AZ ÉLET FOLYÓJA – NŐI KÖR

… amikor jó napod van, a fényedben mások is fürdenek. Találj rá önmagad ragyogására!

A belülről áradó erőnek és ragyogásnak néha rejtett akadályai vannak. Tedd szabaddá a saját fényed útját!

Minél inkább a helyeden vagy nőként, annál jobban működnek a saját dolgaid és a  körülötted élő férfiak is. Ha már általában rendben mennek a hétköznapok, de még adódnak döccenések – főleg ha ismétlődő mintázatokban – akkor érdemes a mélyére nézni, hol van még akadálya a teljes harmóniának benned.

Ezen a csoporton tovább folyathatod az utazást a boldog hétköznapok felé a test, a lélek és a szellem rétegeiben. Az Élet Vizén megtanultakat mélyítjük, szélesítjük, bővítjük – és elrámoljuk az akadályokat a végtelenbe nyíló lehetőségeid elől.

A programba való bekapcsolódás feltétele az Élet Vize női körön való részvétel. http://mindenstimmel.hu/csoportok/noi-kor-az-elet-vize/

Ez egy haladó csoport.

 

Ez a csoport neked való, ha…

 • valóban azt az életet szeretnéd élni, amit te választasz – és szeretnéd tudni, mit tehetsz ezért a hétköznapi, apró döntések szintjén
 • tudni szeretnéd, hogyan tarts rendet saját magad és a környezeted energiáiban – azért, hogy az energiád arra maradjon meg, amire szeretnéd (a káosszal való hadakozás helyett)
 • szeretnél mindig hozzáférni ahhoz az örömteli, felszabadult kreativitáshoz, ami a gyerekkorodban még természetes volt… de felnőttként kicsit ritkábban kerül elő
 • szeretnéd visszakapni és használni minden női minőséged teremtő erőit – a megújulás, a szenvedély, a növekedés és a bölcsesség erőit
 • az élet változásait szeretnéd egy tágabb összefüggésben látni, és ezzel a tudással megtalálni a megoldásokat

 

 JELENTKEZEM AZ ÉLET FOLYÓJA NŐI KÖRBE

 

Mit fogunk csinálni?

Minden alkalommal lesz egy rövid előadás az adott alkalom témájáról, majd a hallottakat rögtön gyakorlatba fordítjuk. Számíthatsz mesére, vezetett meditációra, egyéni belső munkára – rajzolással, írással, páros vagy kiscsoportos gyakorlatokra, beszélgetőkörre.

 1. TEST: Életem bálja Ha az életed tánc lenne, melyik tánc lenne az? Mit szeretnél táncolni igazán – lehet, hogy nem is csak egyfélét? Kinek engeded, hogy felkérjen és kinek nem? Tudatosítsd a napi döntéseid, időbeosztásod és hogy valóban azt a táncot szeretnéd-e, amiben ezek benne tartanak.
 2. TEST: Minden(ki) energia  – Ha már tudod, mivel töltődsz, kezdj el arra is figyelni, ami körülötted történik – hiszen rád is hat. Tanuld meg, hogyan kell rendet tartani a napi energiák között magadban és magad körül.
 3. LÉLEK: A belső gyermek ajándékai Sok álom és tehetség elmarad mellőlünk, mire felnövünk – de nem vész el örökre. Találkozz újra a csillogó szemű, csodát álmodni képes kislánnyal, aki te magad voltál!
 4. LÉLEK: A teljes nő erői A benned lévő női minőségek megismerése egy dolog, de vajon hozzáférsz-e az erőikhez a gyakorlatban? Megújulás, szenvedély, növekedés és bölcsesség – kezdd el mindegyiket szabadon használni.
 5. SZELLEM: Életek körforgásában Az élet változásainak hullámain utazva előbb-utóbb kiderül, hogy minden érkezik valahonnan és tart is valahová. Ha elkezded egy tágabb képben látni életed eseményeit, könnyebben találod meg a megoldásokat is.

 

Mivel leszel gazdagabb a végére?

Mire végigjárod az 5 alkalmat, eltelik majdnem három hónap. Az Élet Vize körök során megismert belső erő szabad áramlása elől további, ravasz kis akadályok kerülnek el az útból. Tudni fogod milyen életet szeretnél és hogyan építheted azt nap mint nap. Képes leszel a téged hátráltató erőket nap szinten letenni és magad mögött hagyni. Újra kapcsolódni tudsz azzal az egyedi ajándékkal amit csak te hordozol, amire gyerekként még emlékeztél, és megtalálod az oda vezető utat. Át tudod érezni és használni kezded a női minőségek teljes erejét és bölcsességét. Végül pedig egy olyan tág képben tudod majd látni életed eseményeit, ami könnyen hozzásegít majd azok megoldásához is.

 

Technikai részletek

 • 5 alkalom, kéthetente KEDDEN este 18:00 – 21:00
 • egy alkalom 4500 Ft (összesen 22 500 Ft), Jelentkezésed 10 000 Ft előleg utalásával válik érvényessé.
 • helyszín: Budapest, 7. kerület, A Király utcai villamosmegállónál. Grál Ház.

A KÖVETKEZŐ CSOPORT INDULÁSA: tervezés alatt

Időpontok: tervezés alatt

JELENTKEZEM AZ ÉLET FOLYÓJA NŐI KÖRBE