hol a helye a nőnek mindenstimmel

Ha nem vagy a helyeden nőként, se a saját dolgaid, se a körülötted élő férfiak nem fognak jól működni.

 

Sokáig úgy voltam vele, hogy ezt az egész női témát nem tudom, minek tolják így túl, hiszen igazából mindenki lelke meg energetikája ugyanazok szerint az időtlen szabályok szerint működik. Míg egy napon világossá vált, hogy a férfi logika útján nem tudok tovább fejlődni és fenntartani az egyensúlyt – innen valami más kell, ami továbbvisz. Ez a valami pedig a női tudás.

Megértettem, hogy ha nem vagyok a helyemen nőként, a dolgaim és a körülöttem élő férfiak sem fognak jól működni. A munkamegosztás lényege az, hogy ha én a helyemen tudok állni nőként, – női minőséggel, női energiával, női szempontokkal – attól én is jól vagyok, meg a környezetem is jól van. Mondhatni virágzásnak indultak a dolgok. Ilyenkor a férfiak is a helyükre tudnak állni férfiként, és ha még egymás mellé is állunk, sokkal könnyebben megy minden. De NEKEM kell ELKEZDENI azzal, hogy saját magamat összerendezem.

 

  •  AZ ÉLET VIZE – NŐI KÖR
    •  Ha egy nőnek rossz napja van, mindenki másnak is az lesz. Legyen inkább jó napod, és tanuld meg végre mi mindent tehetsz ezért! Újraélednek a női tudások, amik feledésbe merültek.