FELKÉSZÜLÉS A NYÁRRA

május 14., csütörtök, 18:00–21:00

A női lét alapja a ciklikusság – ideje visszakapcsolódni hozzá minden szinten, hogy támogató erőként jelen legyen a mindennapjaidban is. Hiszen minden elmélet annyit ér, amennyit a gyakorlatban képes vagy csinálni is belőle. Ezeknek az alkalmaknak az a célja, hogy képes legyél ráhangolódni az előtted álló negyedévre, és kihasználni annak erőit életed folyamataiban.

A Tél az évkör természetes rendje szerint november-december-január hónapjai. Ez a csend, a befelé fordulás, a mély átalakulások ideje. Ez az új álmok álmodásának ideje, amikor elültejük szívünk vágyait a jövőnk kertjébe.

A Tavasz február-március-áprilisi időszaka az ébredésről szól. A befagyott területek lassú olvadásáról, a kíváncsiskodó apró moccanásokról. Ez a tapogatózás, a kísérletezés, az egyre bátrabb szárnypróbálgatás ideje.

A Nyár a kibontakozás és virágba borulás ideje. Május-június-júliussal szárba szökkennek az elindult folyamatok, egyre nagyobb a forróság, egyre inkább a megvalósításon van a hangsúly.

Az Ősz a kiteljesedés ideje. Augusztus-szeptember-októberrel learatjuk mindannak a gyümölcseit, amiért eddig dolgoztunk. Számba vesszük a bőséget, amit teremtettünk, és kiválogatjuk, amire nem lesz szükség a jövőben.

Amiről ezen az alkalmon mesélek:
* ciklikusság az év körén a nagy égi rend szerint
* ciklikusság a hónapokban a hold rendje szerint
* ciklikusság egy napon belül a nap rendje szerint
* melyik ciklus mit támogat? Melyik időszak mit támogat a cikluson belül?
* tippek és trükkök: hogyan tudok együtt haladni a ciklusokkal a helyett, hogy ellenük dolgoznék? Mire használjam ezt a negyedévet?

Minden estének része egy (néha több) olyan gyakorlat, amivel a kapott tudást egyből használni is kezded, záráskét pedig egy meditáció, amelyben felvesszük a kapcsolatot az évszakhoz tartozó minőségekkel és felkérjük őket az együttműködésre.

Részvételi díj: 5500 Ft/fő
Jelentkezés: monikasobjak@gmail.com

Következő alkalmak 2020 során:

Felkészülés a Tavaszra: február 13.
Felkészülés a Nyárra: május 14.
Felkészülés az Őszre: augusztus 13.
Felkészülés a Télre: november 12.