Az ötödik elem – pünkösdi elvonulás nőknek

2019. június 7-8-9.

Mindennek az alap alkotóelemei az elemek – fizikailag is és a szemnek láthatatlan tereinkben, testeinkben is. A 4 elem – víz, tűz, föld és levegő – egyensúlya nélkül nem maradhat meg hosszú távon a harmónia, az egység érzés, az egészség és a szer-elem az életedben. Ha pedig benned nincs meg, hogyan legyen ott a kapcsolataidban, a hivatásodban, a hétköznapokban?

A hagyományos kínai orvoslás 4500 éve, az indiai orvoslás, az ayurveda rendszere 5000 éve tudja és használja is ezt a tudást. A hétköznapi életvitel praktikus dolgaiban is támpontot ad az elemek mentén mindkét ősi rendszer. Biztosan te is hallottál már a keleti térrendezésről (indiai vaszati vagy vasztu és a kínai feng shui) az étrendről (ayurvedikus táplálkozás és a kínai medicina szerinti diéta), mozgásrendszerekről (ilyenek a jóga és a tai chi), és mindkét rendszerhez tartoznak gyógyító praktikák (pl. ayurvedikus masszázs és akupunktúra) és meditációs gyakorlatok is.

A mai modern nyugati asztrofizika tudósai is azt vallják, hogy az elemek az Univerzumunk építőkövei, de a nyugati ember érdekes módon mégsem alkalmazza praktikusan a hétköznapi életében ezt a tudást. A nyugati és főleg a városi ember nagyon elszakadt ettől a bölcsességtől. Ennek a tudásnak az alapjait pótolhatod ezzel a két napos tanfolyammal.

 

Honnan tudod, hogy itt a helyed?

 • nem vagy elégedett a kapcsolataiddal, a hivatásoddal vagy saját magaddal
 • szalmaláng vagy jégcsap: intenzíven tudsz lelkesedni, de csak rövid időre – vagy épp olyan hűvös vagy, hogy semmi nem tud lázba hozni
 • földhözragadt vagy örök vándor: nehezen mozdulsz ki a megszokottból, vagy lépsz előre – vagy épp sehol nem tudsz megnyugodni, nem érzed otthonosan magad igazán
 • elszállt vagy kalitkába zárt: gyakran elkalandozol, nagyokat álmodsz, összeszedetlen és csapongó vagy – vagy épp elképzelni sem tudsz mást, mint ami körülvesz éppen
 • drámakirálynő vagy kőszív: sokszor elragadnak az érzelmek –  vagy úgy érzed mintha teljesen érzéketlen lennél
 • nem érzed az örömöt a bőrödben, az életedben – minden nyűgös, unalmas és értelmetlen

JELENTKEZEM

 

Mit kapsz a végére?

Két és fél pihentető napot a természetben, ahol közvetlenül kapcsolódhatsz magaddal és az elemek erejével – na meg rengeteg gyakorlati tippet, amit haza is vihetsz magaddal, hogy a fent emlegetett hétköznapokban saját jól-létedre és örömödre használd! Visszakapod legigazibb, ragyogó önmagad.

 • Átláthatod és megérezheted lényed összes rétegét (a láthatatlanokat is), ezen belül pedig a női működés és energiarendszer sajátosságait.
 • Megtanulhatod, hogyan őrizd meg  a harmóniát és hozd működésbe a női erőket az elemek segítségével.
 • Elkezded visszavenni a saját energiád és teremtő erőd onnan, ahová most elaprózódik, elfolyik.
 • Egyenként kapcsolatba lépsz az elemekkel, megismerkedsz az elemek bölcsességével, és megtanulsz velük bánni.
 • A tűz ajándéka – a szenvedély és melegség
 • A föld ajándéka – a biztonság és táplálás
 • A levegő ajándéka – a szabadság és szárnyalás
 • A víz bölcsessége – az áramlás és ringatás
 • A szer-elem bölcsessége – az egység és harmónia
 • Végül pedig rögzíted a rendszeredben mindazt a jót, amit megkaptál, hogy bármikor elővehesd a hétköznapokban is!

 

Hogyan, hol, mikor, mennyiért?

Időpont: 2019. június 7-8-9, péntek délután 16:00 – vasárnap este 18:00, ottalvós program!

Helyszín: Piliscsaba, Cosmos Panzió

Részvételi díj: 45 000 Ft/ fő, jelentkezésed 10 000 Ft foglaló utalásával válik érvényessé! A díj tartalmazza a programon való részvételt (25.000 Ft), a szállást 2-3 ágyas szobákban (mindegyikhez tartozik fürdő, Wc-vel és zuhannyal) és háromszori vegetáriánus étkezést (20.000 Ft). A CSOPORT LÉTSZÁMA MAXIMUM 12 FŐ, helyed biztosításában a beérkező foglalók sorrendje számít.

Tervezett program: A péntek délutánt összehangolódással töltjük – te saját magaddal, a helyszínnel és a csoport egymással veszi fel a kapcsolatot. Az este során vezetést kapsz abban, hogy kiválaszd a személyes fókuszod a hétvégére.

Szombaton mesélek a női rendszer sokrétegű működéséről, majd meditációval folytatjuk a délelőttöt. Eztán kezdjük el az elemeket használatba venni – egyéni és kiscsoportos gyakorlatokon, mozgáson, vezetett meditáción keresztül. Az ebédszünetet sziesztával is egybekötjük, hiszen az egységállapotba való megérkezés része a pihenés is 🙂 Délután a tűz és a föld elemével vesszük fel a kapcsolatot, majd vacsorázunk. Az esti blokkban a levegő elemével zárjuk a napot.

Vasárnap reggel beszélgetéssel kezdünk, hiszen az éjszaka folyamán sok minden a helyére kerül, és biztosan kérdések is születnek majd. A délelőtt során a víz elemével dolgozunk tovább. Az ebédszünetet ismét kiegészítjük egy rövidebb sziesztával, majd vasárnap a teljes délutánt a szer-elemnek szenteljük. Az egység, harmónia, önbizalom és belső ragyogás minél teljesebb kibontakoztatásához kapsz rengeteg muníciót ebben a részben. Majd a két nap összegzéseként összecsomagoljuk mindazt a jót, amit magunkkal viszünk a hétköznapokba a hétvégéről.

Ha kérdésed van, írj vagy hívj bátran! >>> KAPCSOLAT

JELENTKEZEM