Mindenstimmel

Női energiakezelés – Méháldás

Ez egy csendes, szelíd energetikai folyamat, amiben megpihenhetsz, és viszonylag keveset beszélgetünk. Az elején elmeséled, miért érkeztél, min akarsz változtatni. Eztán az alkalom nagy részében te csendben pihensz a takaró alatt, és vizualizálod, amin épp dolgozunk (csinálod a témához kapcsolódó belső energiagyakorlatot) én pedig szintén csendben rásegítek plusz energiával. Ez egy szelíd módszer, ami egy pár könnyű érintést jelent, de ha nem szeretnéd, hozzád sem kell érjek.

Miben segíthet?

  • Fizikai problémák energetikai hátterének rendezése: nőgyógyászati problémák, hormonrendszeri egyensúlytalanságok, menstruációs ciklus rendezése, menopauza tüneteinek enyhítése, méheltávolítás esetén támogatja a női energiarendszert.
  • a méh teremtő, megtartó és növelő energiájának erősítésében (gyermek foganása, terveink megvalósítása),
  • női élethelyzetbeli elakadások, generációs minták kitisztításában – az önbizalom és „elég jó vagyok”érzésének erősítése, nőiesség felvállalása és boldog megélése, saját határok tiszteletben tartatása, kreatív teremtő erő visszavétele, romboló párkapcsolati minták oldása, társfüggőségtől való megszabadulás, önszabotázs megszüntetése – hogy csak néhány népszerű témát mondjak.

A legtöbben úgy érkeznek hozzám, hogy csak egy alkalmat szeretnének, aztán a következő hónapban felbukkannak újra, hogy mégiscsak haladnának tovább a folyamattal. Ezért leírom a teljes menetet, amit érdemes végigjárni, de természetesen CSAK AZ ELSŐ alkalomra is szívesen látlak, ha egyenlőre elköteleződés nélkül kipróbálnád, hogyan működik ez az egész.

A 7 alkalom fonala

  1. Méháldás, vagyis energetikai alapozás: a női energiarendszer tisztítása és beindítása
  2. Saját erőforrásaid beindítása: az életerőd mértékének növelésére
  3. Saját belső tengelyed megerősítése: egyenes derék és önbecsülés
  4. Saját belső iránytűd beüzelemlése: ami a számodra jó irányba terel
  5. Az alsó erőközpont aktiválása: megtartás és elengedés, aktív és passzív oldal harmonizálása
  6. A középső erőközpont aktiválása: az önszeretet – elfogadás és a kiáramlás – mások szeretetének egyensúlya, saját szívem vágyaihoz való (vissza)kapcsolódás
  7. A felső erőközpont aktiválása: belső bölcsesség, megérzés és intuíció

Ezen a felépítő folyamaton ebben a sorrendben tudsz végighaladni. Minden alkalommal kapsz egy-egy olyan tippet, amivel könnyebben tudod megtartani az alkalom során elért magas rezgésű erőteret. Ha szükséges, egy-egy alkalmat meg is ismételhetsz. Átugrani nem lehetséges, hiszen alapok nélkül összedől a ház.

Az energiakezelés Pozsgai Nikoletta tanításai szerint zajlik, CSAK SZEMÉLYESEN!

Hozzájárulás: 20 000 Ft/alkalom, egy alkalom 120 perc

Helyszín: Budapest, a Jászai Mari tértől 6 percre.

Bejelentkezés: telefonon vagy e-mailben: 0630 55 666 76 / monikasobjak@gmail.com

***

NŐI ERŐ BÉRLET

Felhasználható a vásárlástól számított 8 hónapig.
Csak 7×20 000 Ft = 140 000 Ft helyett 120 000 Ft (kedvezmény: 20 000 Ft)
A bérlet megvásárlásával a hetedik alkalmat ajándékba kapod!

***

A módszer nem egészségügyi és nem pszichológiai tevékenység. A konzultáció nem helyettesítheti az orvosi kezelést vagy a pszichoterápiát. Pszichiátriai kezelés alatt álló, illetve bármilyen pszichés vagy mentális probléma miatti gyógyszeres kezelés alatt álló személyeket nem tudok fogadni! Orvosi és gyógyítói tevékenységet nem végzek.