hol a helye a nőnek mindenstimmel

Ha nem vagy a helyeden nőként, se a saját dolgaid, se a körülötted élő férfiak nem tudnak jól működni.

Sokáig úgy voltam vele, hogy ezt az egész női témát nem tudom, minek tolják így túl, hiszen igazából mindenki lelke meg energetikája ugyanazok szerint az időtlen szabályok szerint működik. Míg egy napon világossá vált, hogy a férfi logika útján nem tudok tovább fejlődni és fenntartani az egyensúlyt – innen valami más kell, ami továbbvisz. Ez a valami pedig a női megérzés. Innen pedig kikerülhetetlenné vált a női tudással való mélyebb ismerkedés…

Megértettem, hogy ha nem vagyok a helyemen nőként, a dolgaim és a körülöttem élő férfiak sem fognak jól működni. A munkamegosztás lényege az, hogy ha én a helyemen tudok állni nőként, – női minőséggel, női energiával, női szempontokkal – attól én is jól vagyok, meg a környezetem is jól van. Mondhatni virágzásnak indultak a dolgok. Ilyenkor a férfiak is a helyükre tudnak állni férfiként, és ha még egymás mellé is állunk, sokkal könnyebben megy minden. De NEKEM kell ELKEZDENI azzal, hogy saját magamat összerendezem.

  • MÉHGYÓGYÍTÁS (egyéni)
  • A méhgyógyítás egy minimum 6 alkalmas energetikai folyamat, amivel harmóniát és fényt viszel női energiád teremtő központjába.
  • MESÉLŐ – NŐI KÖR (havonta)
  • Ezzel a sorozattal végigjárjuk az évkört, azt a nagyobb ritmust, amibe életünk ritmusa is számtalan szinten belesimul – akár tudomást veszünk erről, akár nem. A női lét alapja a ciklikusság – ideje visszakapcsolódni hozzá minden szinten, hogy támogató erőként jelen legyen a mindennapjaidban is.
  • Az ötödik elem – elvonulás nőknek 2019
  • Mindennek az alap alkotóelemei az elemek – fizikailag is és a szemnek láthatatlan tereinkben, testeinkben is. Ha pedig benned nincs meg az egyensúly, hogyan legyen ott a kapcsolataidban, a hivatásodban, a hétköznapokban?
  • 5 ELEM LEÁNYBÚCSÚ – Ezen a rendhagyó lánybúcsún a felejthetetlen élmény mellé a résztvevők a női erő és az elemek bölcsességét kapják ajándékba. Egyénileg rendelhető program minimum 6 fős csoport részére.

***** MINIMUM 8 FŐS CSOPORTOKNAK RENDELHETŐ PROGRAMOK*****