszakában. Esélyed lesz egyre röbbször ragyogni :). Több bátorságod lesz ahhoz, hogy elkezdj tenni, és kiállni magadért. Végül – és talán ez mindennek a kulcsa – könnyebben fogsz tudni újratervezni, változtatni, és együtt haladni az élet áramlásával.

HA MÉG MINDIG NEM VAGY BENNE BIZTOS, SZÜKSÉGED VAN-E ERRE… TÖLTSD LE EZT A KÉRDŐÍVET:

 KITELJESEDETT NŐ KÉRDŐÍV

Technikai részletek

 • 5 alkalom, kéthetente KEDDEN este 18:00 – 21:00
 • egy alkalom 4500 Ft (összesen 22 500 Ft), Jelentkezésed 10 000 Ft előleg utalásával válik érvényessé.
 • helyszín: Budapest, 7. kerület, A Király utcai villamosmegállónál

A KÖVETKEZŐ CSOPORT INDULÁSA: tervezés alatt

Időpontok: tervezés alatt

JELENTKEZEM AZ ÉLET VIZE NŐI KÖRBE

Akik már kipróbálták, ezt mondják:

Nagyon sokat adtak a női köri esték, a meditáció és a támogató légkör több napig érezteti a hatását 🙂 Szerettem, hogy mindenkit meghallgatsz, megosztod az anyagot másnap, és változatos alkalmakat tartasz – beszélgetős és egyéni befelé fordulós részei is vannak az estéknek. Sok minden tudatosodott, ami korábban csak zavarosan létezett bennem: a női ciklus sajátosságai, a női minőségek (istennők) minden nőben létezőek… az, hogy ezek a princípiumok (az elemek) erősíthetők bizonyos technikákkal, és végül a meditációkból is sokat tanultam! Ajánlom azoknak, akik szeretnének kisebb, támogató körben részt venni, akikkel megoszthatják a gondolataikat, és érdeklődnek a meghirdetett témák iránt. – Eszter

Ami különösen jól esett: a vörös takaró, a vezetett meditációk és a jókedv! 🙂 A kör kezdete óta sokkal türelmesebb és belátóbb vagyok. Kezdem megtalálni a saját tempómat. Elfogadtam a változást és természetesnek veszem. Olyan ismereteket tudásokat kaptam, amelyek még ilyen formában nem kerültek elém, illetve nem voltak ilyen jól struktúrába rendezve. A belső erőforrásokat és az azokhoz vezető gyakorlatokat viszem magammal. Ajánlom a kört bárkinek, aki úgy érzi elakadt, boldogtalan, gyenge vagy legalábbis nem érzi jól magát az életében. Meg azoknak, akik kíváncsiak a női minőségekre, tudásokra közérthető, de személyes formában. – Kriszti

Minden megvan bennem, amire szükségem van, és itt kaptam emlékeztetőket, hogy felfedezzem, felszínre hozzam, felerősítsem magamban azt, amire éppen szükségem van. A találkozók óta nyugodtabb vagyok, elfogadóbb, jobban tudom kezelni a nehéz helyzeteket, ezekből tudok építkezni – ez mind felerősödött, megerősödött bennem. Szeretettel ajánlom a kört minden nőnek. Belső egyensúly, önismeret, belső fény megtalálása, csupa olyan dolog ami kell ahhoz, hogy egy nő nap mint nap ragyogjon. – Sára

Ezen a csoporton sikerült meditálnom, ez korábban nem ment (3 éve próbálom). Mióta elkezdtük, még nem sok dolog változott az életemben, az hosszú távú munka lesz, de van mit “lekérnem” hozzá (Köszi a halakat!). Ajánlom a csoportot mindenkinek, aki nyitott arra, hogy újszerű eszközökkel változtasson az életszemléletén. – A koskergető

Jelen lenni a foglalkozásokon békét és megnyugvást hozott, kiszakadást a mindennapi robotból. Végre volt egy külön idő, amit önmagam megismerésére fordíthattam úgy, hogy egy számomra teljesen új nézőponton alapuló tudásról kaphattam kalauzolást. Heuréka érzés volt pl. az 5 elem működése, az istennők karaktere, vagy a vörös sátor szerepe. Felállítani ezeket a nőiesség oldalán és látni, hogyan működnek az erők izgalommal és lelkesedéssel töltött el. “Igen ez az, így lehetek teljesebb” érzéssel. Ismeretükkel megérthettem és ezáltal előnyömre fordíthatom az erőket. Engem gazdagított ez a tudás, megnyugvást, és békét hozott a lelkembe. Az elcsendesedett belső hang végre engedte, hogy új dolgokat is meglássak magam körül. Sokkal többet mosolygok, szeretek jókedvű lenni és ennek mentén élni a mindennapjaimat. Anikó

JELENTKEZEM AZ ÉLET VIZE NŐI KÖRBE